Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde Kadınlar Kulübü kadınları diyorkim diyor?
Külot boxer üzerinden sürtünerek ne anladın Yurdagül?ya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
ya hu vajinaya sürtünüp boşalırsa olur da.. çamaşırı gececek deee, vajinayı bulacakkk daaaGenelde Kadınlar Kulübü kadınları diyor
ay tövbe zaten daha olmazKülot boxer üzerinden sürtünerek ne anladın Yurdagül?
bosalma yok ama işte korkuttularya hu vajinaya sürtünüp boşalırsa olur da.. çamaşırı gececek deee, vajinayı bulacakkk daaa
ayrıca çamaşırla sürtününce seyleri acımıyor mu?
olursa sürpriz olurbosalma yok ama işte korkuttular
acıyordur heralde orası umrumda değil suan
Kuzum öyle olsa eşimle 10tane çocuğum olurdukorunmadan birlikte olduğum halde 1 sene bebeğimiz olmadı. Bu senin dediğin eski devirde ateş bulmak gibiya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
1.boşalma yokbosalma yok ama işte korkuttular
acıyordur heralde orası umrumda değil suan
Yakan dolan inanma böyle şeylereya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
of gercekten bende biliyorum ama korkuttular bidaha yapmam bu korku yettiKuzum öyle olsa eşimle 10tane çocuğum olurdukorunmadan birlikte olduğum halde 1 sene bebeğimiz olmadı. Bu senin dediğin eski devirde ateş bulmak gibi
bi ara sadece benim iç çamasırım vardı ama bosalma yok yani eminiz hala korkuyorum içime kurt düsürdüler ihtimalinin oldugunu düüsnmüyorum ama1.boşalma yok
2.vajinaya giriş yok
3.boxer var
Daha ne istiyorsun bu şartlarda nasıl hamile kalabilmiş olmayı düşünüyorsun
o kadar korkuttular ki bende nasıl olur diye düşünüyorum aklım almıyor ama içim rahatladıYakan dolan inanma böyle şeylere
Canım insanlar normal ilişki yaşayıp hamile kalamıyor öyle bir ihtimal yokof gercekten bende biliyorum ama korkuttular bidaha yapmam bu korku yetti
Herseyini arkadaşlarına anlatma gün gelir sizi kendi söylediklerinizle vururlar. Sevgilinle olan şey sende kalmalı bence.of gercekten bende biliyorum ama korkuttular bidaha yapmam bu korku yetti
teşekkür ederim beni rahatlattın gercekten cok strs yapmıstımCanım insanlar normal ilişki yaşayıp hamile kalamıyor öyle bir ihtimal yok
arkadaslarıma da anlatamadım burda bir kaç kız böyle iliski yasayıp hamilelikten süphelenmisler benimde içime kurt düstü cok stres yaptım sorabileceğim kimse yok buraya sordum birde baska bir uygulamaya o uygulamadakiler ihtimalin oldugunu söyleyince ne hale geldimHerseyini arkadaşlarına anlatma gün gelir sizi kendi söylediklerinizle vururlar. Sevgilinle olan şey sende kalmalı bence.
Öyle birşey mümkün değilarkadaslarıma da anlatamadım burda bir kaç kız böyle iliski yasayıp hamilelikten süphelenmisler benimde içime kurt düstü cok stres yaptım sorabileceğim kimse yok buraya sordum birde baska bir uygulamaya o uygulamadakiler ihtimalin oldugunu söyleyince ne hale geldim
tesekkür ederim beni rahatlattıgın için bende ihtimal vermiyorum fakat inanılmaz stres içindeyimÖyle birşey mümkün değil