Demet Akalın Anne oldu !

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturan Demet Akalın ilk bebeğini dünyaya getirdi.

Bu sabah saat 10:00'da Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sezaryenle doğum yapan Akalın, kızına Hira adını vereceğini aylar öncesinden duyurmuştu.

Hamileliğin son zamanlarında zorlandığını söyleyen ünlü sanatçı, kızı için aralık ayında 'Baby Shower' partisi düzenlemişti.

$demet_akalin_anne_oldu.webp

Demet Akalın’ın hazırlattığı bebek odası için tıklayın !

$bcaa5ab0582811e3b96e1292ef1a89eb_8.webp

Son düzenleme:
Ünlü şarkıcı Demet Akalın kızı Hira'yı dünyaya getirdi. Çapamag'ın haberine göre Demet Akalın bebeği dünyaya geldi.

HAMİLELİĞİN SON GÜNLERİ BİRAZ STRESLİ GEÇİYOR..
Demet Akalın hamileliğinin son günlerini yaşıyor. Her hamile kadın gibi gelgit duygular yaşıyor. Demet Akalın şimdi de ölüm korkusuyla vasiyet hazırlamaya koyuldu..
Demet Akalın geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin gecenin bir yarısında attığ twit ile sinirlenerek gündeme gelmişti. Bugün ise ölüm korkusuyla vasiyet hazırlayacağını söylüyor. Demet Akalın anlaşılan zor günler geçiriyor.
Demet Akalın eşi Okan Kurt ile katıldığı Gülben Ergen'in programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hamile olna Demet Akalın vasiyetimi yazmak istiyorum dedi. Demet Akalın ölüm fermanını neden yazacağını açıklayınca da güldürdü

Hira bebeğe hamile olan Demet Akalın yakın arkadaşı Gülben Ergen'in programına konuk olarak samimi itiraflarda bulundu. Doğumuna az kalan Demet Akalın vasiyetini yazdığını açıkladı. Demet Akalın vasiyetini neden yazdığını ise işte bu sözlerle açıkladı

$01.webp$02.webp$00.webp

demetçimle aynı zamanlarda hamile kaldık :1: o dogurdu dimek benimkide cumartesi gelicek kısmetse:10::10::49::emir_bebek:

dün aklıma gelmişti doğurdu mu acaba diye demek ki içime doğmuş.
Bizim de 3 haftamız var bakalımm :49:

Allah analı babalı büyütsün her şey iyi güzel hoş da.... Yapılan şeyler fazla abartıldı bence. Tamam herkesin evladı kıymetlidir onun için elinden geleni yapar ama böyle göstere göstere bu kadar abartı? Bilemiyorum bana görgüsüzlük gibi geliyor biraz, görgüsüzlükten öte evladı için istediği şeyleri (yiyecek, kıyafet, oyuncak...) alamayan insanlara çok ayıp edildiğini düşünüyorum :50:

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün her şey iyi güzel hoş da.... Yapılan şeyler fazla abartıldı bence. Tamam herkesin evladı kıymetlidir onun için elinden geleni yapar ama böyle göstere göstere bu kadar abartı? Bilemiyorum bana görgüsüzlük gibi geliyor biraz, görgüsüzlükten öte evladı için istediği şeyleri (yiyecek, kıyafet, oyuncak...) alamayan insanlara çok ayıp edildiğini düşünüyorum :50:

ama imkanı var niye yapmasınki ünlü oldugu içinde herşey göz önünde onların yaşamı böyle bilmiyorum yani bana cok saçma gelmiyo görgüsüzlük hiç gelmiyo çünkü düşünün biz orta halli insanlar bile lohusa taçından tutunda odalarını kapı süsüydü bebek şekeriydi kurabiyesiydi bez pastasıydı hastane kurabiyesiydi felan hepsini gücümüz yettiğince yapıyoruz imkanımız yetiğince en güzel doktora gidiyoruz en güzel kyafetleri alıyoruz o yüzden ben param olsaydı belki daha fazlasını yapardım:1: eşi hastane önünde halk oyunu felan oynatmak istemiş kurban kescekelrdi tamam onlar abartı geldi ama odasıydı partisiydi abartılı gelmedi açıkcası... inşallah anne baba olunca cocuklar için güzel bagışlar yaparlar... bi futbolcu bebeginin dogum gününü çocuk esirgemede kutlamıştı partiyi orda yapmıştı cocuklarla eglenip güzel bi gün geçirip hediyeeler verilmişti bunun gb mesela güzel örnekele olabilir:31:

