Bebek Beslenmesi demir damlasının lekesi nasıl çıkar?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
merhaba arkadaşlar,bu ferro sanol demir damlasının lekesi bebeğin kıyafetlerinden nasıl çıkacak?damlayı verir vermez siliyorum ama yine de ağzından salya geldiğinde damlıyor kıyafetine ve lekesi de normal çamaşır deterjanıyla çıkmıyor.kosla denedim yine çıkarmadı.siz nasıl başarıyorsunuz bu lekeyi çıkartmayı.

merhaba arkadaşlar,bu ferro sanol demir damlasının lekesi bebeğin kıyafetlerinden nasıl çıkacak?damlayı verir vermez siliyorum ama yine de ağzından salya geldiğinde damlıyor kıyafetine ve lekesi de normal çamaşır deterjanıyla çıkmıyor.kosla denedim yine çıkarmadı.siz nasıl başarıyorsunuz bu lekeyi çıkartmayı.

ariel'in sıvı leke çıkartıcısı var.ariel profesyonel diye o çıkartıyor.
lekeli olan yere az bi miktar döküyorum sonrada makineye atıyorum.
tavsiye ederim. :=)

Son düzenleme:
mrb kızlar, bnm bebeğim de 2,5 aylık ama dr.umuz demir damlası vermedi. sadece vitamin kullanıyoruz sürekli olarak. demir de verilmesi gerekiyor muydu:((

ariel'in sıvı leke çıkartıcısı var.ariel profesyonel diye o çıkartıyor.
lekeli olan yere az bi miktar döküyorum sonrada makineye atıyorum.
tavsiye ederim. :=)

Deneyeceğim. Ben de denediğim hiçbir leke çıkararıcısıyla çıkaramadım şimdiye kadar. Ariel'i de deneyeceğim. Tşkler

canım domestosun leke çıkarıcısını kullanıyorum şimdiye kadar demir ilacı dahil çıkarmadığı leke olmadı lekeye döküyorum ama 2 - 3 saat bekletiyorum sonra makinaya.. ariel ben kullanmadım ama komşum çok iyi olduğunu söyledi

Leke olur olmaz çamaşırın üzerine ve ılık bir suya biraz ariel dök ve çamaşırı beklet o suda. Sonra bol suyla durula ve normal bebek deterjanıyla yıka canım. Böyle hiç leke kalmıyor.

Kızlar domestos falan iyi değildir herhalde onların cildine.bebeklerin tursilleri bile ayrı.Bi yerde üzerine limon damlatın güneşte kurutun çıkar diye okumuştum

limon gerçekten etkili.Benim oğlum püskürürdü hep.ama hiç leke falan olmazdı limon sayesinde.küf lekesini de çıkarıyor.Çıkaramadığınız lekelere limon deneyin:21::21:

Ariel leke çıkarıcı maalesef eski lekelerde işe yaramadı. Limonu da deneyeceğim ama eski lekelerden umudum kalmadı artık. Neyse zaten küçülüyor hızla. :)))
Cildine zarar vereceğini ben de düşündüm yalnız iki üç kez tekrar durulama yaptırdım makinada.

Bizim demir ilacı verirken önlüğümüz var onu kullanıyorum damlayı verirken.önlük leke içerisinde :D çıkmıyor.Ama ilaçlı salya lekelerini çıkarıyorum.. o damladan nefretediyorum 1.aylıkken beri kullanıyoruz ..damlayı verir vermez emziğinide veriyorum iyice emiyor yutuyor :D

Badilerine değerse eğer hemen sıcak su ile ariel yada eyaz sabunlu su ile çitikeyip suda bekletiyorum sonra makına atıyorum cıkıyor lekesi

Arkadaşlar bu demir ilacı dişlerde de leke bırakıyor. Dişleri simsiyah yapıyor. Acaba bu geçici mi kalıcı mı siyahlık? Bazısı kalıcı diye söylüyor ama bizim doktor geçer demişti.
Sizlerde de aynı sorun var mı?

valla kızımn eşyalarında lekesi çıkmadı 70 dereceyle yıkadım hala çıkmadı çıkmıyo

benim kızımında dişlerinde leke var daha doğrusu çatlak gibi duruyor siyah çizgiler, tam bilmiyorum ama demir fazlası da yaparmış ben kestim demir damlasını ara ara veriyorum pekmez veriyorum 1 tatlı kaşığı inş. yerine geçiyodur
ve de temiz bi kıyafetimiz yok diyebilirim ya demir lekesi ya da yedikleirnin ilginç bi şekilde çıkmıyor. hacışakir sabun tozu ve kosla oxi action kullanıyorum elimdede çitiliyorum nafile..

damlanın markasını değiştirsene canım renksiz olan var ondan iste doktorundan

koltuk takımım rezil rüsvaydı,ne çıkarır diye araştırıken buldum sizleri,hemen denedim limonu,anında çıkardı sağolun arkadaşlar :52:

yiğenime içirmeye çalışırken yatağıma döküldü yatak korucuya kadar geçti nafileeee hiçbirşey çıkartmıyor vallahi o kadar çok şey denedim ki banamısın demedi

koltuk takımım rezil rüsvaydı,ne çıkarır diye araştırıken buldum sizleri,hemen denedim limonu,anında çıkardı sağolun arkadaşlar :52:

aylar önce limon deneyin diye yazmıştım unutmuşum bile.işe yaradığına sevindim.bugün oğlum koltuğu tükenmez kalemle çok az boyadı.ben de yine kurtarıcım limonu denedim.çıktı sayılır.çok az kaldı belli bile değil.sonra tekrar deneyeceğim.aklınızda bulunsun....

Back
X