delircem gercekten

ya vajinaya giriş ve boşalma olmadan iç camasırıyla sürtünmeden nasıl hamile kalınsın risk var diyolar kafayı yicem yani
Kuzum öyle olsa eşimle 10tane çocuğum olurdu😂😂korunmadan birlikte olduğum halde 1 sene bebeğimiz olmadı. Bu senin dediğin eski devirde ateş bulmak gibi😂😂🙈

1.boşalma yok
2.vajinaya giriş yok
3.boxer var

Daha ne istiyorsun bu şartlarda nasıl hamile kalabilmiş olmayı düşünüyorsun
bi ara sadece benim iç çamasırım vardı ama bosalma yok yani eminiz hala korkuyorum içime kurt düsürdüler ihtimalinin oldugunu düüsnmüyorum ama

Herseyini arkadaşlarına anlatma gün gelir sizi kendi söylediklerinizle vururlar. Sevgilinle olan şey sende kalmalı bence.
arkadaslarıma da anlatamadım burda bir kaç kız böyle iliski yasayıp hamilelikten süphelenmisler benimde içime kurt düstü cok stres yaptım sorabileceğim kimse yok buraya sordum birde baska bir uygulamaya o uygulamadakiler ihtimalin oldugunu söyleyince ne hale geldim

arkadaslarıma da anlatamadım burda bir kaç kız böyle iliski yasayıp hamilelikten süphelenmisler benimde içime kurt düstü cok stres yaptım sorabileceğim kimse yok buraya sordum birde baska bir uygulamaya o uygulamadakiler ihtimalin oldugunu söyleyince ne hale geldim
Öyle birşey mümkün değil

X