Aşılama DELİRMEK ÜZEREYİM :( ARTIK NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM HER ŞEYMİ BENİ BULUR :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tugcekaraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
154
44
36
Öncelikle ben ağır bir vajinusmus hastasıyım 4 yıllık evli olmama rağmen hiç muayene olamamıştım taki düne kadar ... Kocaelide yaşayanlar bilir Özel Konak hastahanesinde Erkan bey var ona gittim ben kendimi edepsiz sanırdım ki adam benden deli çıktı ne vajinusmusu dedi ben hiç anlamadan her türlü muayeneyi yaptı (bir nevi aslında iyide oldu) . Sonra bende yumurta tembelliği olduğunu söyledi 60 kg olmama rağmen zayıflaman lazım dedi ama büyütülecekte bir sorun olmadığını çatlatma iğneleriyle doğal gebeliğin sağlanabileceğini vs anlatıyorduki eşimin sonuçlarını gördü. Sayısı ve yapısı normal ama ileri hareketlilik % 10 :KK43: Bu kötü oldu işte dedi.Eşime arı poleni keçiboynuzu evicap ve proxeed plas kullanmasını ve sigarayi hemen bırakmasını söyledi.
Banada adetin üçüncü günü için bikaç test verdi bunların sonuçlarıyla gelin aşılama hatta tüp bebeğe kdr uzanabilir yolculuğumuz dedi :KK43: Ben şimdi kesinlikle doğal yoldan hamile kalamayacakmıyım :KK43: Aşılamada olmazsa tüp bebeğin o tarz bir klinikteki masrafı nedirki devletde karşılamaz inanılmaz mutsuzumm inanılmaz üzüntülüyüm :KK43: Şuan iş yerimdeyim kafamda deli sorular :KK43:

Ailem Samsunda yaşıyor eşimin ailesiylede pek görüşmüyoruz kendimi çok yanlız hissediyorum :KK43: Herkezlede bu konuları konuşmak istemiyorum :KK43:

Kesinlikle doğal yoldan hamile kalamazsın diye bir şey yok tabiki. Onu Rabbim bilir sadece. Doktorun kesinlikle bebeğin olmaz deyipte hiçbir tedavi görmeden doğuran bir sürü insan var. Aslında kafaya takmayıp rahat bıraksak herşey güzel olacak da, ahhh yapabilsek...

Kesinlikle doğal yoldan hamile kalamazsın diye bir şey yok tabiki. Onu Rabbim bilir sadece. Doktorun kesinlikle bebeğin olmaz deyipte hiçbir tedavi görmeden doğuran bir sürü insan var. Aslında kafaya takmayıp rahat bıraksak herşey güzel olacak da, ahhh yapabilsek...

Yapamıyorum kafamda deli sorular :KK43:
Keçiboynuzu , bal, havuç suyu vitaminler vs. hangisini vericem hangisi daha yararlı araştırıp duruyorum hepsini birden versem dokunurmu diye korkuyorum :KK43:

X