Deliriyormuyum acaba ... ?

ELANORA59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
24
1
Merhaba Kizlar , benim derdim belkide o kadar büyük degil ama sizlerden fikir almak istedim yada benim gibi olanlar var mi bilmek istedim .. son yillarda degistigimi fark ediyorum tikli bir insan oldum sanki hersey her davranis gözüme batabiliyor... yasimi soracak olursaniz 23 yasindayim ... gel gelelim konuya mesela ayaklardan nefret ediyorum igreniyorum , sonra birisi yanimda sessiz bir yerde yemek yerse cikardigi en hafif seslerden bile rahatsiz oluyorum deliriyorum kendimi zor tutuyorum ses cikarmamak icin , dahada kötüsü bir yanimda tursu salatalik yerse dahada fena ... sonra gece diyelim ki biri yanimda uyusun mesela kardesim derin nefes alma sesi bile cikarsa ben sinirden deliriyorum uyuyamiyorum .. gelecekteki esim derin nefes alirsa yada horlarsa yandi valla herhalde bogarim :KK70: hehe ... daha bir sürü sey var aslinda son zamanlarda yatagimi sabah toplamadan asla evden cikmiyorum ise gec kalsam bile o yatak toplanir , eskiden öyle degildi eve gelince toplardim cogu zaman :KK43: bazen masada karisik duran kumandalar bile sinirimi bozuyor kalkip düzeltiyorum :KK43: neyse cok uzattim kusura bakmayin .. sizede böyle oluyor mu arada ...Deliriyormuyum ki

Davranislariniz fazlasiyla abartili,yeni birsey mi bu,artarak bu hale mi geldi yoksa,hayat sizin icin zor olmali,bu takinti yaptiklariniz hayatin her yerinde karsiniza cikabileecek olagan durumlar cunki..

Davranislariniz fazlasiyla abartili,yeni birsey mi bu,artarak bu hale mi geldi yoksa,hayat sizin icin zor olmali,bu takinti yaptiklariniz hayatin her yerinde karsiniza cikabileecek olagan durumlar cunki..

cok stressli bir isim var sanirim onun etkisi oldu :KK43: is yerinde hersey yerli yerinde olmak zorunda

Merhaba Kizlar , benim derdim belkide o kadar büyük degil ama sizlerden fikir almak istedim yada benim gibi olanlar var mi bilmek istedim .. son yillarda degistigimi fark ediyorum tikli bir insan oldum sanki hersey her davranis gözüme batabiliyor... yasimi soracak olursaniz 23 yasindayim ... gel gelelim konuya mesela ayaklardan nefret ediyorum igreniyorum , sonra birisi yanimda sessiz bir yerde yemek yerse cikardigi en hafif seslerden bile rahatsiz oluyorum deliriyorum kendimi zor tutuyorum ses cikarmamak icin , dahada kötüsü bir yanimda tursu salatalik yerse dahada fena ... sonra gece diyelim ki biri yanimda uyusun mesela kardesim derin nefes alma sesi bile cikarsa ben sinirden deliriyorum uyuyamiyorum .. gelecekteki esim derin nefes alirsa yada horlarsa yandi valla herhalde bogarim :KK70: hehe ... daha bir sürü sey var aslinda son zamanlarda yatagimi sabah toplamadan asla evden cikmiyorum ise gec kalsam bile o yatak toplanir , eskiden öyle degildi eve gelince toplardim cogu zaman :KK43: bazen masada karisik duran kumandalar bile sinirimi bozuyor kalkip düzeltiyorum :KK43: neyse cok uzattim kusura bakmayin .. sizede böyle oluyor mu arada ...Deliriyormuyum ki

aslında bu konudan muzdarip arkadaşlar var bu forumda
onlar seni anlayabilirler, yol gösterebilirler ama sanırım şu an yoklar :KK43:

cok stressli bir isim var sanirim onun etkisi oldu :KK43: is yerinde hersey yerli yerinde olmak zorunda
Evdeki duzen takintinizin sebebi is olabilir tamam ama ayaklardan tiksinme,agiz seslerini asiri algilama,nefes alip verme seslerinden nefret etme...bunlar hat safhaya ulasmis..bi doktora gorunun bence.

Seslere karşı aşırı hassasiyet hastalık habercisi olabilir
yardım alabilirsiniz

O yemek yiyen kisiye gicik kapma isi bende de var,biri karsimda yemek yesin onu izlerken kan beynime sicrayabiliyo :KK47:

benzer şeyler bende de var, mutfak tezgahı karışık olursa içim içimi yer, herşey yerli yerinde olmalı, karışıklığı sevmiyorum.. zamanla artıyorsa şikayetleriniz bi psikoloğa gidin isterseniz, hayatınız kolaylaşır..

Gece uyurken herkes derin nefes alır, sen de öyle yapıyorsun.
Ayaklardan ben de hoşlanmıyorum, tiksinme değil de çıplak ve bakımsız ayak görmek rahatsız edici bence.
Diğer konularda, evet takıntılısın.

Bence kendinizi biraz rahata alıştırın yani isinizde sergilemek zorunda oldugunuz davranışlar hayatinizda yer etmeye başlamış, oysa insanlar hayatlarinda bircok kimlik kullanir, diyelim bir kadın is yerinde mimardir evinde annedir, eş tir, ailesinin yanında küçük çocuk olur.. siz tek kimlikle yaşamaya çalışıyor gibi olmussunuz. Rahat birakin kendinizi, siz sıkılmazsaniz birinin yemek yemesi rahatsiz etmez sizi

sesler konusunda bu kadar hassas olmak bildiğim kadarıyla psikolojik bir rahatsızlık. bir psikoloğa görünün derim.

X