Allah analı babalı büyütsün her şey iyi güzel hoş da.... Yapılan şeyler fazla abartıldı bence. Tamam herkesin evladı kıymetlidir onun için elinden geleni yapar ama böyle göstere göstere bu kadar abartı? Bilemiyorum bana görgüsüzlük gibi geliyor biraz, görgüsüzlükten öte evladı için istediği şeyleri (yiyecek, kıyafet, oyuncak...) alamayan insanlara çok ayıp edildiğini düşünüyorum
ama imkanı var niye yapmasınki ünlü oldugu içinde herşey göz önünde onların yaşamı böyle bilmiyorum yani bana cok saçma gelmiyo görgüsüzlük hiç gelmiyo çünkü düşünün biz orta halli insanlar bile lohusa taçından tutunda odalarını kapı süsüydü bebek şekeriydi kurabiyesiydi bez pastasıydı hastane kurabiyesiydi felan hepsini gücümüz yettiğince yapıyoruz imkanımız yetiğince en güzel doktora gidiyoruz en güzel kyafetleri alıyoruz o yüzden ben param olsaydı belki daha fazlasını yapardımeşi hastane önünde halk oyunu felan oynatmak istemiş kurban kescekelrdi tamam onlar abartı geldi ama odasıydı partisiydi abartılı gelmedi açıkcası... inşallah anne baba olunca cocuklar için güzel bagışlar yaparlar... bi futbolcu bebeginin dogum gününü çocuk esirgemede kutlamıştı partiyi orda yapmıştı cocuklarla eglenip güzel bi gün geçirip hediyeeler verilmişti bunun gb mesela güzel örnekele olabilir
Ünlü olduğu için her şey göz önünde demişsiniz ya, Okan Bayülgen'in mesela çocuğunu kaç kere gördünüz? Demet Akalın örneğinde kendisinin yayınladığı bir sürü şey var, instagram hesabından çoğunu kendisi paylaşıyor, yoksa o gücü yettiğince saklıyor da ortaya çıkarılıyor diye bir şey yok.
Biz orta halli insanların da yaptığı şeylerden bahsettiniz ya bana onlar da abartı geliyor :) Bir çoğu facebook instagramdan sonra tavan yaptı. Hep birilerine gösterilsin diye çoğu. İnsanlar doğum yapıyorlar anında bebeğin fotoğrafları face'te. İşte bunlar hep aynı mantığın sonucu bence. İnanın kıskanmıyorum sadece benim çocuğum olsa bu kadar yapmam. Evladımı sevmediğimden değil, sadece maneviyat her zaman benim hayatımda önce gelir o yüzden. İnsanlar ne zor şartlarda evlat sahibi oluyorlar hatta olamıyorlar bile.
ıyy okan bayülgen :)) bilmiyorum kıyaslamıcam o adamla kendisini hiç sevmiyorum başkalarını aşalayan insan bence kendinin bişeyinide paylaşamaz ... sen demişsinya o orta halli insanalrın da yaptıkalrı abartı geliyo diye benim facem felan yok öyle biyerlerde paylaşmak için değil sırf mutlu olmak için yaptım o saydıklarımın hepsini sevdiklerimle paylaşmak için hepsinide kendi el emeğimle yaptım cokta zevk aldım kızım için kendim için sevdiklerimize hediye etmek için yaptıgım herşeyden... evet insanlar zor evlat sahibi oluyolar en iyi bilenelrdenim 6 sene evlat hasteriyle yandık belki hmen cocugum olsa bunalrı yapmazdım bilmiyodum görmemiştim çünkü böyle şeyler ama zamanla görerek özençlerim içimde birikmiş herelde bebeğim için herşeyi yaptımhatta dogumuma 4 gün kaldı cumartesi geliyo inşallah kızım bebek şekerlerini bugün tamamladım bi fotorafı eksik oda dogunca tamamlanıcak
sanırım zevk meselesi hani bazı insanalr şaşadan hoşlanır bazıları sadelikten sizede hak veriyorum demet akalınında yaptıkalrı o yüzden saçma gelmiyo sanırım tercihler ve seçimler
bence de aşırı derecede pirim yaptı bu olaydan milletçe rahatladık şimdi sıra da hiranın ilk banyosu diş buğdayı göbeği düştü anne dedi baba dedi emekledi haberleri var kurtulamadık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?