deli oldum yardım edin

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
32
Slm kızlar uzun zaman yoktum bu sırada evlendim şimdide yirmi günlük bir bebeğim var:-*:)) burayı çok özledim gerçekten şimdi sorunumu anlatayım benim evim kaynanam ile yan yana önce Kötü gelmiyordu ama artık dayanamıyorum ben en küçük gelinim ev üstünde bir eltim var ve bizden çıkmıyor bi arkadaşım gelse kapı çalıyor ailem gelse kapı çalıyor kaynanam bile beni bu kadar rahatsız etmiyor vakitli gelse gitse neyse öğlen gelir geceye kadar kocası hadi der o sen git ben geliyom der artık dayanamıyorum özel hayatım kalmamis kızı da var aşırı yaramaz dayanamıyorum kaynanam da gelince diğer oğullarını herkezi topluyor geliyo doğumda kanser oldum zaten ayıptır söylemesi durumumuz normal ama ev kira düğün için çekilen kredi ve başka borç da olduğu için hastane parasini bile annemden aldım saolsn bebeğe bi bez bile almamıza izin vermedi herseyi o aldı evden yemek bile getiriyordu ablalarm sırf evde masraf olmasın diye ama kaynanam tam tersi nerden geliyo bu para demeden bir hafta boyunca sabahtan geceye kadar tüm oğullarını gelinlerini topladı evime yeme içme bi yana evin içinde ettiler zaten kimse bir paket süt bile getirmedi ve annemin getirdiklerini de yok ettiler kaynımi başıma getiriyorlardi Sezeryan olmama ragmen öyle acı ile inlemëmë rağmen en son para bitti eşime dedim ben anneme gideyim sende son yüz tl ile idare et tamam dedi gittim kaynanam kustu konuşmadi bende Ohh kurtuldum dedim ama yine ayni bebeği görmeye biri geliyo hepsi onlarla geliyor ne yapayım taşınmaya da şuan musait değilim ne olur akıl verin

Cok zor durum.git bir ay kadar falan annende kal.laf edecek soracaklar sende ev bos kalmiyor hic yoruluyorum dinlenmek icin gittim de.boyle anlayissiz insanlara boyle cevap verilir.benim arkadasim cocuk uyumuyor ayagimda kalmasi gerek kimse geldimi kalktigimda uyaniyor.oda bende mahvoluyoruz kapilari telefonlari acmayacam dedi yapuyorduda.ben hic gitmedim kaynanasi anladimi bilmiyorum

Ne itici bir durum ya.Eşin ne tepki verir sana bilemiyorum ama tersleseniz cok güzel olurrr

Allah' ım sen koru yarabbim böylelerinden.

İlk baştan hata yapılmış zaten yakın oturmakla,olan olmuş tabi
zaten maddi zorluğunuz var bi de üstüne bi sürü insanı doyur,insan bazen bi yemek yapar bu ikimize 2 gün yeter idare ederiz dersin ama o kadar insanı nasıl doyuracaksın
umurlarında olmaz.Allah yardımcın olsun açık açık söyle ya küserse küssünler zaten bi işe yaradıkları yok faydaları yok bari zararları olmasın

Bence eve yatak serin hep beraber yatıp kalkın :KK48: Ayol özel hayat diye bir şey var ama gerçi bir de bunu bilmeyenler var.o_O

Sen ne söylesen batar şimdi onlara eşini karşına al konuş ve ailesiyle konuşmasını iste.. Sonuçta size yardım kendi annenden geliyo kayınvalidenin de bunu bilinçsizce tüketmesine hakkı yok.. Geldiği zamanda açma kapıyı gece bebeğim uyumuyo gündüz uyuyunca bende uyumuşum zilin çaldığını duymamışım deyip geç..

Ölü numarasi yapin kapiyi acmayin :KK53:

