Merhaba Kizlar , benim derdim belkide o kadar büyük degil ama sizlerden fikir almak istedim yada benim gibi olanlar var mi bilmek istedim .. son yillarda degistigimi fark ediyorum tikli bir insan oldum sanki hersey her davranis gözüme batabiliyor... yasimi soracak olursaniz 23 yasindayim ... gel gelelim konuya mesela ayaklardan nefret ediyorum igreniyorum , sonra birisi yanimda sessiz bir yerde yemek yerse cikardigi en hafif seslerden bile rahatsiz oluyorum deliriyorum kendimi zor tutuyorum ses cikarmamak icin , dahada kötüsü bir yanimda tursu salatalik yerse dahada fena ... sonra gece diyelim ki biri yanimda uyusun mesela kardesim derin nefes alma sesi bile cikarsa ben sinirden deliriyorum uyuyamiyorum .. gelecekteki esim derin nefes alirsa yada horlarsa yandi valla herhalde bogarim hehe ... daha bir sürü sey var aslinda son zamanlarda yatagimi sabah toplamadan asla evden cikmiyorum ise gec kalsam bile o yatak toplanir , eskiden öyle degildi eve gelince toplardim cogu zaman bazen masada karisik duran kumandalar bile sinirimi bozuyor kalkip düzeltiyorum neyse cok uzattim kusura bakmayin .. sizede böyle oluyor mu arada ...Deliriyormuyum ki