ama imkanı var niye yapmasınki ünlü oldugu içinde herşey göz önünde onların yaşamı böyle bilmiyorum yani bana cok saçma gelmiyo görgüsüzlük hiç gelmiyo çünkü düşünün biz orta halli insanlar bile lohusa taçından tutunda odalarını kapı süsüydü bebek şekeriydi kurabiyesiydi bez pastasıydı hastane kurabiyesiydi felan hepsini gücümüz yettiğince yapıyoruz imkanımız yetiğince en güzel doktora gidiyoruz en güzel kyafetleri alıyoruz o yüzden ben param olsaydı belki daha fazlasını yapardım:1: eşi hastane önünde halk oyunu felan oynatmak istemiş kurban kescekelrdi tamam onlar abartı geldi ama odasıydı partisiydi abartılı gelmedi açıkcası... inşallah anne baba olunca cocuklar için güzel bagışlar yaparlar... bi futbolcu bebeginin dogum gününü çocuk esirgemede kutlamıştı partiyi orda yapmıştı cocuklarla eglenip güzel bi gün geçirip hediyeeler verilmişti bunun gb mesela güzel örnekele olabilir:31:

Ünlü olduğu için her şey göz önünde demişsiniz ya, Okan Bayülgen'in mesela çocuğunu kaç kere gördünüz? Demet Akalın örneğinde kendisinin yayınladığı bir sürü şey var, instagram hesabından çoğunu kendisi paylaşıyor, yoksa o gücü yettiğince saklıyor da ortaya çıkarılıyor diye bir şey yok.

Biz orta halli insanların da yaptığı şeylerden bahsettiniz ya bana onlar da abartı geliyor :) Bir çoğu facebook instagramdan sonra tavan yaptı. Hep birilerine gösterilsin diye çoğu. İnsanlar doğum yapıyorlar anında bebeğin fotoğrafları face'te. İşte bunlar hep aynı mantığın sonucu bence. İnanın kıskanmıyorum sadece benim çocuğum olsa bu kadar yapmam. Evladımı sevmediğimden değil, sadece maneviyat her zaman benim hayatımda önce gelir o yüzden. İnsanlar ne zor şartlarda evlat sahibi oluyorlar hatta olamıyorlar bile.

ay çok şükür doğurdu da milletce bi oh dedik ..karnını burnumuza soka soka doğurdu sonunda görgüsüz kadın

bence de aşırı derecede pirim yaptı bu olaydan milletçe rahatladık şimdi sıra da hiranın ilk banyosu diş buğdayı göbeği düştü anne dedi baba dedi emekledi haberleri var kurtulamadık yani:9::9:

Ünlü olduğu için her şey göz önünde demişsiniz ya, Okan Bayülgen'in mesela çocuğunu kaç kere gördünüz? Demet Akalın örneğinde kendisinin yayınladığı bir sürü şey var, instagram hesabından çoğunu kendisi paylaşıyor, yoksa o gücü yettiğince saklıyor da ortaya çıkarılıyor diye bir şey yok.

Biz orta halli insanların da yaptığı şeylerden bahsettiniz ya bana onlar da abartı geliyor :) Bir çoğu facebook instagramdan sonra tavan yaptı. Hep birilerine gösterilsin diye çoğu. İnsanlar doğum yapıyorlar anında bebeğin fotoğrafları face'te. İşte bunlar hep aynı mantığın sonucu bence. İnanın kıskanmıyorum sadece benim çocuğum olsa bu kadar yapmam. Evladımı sevmediğimden değil, sadece maneviyat her zaman benim hayatımda önce gelir o yüzden. İnsanlar ne zor şartlarda evlat sahibi oluyorlar hatta olamıyorlar bile.

