Değersiz Hissetmek

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
9.825
16.687
44
Üçbuçuk yıllık erkek arkadaşınız, yeni araba almak için babasını ikna etmeye çalışırken, "İşi değiştiremiyorum, eşi değiştiremiyorum bari arabayı değiştireyim baba" dese ne hissedersiniz? Şaka yapıyor deyip gülüp geçebilir misiniz?

Dipnot: Eş olma gibi bir durum söz konusu değil zaten beyefendi yurtdışına yerleşme hayalleri peşinde en ütopiğinden uzun süredir.

Üçbuçuk yıllık erkek arkadaşınız, yeni araba almak için babasını ikna etmeye çalışırken, "İşi değiştiremiyorum, eşi değiştiremiyorum bari arabayı değiştireyim baba" dese ne hissedersiniz? Şaka yapıyor deyip gülüp geçebilir misiniz?

Dipnot: Eş olma gibi bir durum söz konusu değil zaten beyefendi yurtdışına yerleşme hayalleri peşinde en ütopiğinden uzun süredir.
En güzelinden bir yol veririm. Şakası bile olmaz böyle sözlerin. Dilini keserim valla...

Sadece sebep bu değil demek ki,şaka da gerçek var sanırım hı,öncesinde de bu tarz kırıcı hareketleri vardır mutlaka.

Of ne var bunda degistirmek istesem degistiririm zaten dalgasina diyorum demiyo mu bir de gozlerini devirerek insan kendinden suphe ediyor.

inanin, size kendinizi daha degerli hissettirecek birisi cikicak karsiniza insAllah. kendini bulunmaz hint kumasi mi saniyor:/
Siz kendinizi degerli gorun onun da ezmesine izin vermeyin.
hakkinizda hayirlisi olur jnsallah

inanin, size kendinizi daha degerli hissettirecek birisi cikicak karsiniza insAllah. kendini bulunmaz hint kumasi mi saniyor:/
Siz kendinizi degerli gorun onun da ezmesine izin vermeyin.
hakkinizda hayirlisi olur jnsallah

Surekli olarak hissetmiyorum bu lafiyla hissettim genel olarak bir bosbogazlik var biraz.

Genel olarak bir boş boğazlık varsa kendisini değiştirmediğiniz sürece böyle değersiz hissetmeye alışmanız gerekecek.

Peki neden hala berabersiniz? Sonunuz da yokmus?

Ya benim beynimdeki sondan kastım o degil cunku, en fazla birlikte yaşamak. Ben ankarada mutluyum o gitmek istiyor. Ilk tanistigimiz zamanlarda o da mutluydu ankarada. Birlikte gidelim diyor ama firsatini bulsa tek de gider diye düşünüyorum kabul etmiyor oyle bisey yapacagini.

Ben böyle bir cümle duysam,benden vazgecemeyeceğini ima ediyor dıye düşünürdüm. :KK23:
Acaba farkında olmadan polyanna'nın istanbul şubesimi olmuşum:KK37: aahhh bu pembe gözlüklü smıley de pek yakıstı bana:KK53:

Genel olarak bir boş boğazlık varsa kendisini değiştirmediğiniz sürece böyle değersiz hissetmeye alışmanız gerekecek.

Ben de biraz oyleyim aslinda. Ama son zamanlarda cok alinganim. Bu lafa alinmayacak hatun var mi diye merak ettim acikcasi. Dun onun bayan bi arkadasiyla otururken anlattim aman ne var saka yapmis dedi. Uzaktan hos geliyor tabi kendine soylenmedikce yeterince umrun olmuyor hicbir laf.

Ben böyle bir cümle duysam,benden vazgecemeyeceğini ima ediyor dıye düşünürdüm. :KK23:
Acaba farkında olmadan polyanna'nın istanbul şubesimi olmuşum:KK37: aahhh bu pembe gözlüklü smıley de pek yakıstı bana:KK53:

O da sanırım teşekkür etmemi falan bekliyordu ben bagirinca sasirdi. Sana her sey yakisir valla bu iyi niyetle bakarsan :21:

Ben de biraz oyleyim aslinda. Ama son zamanlarda cok alinganim. Bu lafa alinmayacak hatun var mi diye merak ettim acikcasi. Dun onun bayan bi arkadasiyla otururken anlattim aman ne var saka yapmis dedi. Uzaktan hos geliyor tabi kendine soylenmedikce yeterince umrun olmuyor hicbir laf.

Ee siz şimdi hem değersiz hissettiğiniz için konu açtınız. Bizde o sizi değiştiremiyorsa siz onu değiştirin dedik. Şimdi ütopyalı çocuk değerli oldu sanırım? Anlayamadım pek
:KK53:

O da sanırım teşekkür etmemi falan bekliyordu ben bagirinca sasirdi. Sana her sey yakisir valla bu iyi niyetle bakarsan :21:

Ben de yorumları okuyunca, acaba mı dedim,Kendimi sorguladım :) Bu kadar kadın aynı seyı savunuyorsa......diye :KK66:
Tepkinizi gösterdiyseniz bir daha yapmaz zaten :)

X