Eşinle konuşmaktan başka carem yok inşallah anlayışlıdır ve sana destek olur

Slm kızlar uzun zaman yoktum bu sırada evlendim şimdide yirmi günlük bir bebeğim var:-*:)) burayı çok özledim gerçekten şimdi sorunumu anlatayım benim evim kaynanam ile yan yana önce Kötü gelmiyordu ama artık dayanamıyorum ben en küçük gelinim ev üstünde bir eltim var ve bizden çıkmıyor bi arkadaşım gelse kapı çalıyor ailem gelse kapı çalıyor kaynanam bile beni bu kadar rahatsız etmiyor vakitli gelse gitse neyse öğlen gelir geceye kadar kocası hadi der o sen git ben geliyom der artık dayanamıyorum özel hayatım kalmamis kızı da var aşırı yaramaz dayanamıyorum kaynanam da gelince diğer oğullarını herkezi topluyor geliyo doğumda kanser oldum zaten ayıptır söylemesi durumumuz normal ama ev kira düğün için çekilen kredi ve başka borç da olduğu için hastane parasini bile annemden aldım saolsn bebeğe bi bez bile almamıza izin vermedi herseyi o aldı evden yemek bile getiriyordu ablalarm sırf evde masraf olmasın diye ama kaynanam tam tersi nerden geliyo bu para demeden bir hafta boyunca sabahtan geceye kadar tüm oğullarını gelinlerini topladı evime yeme içme bi yana evin içinde ettiler zaten kimse bir paket süt bile getirmedi ve annemin getirdiklerini de yok ettiler kaynımi başıma getiriyorlardi Sezeryan olmama ragmen öyle acı ile inlemëmë rağmen en son para bitti eşime dedim ben anneme gideyim sende son yüz tl ile idare et tamam dedi gittim kaynanam kustu konuşmadi bende Ohh kurtuldum dedim ama yine ayni bebeği görmeye biri geliyo hepsi onlarla geliyor ne yapayım taşınmaya da şuan musait değilim ne olur akıl verin
Kızlar eşimle çok konuşuyorum bu konuyu ve dün gece yine aynı oldu esim izinli idi bende çocuGa bak biraz uyuyayim dedim tamam dedi kaynanam aradı dedi gelin buraya yok dedik ümit çocuga bakacak ben uyuyacam felan akşam oldu baktım onlar geldi. Eşim farkında herseyin ama ne yapayım ailem diyor:/(,söz verdi gideceğiz burdan diye ama ben gencecik yasim da kanser olacağım yemin ederim. Öyle laf atıyorum eltime diyorum insanları çok görünce sıkılıyorm artık kimseyi istemiyorum gece misafirlerinden nefret ediyorum bir ton laf çakiom almıyor üstüne kızlar dua edin taşınam ben böyle olacağını hiç bilmiyordum yoksa hayatta gelr miydim buraya@-,(((((((

Kızlar eşimle çok konuşuyorum bu konuyu ve dün gece yine aynı oldu esim izinli idi bende çocuGa bak biraz uyuyayim dedim tamam dedi kaynanam aradı dedi gelin buraya yok dedik ümit çocuga bakacak ben uyuyacam felan akşam oldu baktım onlar geldi. Eşim farkında herseyin ama ne yapayım ailem diyor:/(,söz verdi gideceğiz burdan diye ama ben gencecik yasim da kanser olacağım yemin ederim. Öyle laf atıyorum eltime diyorum insanları çok görünce sıkılıyorm artık kimseyi istemiyorum gece misafirlerinden nefret ediyorum bir ton laf çakiom almıyor üstüne kızlar dua edin taşınam ben böyle olacağını hiç bilmiyordum yoksa hayatta gelr miydim buraya@-,(((((((

Yok artik yaa ne cins insanlarmis Allah yardimcinolsun canim bu konuyu cozecek olan esin.acmiycaktiniz kapiyi.yada ne bileyim kapi calindi dimi sen esin pijamalariyla isiklar kapaliyken tabi kapiya cikicakti..niye geldiniz demesine gerek bile yok.veyada aradiklarinda yorgunuz biz uyicaz falan deseniz oda olur....

Ağla yaa. Zorlanmazsın da ha. Suratlarını görünce alenen ağla. Çok başım ağrıyor diye ağla gitsinler. Sürekli yap bunu. Deli olcam demişsin ya iyi olmaya çalışma deliye vur.

Allah yardımcınız olsun eşiniz çok yumuşak yüzlüymüş anlaşılan bu kadar yüzü ondan buluyorlar ailede bir yere kadar ya kabus gibi yaşadıklarınız

siz tepki verirseniz KOTU GELİN olursunuz.esinizin.mudahele etmesi sart... bazen anlamamazliga vuramak isine geliyor birilerinin

Bütün iş eşinizde bıtıyor. O evın reisi var, kım olursa olsun zırt pırt kımse gıremez. İşte eşiniz buna dur demeli, tepkısını koymalı. Ayrıca ,aradıklarında telefonu acmayın. Kapıyıda acmayın. Onlr yuzsz davranıyorsslar szde öyle karşılık verin. Mesela sabah oldugunda anne kahvaltıya gelicez Akşm yemeğine glıcz haberin olsn vs dıye acın telefonu söyleyin. Belki oyle yapınca ısıne gelmez onlarında bırakırlar bu düşünceszlıklerını...

X