ıyy okan bayülgen :)) bilmiyorum kıyaslamıcam o adamla kendisini hiç sevmiyorum başkalarını aşalayan insan bence kendinin bişeyinide paylaşamaz ... sen demişsinya o orta halli insanalrın da yaptıkalrı abartı geliyo diye benim facem felan yok öyle biyerlerde paylaşmak için değil sırf mutlu olmak için yaptım o saydıklarımın hepsini sevdiklerimle paylaşmak için hepsinide kendi el emeğimle yaptım cokta zevk aldım kızım için kendim için sevdiklerimize hediye etmek için yaptıgım herşeyden... evet insanlar zor evlat sahibi oluyolar en iyi bilenelrdenim 6 sene evlat hasteriyle yandık belki hmen cocugum olsa bunalrı yapmazdım bilmiyodum görmemiştim çünkü böyle şeyler ama zamanla görerek özençlerim içimde birikmiş herelde bebeğim için herşeyi yaptım :31: hatta dogumuma 4 gün kaldı cumartesi geliyo inşallah kızım bebek şekerlerini bugün tamamladım bi fotorafı eksik oda dogunca tamamlanıcak :1:

sanırım zevk meselesi hani bazı insanalr şaşadan hoşlanır bazıları sadelikten sizede hak veriyorum demet akalınında yaptıkalrı o yüzden saçma gelmiyo sanırım tercihler ve seçimler :42:

ıyy okan bayülgen :)) bilmiyorum kıyaslamıcam o adamla kendisini hiç sevmiyorum başkalarını aşalayan insan bence kendinin bişeyinide paylaşamaz ... sen demişsinya o orta halli insanalrın da yaptıkalrı abartı geliyo diye benim facem felan yok öyle biyerlerde paylaşmak için değil sırf mutlu olmak için yaptım o saydıklarımın hepsini sevdiklerimle paylaşmak için hepsinide kendi el emeğimle yaptım cokta zevk aldım kızım için kendim için sevdiklerimize hediye etmek için yaptıgım herşeyden... evet insanlar zor evlat sahibi oluyolar en iyi bilenelrdenim 6 sene evlat hasteriyle yandık belki hmen cocugum olsa bunalrı yapmazdım bilmiyodum görmemiştim çünkü böyle şeyler ama zamanla görerek özençlerim içimde birikmiş herelde bebeğim için herşeyi yaptım :31: hatta dogumuma 4 gün kaldı cumartesi geliyo inşallah kızım bebek şekerlerini bugün tamamladım bi fotorafı eksik oda dogunca tamamlanıcak :1:

sanırım zevk meselesi hani bazı insanalr şaşadan hoşlanır bazıları sadelikten sizede hak veriyorum demet akalınında yaptıkalrı o yüzden saçma gelmiyo sanırım tercihler ve seçimler :42:

Evet, seçimler ... :)

Siz de bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz umarım :emir_bebek:

Bebek odasına bayıldım ya :) bizim ufacık odada herşey üstüste :)

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin kızları Hira'nın ilk fotoğrafı 100 bin TL'ye satıldı.

Öğleden sonra Akalın'ın eşi Okan Kurt hastane kapısında doğum ile ilgili bir açıklama yaptı. Kızlarının 3 kilo 70 gram ağırlığında 47 santimetre boyunda olduğunu belirten Okan Kurt “ Sağlığı çok iyi. Çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi. Kızlarının annesine çok benzediğini söyleyen Kurt, Demet Akalın'ın sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti. Öte yandan Hira bebeğin ilk fotoğrafları 100 bin TL'ye satılırken, fotoğraflardan elde edilecek gelirin hayır amaçlı kullanılacağı öğrenildi.

