Deneyimli anneler ve anne adayları cinsiyet tahmini

egypt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
101
73
http://imgim.com/7004incig8841039.jpg

Kızlar bebeğimin 9 haftalık görüntüsü videodan kırptım resmi
Duyduğuma göre bebeğin kesedeki duruşundan cinsiyeti tahmin edilebiliyormuş doktorum 15. Haftaya kadar belli olur dedi ama öyle sabırsızım ki dayanamıyorum bana tahminde bulunabilecek arkadaşlar varmı :oops:

Kimse yokmu :KK61:
hem başka merak eden annelerde bebişlerinin resmini koyup sorabilirler bi benmi böyle meraklıyım:110:

Hayır
Kesenin yuvarlaklığından bende kız diye düşündüm ilk ama sonra bazı yaZılarda bebek sola yakınsa erkek diyorlardı benim bebişte sola yakın o yüzden kafam çorba oldu:KK45:
lı. Hayırlı ve sağlıklı olsun da boşvrr gerisini zaten şuankiler ancak tahmin orda pipi ve kuku gözükmüyor

Hayır

lı. Hayırlı ve sağlıklı olsun da boşvrr gerisini zaten şuankiler ancak tahmin orda pipi ve kuku gözükmüyor
Aynen sağlıklı olsun zaten cinsiyet önemli değil ben sadece hemen öğrenip kız İse pembiş pembiş kıyafetler almak istiyorum erkek isede maviş maviş :KK22:

Aynen sağlıklı olsun zaten cinsiyet önemli değil ben sadece hemen öğrenip kız İse pembiş pembiş kıyafetler almak istiyorum erkek isede maviş maviş :KK22:
İnşallah azcıl sabret bende ikinci için öabalıyorum bi kızım var bir tanede aileye pipili lazım onun çabasındayım bugunlerde

X