degisik birsey :)

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar merak ediyorum yasadigim durumu yasayan var mi? 3 gebelik gecirdim. Ve 3.de ayni sey oldu. Adet olucagim zaman affederdiniz ama iliski sirasinda kemige carpiyor gibi. Ama hamile kaldigimda hic kemige birsey carpmiyor ve ben boyle hamile oldugumu anliyorum zaten. Bu herkeste oluyor mu? Yoksa bi hastalik mi bu ??

Cnm onu bilmiorum ama bnde 2 hamileligimdede hamile oldugumu bnden once esim anladi iliski sirasinda vajinamda normalde olmayan bir sey oldugunu soyluodu bn hic bir sorun mu acaba die dusunmemistim

Cnm o bende hamile olmadan öncede oluyodu her seferinde olmasada arada oluyodu kemiğe çarpması şimdi hamileyim yine oldu bnce hamilelikle ilgisi yok

Anladim.cnm bnim hamileykn hic olmuyorbkemige carpma. Ama bi yandan iyi oluyor hamile oldugumu anliyorum :)
Cnm o bende hamile olmadan öncede oluyodu her seferinde olmasada arada oluyodu kemiğe çarpması şimdi hamileyim yine oldu bnce hamilelikle ilgisi yok

Geçen bana da oldu. kemik değil de bişeye dayanıyrmuş gibi. Ümitlenmek istemiyoreum ama

Kizlar merak ediyorum yasadigim durumu yasayan var mi? 3 gebelik gecirdim. Ve 3.de ayni sey oldu. Adet olucagim zaman affederdiniz ama iliski sirasinda kemige carpiyor gibi. Ama hamile kaldigimda hic kemige birsey carpmiyor ve ben boyle hamile oldugumu anliyorum zaten. Bu herkeste oluyor mu? Yoksa bi hastalik mi bu ??
Bunu daha önce baskasindada duymuştum canm ve ben şuan 11 haftalik gebeyim esinle beraberligimiz de ayni şeyi esimde söyledi demir gibi sert bi şey degiyor dedi ama ben hissetmiyorum

Demekki tek bende degilmis :)
Bunu daha önce baskasindada duymuştum canm ve ben şuan 11 haftalik gebeyim esinle beraber lig imiz de ayni şeyi kesimde söyledi demir gibi sert bi şey degiyor dedi ama ben hissetmiyorum

Kızlar günaydın, evet benimde eşim demişti adetime 2 gün falan kala sende bilemediğim bişey var diye ama kötü bişey değil bu sanki farklılık var gibilerinden demişti. benim günümede vardı takmamıştım kafayı. inşallah gebelik vardır. Rabbim herkese nasib etsin. Ayrıca dip not olarak sunuda söyliyim; doktrlar ilk 3 ay eğer düşük tehlikesi varsa yasaklıyo cinselliği yada kısıtlatıyo. Ama daha sonra cinsellik yaşamanın kötü olmadığını ve aksine normal doğumu kolaylaştırdığınıda belirtiyolar. tabiki dikkat edilmesi gereken ölçüde. benim doktorum son ayıma kadar cinsel hayatımı yaşayabileceğimi söyledi. yakın bi arkadaşımda aynı doktora gidiyodu onada aynısını söylemişti. eğer normal doğum istiyosanız bol bol yürüyüs spor ve istediğiniz zamanda cinsellik yaşayın. tabiiki bu benim nacizhane tavsiyem :) :KK49::KK200:
Allah herkese hayırlı evlatlar versin. İsteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın (AMİN)

Back
X