demir eksikliğiiii

catlakgulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
73
0
46
slm arkadaşlar biz bebek istiyoruz fakat bi türlü olmadı sebebi demir eksikliğimi???

canım ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama demir eksikliği ile alakası yok bende kansızlık var demir eksikiliği de ayrıca ve şuan hamileyim. jinekolağa gidip bir muayene ol derim. ama demir eksikliğinden olduğunu sanmıyorum

slm arkadaşlar biz bebek istiyoruz fakat bi türlü olmadı sebebi demir eksikliğimi???

cnm onla alakalı değildir bnde çok kansızdım kan ilaçları içiorum hala kansızım korkma bu sebepten değildir belki hiçbir sebebide yoktur olmamasının minik bekletiodur.:)Bi kadın doğum doktoruna git ne kdr zamandır olmadığını söyle önce bi ultrasonda bakar miyom kist vs. yoksa hormon testleri işaretler kağıda bnlar (tsh,fsh,prolaktin,vs 4,5 test zaten) bnları yaptırırsın devlette snucunu doktoruna gösterirsin bazen tsh yani troid yüksekliğinden gebelik oluşmuo yada prolaktinden yada yumurtanın çatlaması güç oluo doktorun seni bilgilendirecektir bu testleri yaptır ama evham yapmazsın en azından gereksiz yere

herhangi bi sorun yok die biliom muayene olmuşdum da troid yok zaten neyse adet dönemim gecsin gidecem kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…