- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.181
.....BAŞLADIĞI KİLO..... GEÇEN HAFTAKİ KİLO.....ŞU ANKİ KİLO.....HEDEF KİLO HATİCE1..........84...........................70.7.............................yok........................68
HATİÇ22..........59.8.........................57.8............................58 8.......................55
ZAMBAK3........86.3.........................75.6.........................................................70
PATİSKA..........85.3.........................81.1............................yok.......................70
POFU...............68............................65..........................................................58
NURAKSOY......72............................71.5.......................................................60
MELEKKIZ26.....57............................57..........................................................50
NESİBE26.........75............................69.8........................................................65
Tayininiz hayırlı olsun canımolumunekankayizsmile İl içi tayin mi gördünüz öyle anladım sanki.
Rahatça yerleşmene bak kendini sıkma. İnterneti kısa sürede bağlatırsın sağlık olsun.
Görüşmek üzere
Haticim listeyi kestaneşekeri kadar güzel yapmışsın ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5
Bayram sonu böyle oluyor galibaaklinialirimsmile Bizim zamanımızda da kurban bayramı sonunda bildirim yapacak kimse bulamamıştık
Haftaya düzene girer umarım.
evet canım bağlatmamız lazım yoksa ben kilomu koruyamıyacağım 1 kilo almış gözüküyorum şimdiden :sinifsinif:
yok canım daha belli değil :hulya:
şimdi evime geldim taşınacağım evin temizliği falan bitti bir kaç güne taşınacağız olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç mesela bitki çayııherkese selamlaar,bikaç gündür pek giremiyorum okul falan filan,bugün gitmiyorum okula boğaz enfeksiyonu olmuşum :gitme:
ama kendimi sıkmıyorum artık kilo vermek için,yine kepekli ekmek,az az yiyorum herşeyden,adet günümde olmama rağmen karnım hiç çıkmıyo .. mutlu oldum,ama tartılmadım
geçmiş olsun canım sıcak bişeyler iç mesela bitki çayıı
sıkma sıkma canım gör bak o zaman kendiliğinden gidicek hepsi
tartılma adetin bitsin o zaman bağırsaklar da düzene girer kilonda fark oluşabilir..
ben hala regl olamadmm ne mutlu sana
teşekkürler,içerim içerim
evet kendimi sıkınca durmadan aynaya bakınca olmuyo =)
yaza kadar manken gibi olmak istiyorumm,zaten 63tüm.. bi 50 olsam yeter :kedi:
şişkinlik vardır tatlım ya.. geçer ama olursun
ooohhhh olursun 50 olursun ne varmış,önemli olan zaten zyıf görnmek tatlımmmm
yaaa 38 gn oldu ama yaaaa bugün doktoramı gitsm diyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?