Demirtaş: "Kralınıza tansiyon hapı ayarlayın"

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.432
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sultanbeyli mitinginde konuştu. Demirtaş, "Bizi tehdit eden AKP sözcülerine sesleniyorum. Siz kendi kralınıza tansiyon hapı ayarlayın. 7 Haziran'da tansiyonunu yükselteceğiz. Sandık sonuçlarını gördüğünde başkanlık hayalleri suya düşecek" dedi.

Selahattin Demirtaş partisinin Sultanbeyli mitinginde konuştu. Sultanbeyli Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Demirtaş isim vermeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi.

Demirtaş, "AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkça tehdit ediyor. Açıkça hakaretler savuruyor. Sizi tahrik etmek istiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, gülün geçin. 7 Haziran'ı bekleyin. Bütün bunların hesabını sandıkta soracağız. Sandık açıldığında neye uğradıklarını şaşıracaklar" dedi

http://www.cnnturk.com/turkiye/demirtas-kraliniza-tansiyon-hapi-ayarlayin

Eklentiler

• FB_IMG_1430424150237.jpg
    FB_IMG_1430424150237.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 74
Siz barajı geçerseniz büyük ihtimalle koalisyon kurulacak
Ki zaten akp %44 ün altında oy alırsa hükümeti kuramıyor , hükümeti kuramazsa da koalisyon kurulacak gibi o koalisyonda akp ile beraber olmayın da :) Sonra bu laflarınız hatırlatılır :)

Ki zaten akp %44 ün altında oy alırsa hükümeti kuramıyor , hükümeti kuramazsa da koalisyon kurulacak gibi o koalisyonda akp ile beraber olmayın da :) Sonra bu laflarınız hatırlatılır :)

Buna da dun aksam cnnde bir yayinda cevap verdi. Yakinda haberi cikar...

Görünen köy klavuz istemez. AKP ile Demokratik terör ''Beraber yürüdük biz bu yolarda'' şakısını söyleyerek eyaletler sistemini gerçekleştirecekler. Şu andaki amaçları ise AKP gelmesin diye MHP ve CHP seçmenini kandırıp oylarını çalmak. Zaten Türk Milleti her zaman kandırılmadı mı?

Görünen köy klavuz istemez. AKP ile Demokratik terör ''Beraber yürüdük biz bu yolarda'' şakısını söyleyerek eyaletler sistemini gerçekleştirecekler. Şu andaki amaçları ise AKP gelmesin diye MHP ve CHP seçmenini kandırıp oylarını çalmak. Zaten Türk Milleti her zaman kandırılmadı mı?
olacak olan bu ve ben korkuyorum artık:KK43:

gülay anketlere göre 6 anketten 2sinde hdp barajı geçiyor dördünde geçemiyor görünüyor..

olacak olan bu ve ben korkuyorum artık:KK43:
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak
Şimdi ise milletimize şunu aşılamaya çalışıyorlar: Kork PKK'dan sonra söner yurdundaki en son ocak.
Bunun makyajı da ''Analar ağlamasın, babanneler üzülmesin, dedeler sevinsin...''

gülay anketlere göre 6 anketten 2sinde hdp barajı geçiyor dördünde geçemiyor görünüyor..
AKP ne yaparsa yapsın %50 den yukarı çıkamayınca; şimdi bu oyunu oynuyorlar. Bu şekilde CHP ve hatta MHP den Demokratik Terör'e oy kayışı olacak ve onlar da AKP ile beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söyleyecekler.

Hatta Fettullah Gülen ile kavgalarının gerçek olduğundan bile şüpheliyim. Hedeflerine ulaştılar ve şimdi de kendilerine hizmet eden zerzevatı temizliyorlar.

Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak
Şimdi ise milletimize şunu aşılamaya çalışıyorlar: Kork PKK'dan sonra söner yurdundaki en son ocak.
Bunun makyajı da ''Analar ağlamasın, babanneler üzülmesin, dedeler sevinsin...''

AKP ne yaparsa yapsın %50 den yukarı çıkamayınca; şimdi bu oyunu oynuyorlar. Bu şekilde CHP ve hatta MHP den Demokratik Terör'e oy kayışı olacak ve onlar da AKP ile beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söyleyecekler.

Hatta Fettullah Gülen ile kavgalarının gerçek olduğundan bile şüpheliyim. Hedeflerine ulaştılar ve şimdi de kendilerine hizmet eden zerzevatı temizliyorlar.
gülay hanım sizin fikirlerinize her konuda katılıyorum birebir aynı dusunuyorum akp-hdp-fethullah gulen danışıklı dövüş yapıyor ben suriye meselesinde de esad ı haklı görmeye başladım afyonda bile adımbaşı suriyeli görünce artık yandaş medya carpıtarak olayları sunuyor bizde kanıyoruz

X