HİRA'NIN BABASI ÇİKOLATA DAĞITTI
Hira'nın 2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturan Demet Akalın ilk bebeğini dünyaya getirdi. Sabah saat 10.00'da Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sezaryenle doğum yapan Akalın, "Hira" ismini verdiği bebeğine kavuştu. Hira'nın 3 kilo 70 gram ağırlığında ve 47 santim boyunda olduğu belirtildi. Ünlü sanatçı ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Baba olan Okan Kurt ise sevincini gazetecilerle paylaştı. Gazetecilere çikolata dağıtan Kurt, çok mutlu olduğunu söyledi. Doğum haberini alan Akalın'ın sanatçı dostları da hastaneye akın etti.

Akalın'ı ziyaret eden Tuğba Özerk, "Demet de bebek de çok sağlıklı. Çok mutluyuz bebeğimizi gördük. Teyze olduk. Bebeğin çok halası, amcası teyzesi var. Demet'e de benziyor çok tatlı. Allah nazardan saklasın. Tam bir aile oldular çok mutluyum. Göz göze geldik bebeğimize baktık duygusal anlar yaşandı" dedi. Doğum sebebiyle Twitter'a kısa bir ara veren Demet Akalın, daha fazla dayanamadı ve hasta yatağından "Küçük Hiramızı sağlıkla kucağımıza aldık. Dualarınız için, güzel dilekleriniz için teşekkürler" tweet'ini attı.

Kaynak : turkiyegazetesi.com.tr

Demet Akalından takipçisine fırça... Detaylar : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687511

Son düzenleme:
Pop şarkıcısı Demet Akalın Kurt, dün sabah saatlerinde sezaryenle doğum yaptı. Kurt çiftinin ismini Hira koydukları kız çocuklarının göbek bağı hastanenin Kordon Kanı Saklama Bankası’na konuldu. Ancak hastane yönetimi Okan Kurt'un kurban kesim isteğini geri çevirdi.

Demet Akalın Kurt, dün sabah saatlerinde sezaryenle doğum yaparak kızı Hira’yı kucağına aldı. Eşi Okan Kurt’la Maslak Acıbadem Hastanesi’ne gelen şarkıcı, yapılan tetkiklerden sonra ameliyata alındı. Yapılan operasyon sonrası Hira’nın göbek bağı hastanenin Kordon Kanı Saklama Bankası’na konuldu.

Son yıllarda yapılan araştırmalara göregöbek bağı kanı başta kan kanseri olmak üzere çeşitli kanser türlerini ve bağışıklıkla ilgili ya da genetik rahatsızlıkları önlemekte değerli bir kaynak olarak görülüyor.

KURBAN KESİMİNE İZİN ÇIKMADI

Doğum sonrası Akalın’ın eşi Okan Kurt, gazetecilerin karşısına çıktı. Kurt, “Sabah 09:55’te sezaryen doğumla dünyaya gelen Hira, 3 kilo 70 gram ve 47 cm boyunda. Baba olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hira annesine çok benziyor. Annesinden birkaç damla süt emdi. Her şey yolunda çok şükür. Ben de ameliyathaneye girdim ve kızımın doğduğu anı gördüm. Girerken korktum ama Demet hiç korkmadı. Hastane yöneticileri kurban kesmeme izin vermedi ama 11 tane kurban benim işyerimde kesiliyor.

Nazara inandığımız için belli bir süre göstermeyeceğiz. Kimseye göstermek istemiyoruz ama siz çekebilirseniz çekin” dedi. Kurt daha sonra kızı için yapılan patik şeklindeki şekerlerden basın mensuplarına ikram etti. Akalın, doğum öncesinde ilk gün ziyaretçi istemediğini söylemesine rağmen Suat Ateşdağlı, Tuğba Özerk, Ebru Destan, Mehmet Ali Erbil ve Gülben Ergen ziyaret etti. Erbil ve Destan’ın Hira bebeğe tam altın taktığı öğrenildi.

Back
X