değişmiyor :((((

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
merhaba
sorun ilişkim. 22 yaşımdayım ve 3yıldır bir ilişkim var.
ikimizde okuyoruz . çok seviyorum ve güvenirim . adam gibi adamdır .
daha önceki konularımda da var daha önce istemediğim şeyler yaşandı ve bakire değilim ben.
sevgilime söyledim ve ben anlatırken benimle birlikte ağladı ve asla ima bile etmedi şimdiye kadar.
böyle bir adam... her zaman biz evleneceğiz der.
tek bir sorunumuz var ki sevgisi sonsuz olan adamın bana karşı saygısı yok.
kötü sözler söylediği için bir defa ayrıldık 6 ay ayrı kaldık.
ayrı kaldığımız sürede bir çok defa barışmak istedi kabul etmedim.
ama 6 ayın sonunda barıştık küfür etmeyeceğine sözler verdi.
can çıkar huy çıkmaz derler ya doğruymuş.
yine başladı küfür etmeye.
herhangi bir tartışmada o kadar sinirleniyor ve kötü sözler söylüyor ki hayret ediyorum.
bizim evde kötü söz asla konuşulmaz.
babamdan duymadığım sözler duyuyorum.

dün de bir avm de tartıştık otoparkta bıraktım gidiyorum ben dedim.
tuttu kolumdan zorla arabaya bindir nasıl küfür ediyor.
şok oldum kalakaldım. sonra bir yere oturduk.
istemiyorum seni artık dedim bu defa da ağlıyor beni bırakma diye.
sürekli beni sinirlendirmezsen bişey olmaz diyor ama böyle bişey de maalesef mümkün değil.

ne yapalıyım ben bu adamla lütfen bi fikir verin

Peki onu bu küfür noktasına getiren ne? Bir anda mı oluyor, yoksa her konuşması aynı mı?

Her tartışmada çok kötü sözler söylüyor derken, mesela size mi hakaret ediyor? Yoksa genel olarak küfürlü konuşan biri mi? Normalde üslubu nasıl?

Her tartışmada çok kötü sözler söylüyor derken, mesela size mi hakaret ediyor? Yoksa genel olarak küfürlü konuşan biri mi? Normalde üslubu nasıl?
normalde çok ince konuştuğu söylenemez ama trafikte bile bazen sinirlenir küfür edecekken ben kızıyorum diye kendini tutar. ama sinirlenince onu tutacak herhangi bir şey yok :KK43:

Eger ben o kadar da cileden cikarmiyorum diyorsaniz psikolojik sorunlari vardir sevgilinizin. Kendini ifade edemeyen insan bagirir, kufur eder, siddet uygular

normalde çok ince konuştuğu söylenemez ama trafikte bile bazen sinirlenir küfür edecekken ben kızıyorum diye kendini tutar. ama sinirlenince onu tutacak herhangi bir şey yok :KK43:

Valla trafikte ben bile kendi söylediklerime şaşarım :KK53: Bazı insanlar öfke kontrolünde başarısız bir apıda oluyor. Tartışmalarınız nasıl ilerliyor bu daha önemli. Baktın sinirleniyorsa sakinleşinceye kadar nefes alıp daha sonra derdini anlatabilirsin. Sonuçta küfür etmemek için kendini tutuyorsa bu aslında sana önem verdiğini gösterir ama demek ki öfke kontrolü konusunda çaresiz.

Eger ben o kadar da cileden cikarmiyorum diyorsaniz psikolojik sorunlari vardir sevgilinizin. Kendini ifade edemeyen insan bagirir, kufur eder, siddet uygular
çok zor bir çocukluk geçirmiş bu yüzdendir diye düşünüyorum alttan almaya değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor

cocukta ani sinirlenme mevcut bence iyi düsün

Valla trafikte ben bile kendi söylediklerime şaşarım :KK53: Bazı insanlar öfke kontrolünde başarısız bir apıda oluyor. Tartışmalarınız nasıl ilerliyor bu daha önemli. Baktın sinirleniyorsa sakinleşinceye kadar nefes alıp daha sonra derdini anlatabilirsin. Sonuçta küfür etmemek için kendini tutuyorsa bu aslında sana önem verdiğini gösterir ama demek ki öfke kontrolü konusunda çaresiz.
evet kendini kontrol edemiyor sanırım

Karakteri böyle o zaman. Değişmez ne yazık ki. Ayrıldığımızda da ağlıyor vs diyorsun. Duygularını kontrol edemeyen biri anladığım kadarıyla. Ya onu bu haliyle kabul edip tartışmalarda sessiz kalan taraf olucaksın, sakinleşmesini bekleyeceksin. Ya da ayrılıcaksın. Ben şahsen böyle biriyle ilişki yürütemezdim.

Peki sen nasılsın tartışmalarınızda? Bak benim eşim de biraz öfke kontrol sorunu yaşayan biri ama en azından oturup konuşuyor ve hallediyoruz ve hep der bana "nolursun seni kırmak istemiyorum sinirlendiğimde bana yardım et" diye. kendisi de öğrendi baktı sinirli hemen başka odaya gider sakinleşene kadar.

Peki sen nasılsın tartışmalarınızda? Bak benim eşim de biraz öfke kontrol sorunu yaşayan biri ama en azından oturup konuşuyor ve hallediyoruz ve hep der bana "nolursun seni kırmak istemiyorum sinirlendiğimde bana yardım et" diye. kendisi de öğrendi baktı sinirli hemen başka odaya gider sakinleşene kadar.
sakinleşince oturup konuşuyoruz bizde ve çok rahat sorunu çözüyoruz . o da bana nolur ben sinirlendirme seni kırmak üzmek istemiyorum der sürekli. sanki hep ben sinirlendiriyorum ve ben suçluyum

sakinleşince oturup konuşuyoruz bizde ve çok rahat sorunu çözüyoruz . o da bana nolur ben sinirlendirme seni kırmak üzmek istemiyorum der sürekli. sanki hep ben sinirlendiriyorum ve ben suçluyum

İşte öyle değil. Adam belli ki kendi başaramıyor. Bence idare edebilmek önemli. Yani karakterinde yoksa yapacak bişey yok bıkacaksın bi noktadan sonra..

X