Değişik şekil ve renkte çoraplar giymek istemez misiniz?

Değişik şekil ve renkte çoraplar giymek istemez misiniz?

• beğenmedim tarzım değil

OY: 0 0,0%
  • ne gerek var

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14

avecedemir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
44
14
40
kızlar herkeste hep aynı çoraplardan görüyorum aynı dediysem soket çoraplar günlük olarak ama internette (mağazalarda pek bulunmuyor) çok güzel çeşit çeşit çoraplar görüyorum alıyorum herkes beğeniyor ama kimsede görmüyorum. bu konuda düşünceleriniz nedir. aman çorap işte canım diyenlerden misiniz:)
il_430xN.106233493.jpg
Renkli-desenli-bayan-muz-çorap-modeli.jpg
CXEaiMQ.jpg
fY8o3Qu.jpg
trend_21b87645-7152-49af-9b9e-a1c594c1355f_1.jpg
Women Cute Thigh Cat Tail Kitten Stockings Pantyhose Tattoo Tights Leggings New - eBay.png
Desenli-Külotlu-Çorap-Modelleri-8.jpg
133WGSUCRP1005 (3)_(800x1200).jpg
resized_urun_ballonet-poker-2li-paket-soket-corap_b913_2013_10_30_13_42_24_571.jpg

yanlış yere açmışım modlardan rica etsem çoraplar bölümüne tanışınabilir mii acaba:) teşekkür eederim ve özür dilerim.

Çorap, özellikle tam dizaltı/dizüstü çorap ile değişik desenli ince külotlu çorap hassas noktam:KK53:
Linktekilerin çoğunu da beğendim ama bulamıyorum beğendiğim çoğu şeyi maalesef.

Çorap, özellikle tam dizaltı/dizüstü çorap ile değişik desenli ince külotlu çorap hassas noktam:KK53:
Linktekilerin çoğunu da beğendim ama bulamıyorum beğendiğim çoğu şeyi maalesef.

:) kadınların hassas noktaları evet özelikle bir çorap bile bir kıyafete ayrı bir hava verebiliyor :) internette bir çok sitede mevcut alıp giymeni tavsiye ederim canım eminim çok yakışacaktır:)

:) kadınların hassas noktaları evet özelikle bir çorap bile bir kıyafete ayrı bir hava verebiliyor :) internette bir çok sitede mevcut alıp giymeni tavsiye ederim canım eminim çok yakışacaktır:)
Kıyafete hava vermek dışında özellikle diz altı çorabı çok yakıştırıyorum ve seksi buluyorum : D

Kıyafete hava vermek dışında özellikle diz altı çorabı çok yakıştırıyorum ve seksi buluyorum : D
yalnız diz altı çorap genellikle pantalon altına giyiliyor öyle görüyorum çevremde seksilik kayboluyor:)

X