Deliricem artik kaynimm!!!

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
Gece 1 de eve oturmaya gelen insanda nasil bir zihniyet vardir cok merak ediyorum.Nasil bir dusuncesizliktir bu. BIR DEIL IKI DEIL on oldu artik yeter ya esimde birsey diyemiyo kalbi kirilmasin diye hamileyim abi senin bu saatte benim evimde ne isin var gecenin 3 une kadar ben oturup senin gitmeni beklemek zorundamiyim ya gelme gelme gece birde benim evime gelme!!! Gunduzu kurtmu yedi dayanamiyorum artik ya aglamak istiyorum bagira bagira ne guzel suslenmis sacimi basimi yapmistim geldi hepsi cope gitti adama rahat vermezki

Kendisi calisiyo esimde calisiyo 7 de cikiyo isten sinirden patliycam yani erken gelse birsey demem de bu saatte bende hamileyim ve o kadar uykuya dusuyorumki bugun oyle yaptim hic gitmedim yanina uyumus gibi yaptim esim uyuyakalmis dedi

Neden oturmanız gerekiyor? Şahsen benim kardeşim gelse, eşimin yanında olmasını beklemem. Hatta eşim olmadan daha güzel zaman geçiririm. Fırsat size. Eşinize karşı sorumluluk duymadan rahat rahat dinlenebilirsiniz.

Neden oturmanız gerekiyor? Şahsen benim kardeşim gelse, eşimin yanında olmasını beklemem. Hatta eşim olmadan daha güzel zaman geçiririm. Fırsat size. Eşinize karşı sorumluluk duymadan rahat rahat dinlenebilirsiniz.

ama konu sahibi diyor ki, süslendim, saçımı başımı yaptım, hepsi çöpe gitti :KK39:

siz neden dert ediyorsunuz ki? odanıza gecin yatın.

eşinizin kendisi cozsun bu sorunu. kendi kardesi, 3e kadar bekleyecek olan da yine kendisi.
Ona kalsa cozmek icin ugrasmaz agzini bile acmaz kardesi kirilmasin uzulmesin diye aynisi benim kardesim yapsa dunyayi kopartir ama oda cok darlaniyo uykusu geliyo yorgun oluyo uyuyakaliyo kaynimda kaldirim bi bardak daha cay icsin diye zorluyo demiyo ki abim yorgun gec oldu gidim yok bide bi cenesi var susmak bilmiyo delirtiyo insani

Tabi bende ablam geldigi zaman yanliz kalinca daha rahat ediyorum zaten ben yanlarinda oturmuyorum yatsam bile esim olmadan uyuyamiyorum rahatsiz oluyorum

Ona kalsa cozmek icin ugrasmaz agzini bile acmaz kardesi kirilmasin uzulmesin diye aynisi benim kardesim yapsa dunyayi kopartir ama oda cok darlaniyo uykusu geliyo yorgun oluyo uyuyakaliyo kaynimda kaldirim bi bardak daha cay icsin diye zorluyo demiyo ki abim yorgun gec oldu gidim yok bide bi cenesi var susmak bilmiyo delirtiyo insani

siz eger o saatte uyanık olur ve caylarını doldurur, eşinizin uzerindeki yuku azaltırsanız o da buyutulecek bir sorun olarak gormez...

siz yatın uyuyun, hic umursamayın.
eger evde oturup kalkmanızı kısıtlıyorsa ve hergun bunu yasıyorsanız eşinize o zaman soylersiniz.

bunun haricinde bırakın, kendisi uykusuz mu kalıyor, hizmet mi ediyor.... haftada bir ugrassın dursun.
ya da sesini cıkarıp kardesine "canımsın cigerimsin ama gec saatte ve habersiz gelme lutfen, bak yengen hamile onunla da ilgilenmem lazım" demeyi ogrenir.

Aradığı zaman yatıyoruz fln deseniz odamı kar etmez
Kirk sefwr soyledim esime bi daha aradimi seni acma 11 den sonra evli bir insan bana gore cok zora kalmadikca aranmamali bakma telefonuna tamm dedi bi lere acmadik mesaj atti geliyorum yoldayim diye cocuk deilki 23 yasinda akli adam keser bunumu akli kesmiyo

X