- 20 Mart 2013
- 379
- 199
- 32
Slm kızlar uzun zaman yoktum bu sırada evlendim şimdide yirmi günlük bir bebeğim var:-*:)) burayı çok özledim gerçekten şimdi sorunumu anlatayım benim evim kaynanam ile yan yana önce Kötü gelmiyordu ama artık dayanamıyorum ben en küçük gelinim ev üstünde bir eltim var ve bizden çıkmıyor bi arkadaşım gelse kapı çalıyor ailem gelse kapı çalıyor kaynanam bile beni bu kadar rahatsız etmiyor vakitli gelse gitse neyse öğlen gelir geceye kadar kocası hadi der o sen git ben geliyom der artık dayanamıyorum özel hayatım kalmamis kızı da var aşırı yaramaz dayanamıyorum kaynanam da gelince diğer oğullarını herkezi topluyor geliyo doğumda kanser oldum zaten ayıptır söylemesi durumumuz normal ama ev kira düğün için çekilen kredi ve başka borç da olduğu için hastane parasini bile annemden aldım saolsn bebeğe bi bez bile almamıza izin vermedi herseyi o aldı evden yemek bile getiriyordu ablalarm sırf evde masraf olmasın diye ama kaynanam tam tersi nerden geliyo bu para demeden bir hafta boyunca sabahtan geceye kadar tüm oğullarını gelinlerini topladı evime yeme içme bi yana evin içinde ettiler zaten kimse bir paket süt bile getirmedi ve annemin getirdiklerini de yok ettiler kaynımi başıma getiriyorlardi Sezeryan olmama ragmen öyle acı ile inlemëmë rağmen en son para bitti eşime dedim ben anneme gideyim sende son yüz tl ile idare et tamam dedi gittim kaynanam kustu konuşmadi bende Ohh kurtuldum dedim ama yine ayni bebeği görmeye biri geliyo hepsi onlarla geliyor ne yapayım taşınmaya da şuan musait değilim ne olur akıl verin