Delirecem ya

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Ben biktim siz biktiniz esim bikmadi az once epostanin ne oldugunu merak ettim oda kendisinden gosterecekti sonra oraya mesajlar gelmis bende bakiyim dedim tum mesajlari sildi bende niye sildin dedim iste her taraftan mesaj geliyor falan dedi benim gormek istemedigim mesaj mi vardi dedim oda he dedi ya ben ne yapacam bu adamla bide genelde facede belli isimleri ayda bir veya uc dort ayda bi arartiyor kim oldugunuda sormak istemiyorum surekli bakiyorum guvenmiyormusun bana diye de kızıyor

Kesinlikle bir işler karıştırıyor.
Güvenmiyor musun diye size kızması da ters psikoloji yaratmaya çalışmak. Sanki suç sizdeymiş gibi gösterip güya kendini aklayacak.
Bence arada kontrol edin. İnşallah düşündüğümüz gibi bir iş yoktur ortada.

Kesinlikle bir işler karıştırıyor.
Güvenmiyor musun diye size kızması da ters psikoloji yaratmaya çalışmak. Sanki suç sizdeymiş gibi gösterip güya kendini aklayacak.
Bence arada kontrol edin. İnşallah düşündüğümüz gibi bir iş yoktur ortada.
Niye sildin diyorum susuyor en buyuk isi susmak zaten

Niye sildin diyorum susuyor en buyuk isi susmak zaten

Tuhafmış gerçekten. Bu işin peşini bırakmayın bence. Normal bir şey olsa sileceğini düşünmüyorum. Güvenmiyor musun vesaire vesaire derse sakın kendinizi suçlu hissetmeyin.
Araştırın bakalım neler olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Tuhafmış gerçekten. Bu işin peşini bırakmayın bence. Normal bir şey olsa sileceğini düşünmüyorum. Güvenmiyor musun vesaire vesaire derse sakın kendinizi suçlu hissetmeyin.
Araştırın bakalım neler olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Birakmam da niye sildi ben anlamiyorum ya

Belli ki sizin görmenizi istemediği bir şeyler gelmiş.
Eşinizin hal ve hareketlerinde bir değişim var mı? Size kadar soğuma veya ilgisizlik?
Her zamanki gibi sosyal medya yüzünde n her hafta kavga olur diger yonlerde iyiyiz niye sildin dedim tekrar gelir o zaman bakarsin diyor zaten ne oldugunuda anlamadim eposta da ne oluyor da

Ne olabilir e-postada ya boşver.
Abuk sabuk yabancı kadın isimleriyle virüs atıyorlar. Sürekli geliyor.
Açmadan siliyoruz hep.
E-postada huylancak bisey olcagini sanmam.

Ne olabilir e-postada ya boşver.
Abuk sabuk yabancı kadın isimleriyle virüs atıyorlar. Sürekli geliyor.
Açmadan siliyoruz hep.
E-postada huylancak bisey olcagini sanmam.
Bende bilmiyorum ama neden siliyor ya ben merak ettim oda boyle birsey diye gosterseydi

X