Deniz &Okyanus&tatil kokusu

hayatyasam1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
94
27
Arkadaslar ben deniz kokan tatili gunesi serin sulari animsatan bir parfum istiyorum deniz kokan bir parfum vucut losyonu dus jeli ne varsa önerir misiniz?

Arkadaslar ben deniz kokan tatili gunesi serin sulari animsatan bir parfum istiyorum deniz kokan bir parfum vucut losyonu dus jeli ne varsa önerir misiniz?
Bence senin aradığın koku "Caroline Herrera 212 Surf for her" ama bulabilir misin bilmiyorum.. tam deniz kokusu. zaten icinde deniz notaları varmış. İkinci önerim ise "Roberto Cavalli Acqua" buda cok güzel tam deniz kokusu dediğimiz türden.

Bence senin aradığın koku "Caroline Herrera 212 Surf for her" ama bulabilir misin bilmiyorum.. tam deniz kokusu. zaten icinde deniz notaları varmış. İkinci önerim ise "Roberto Cavalli Acqua" buda cok güzel tam deniz kokusu dediğimiz türden.
Bulmaya calisacagim artik oneriniz icin cok tesekkur ederim uzun sureli kullanacagim birsey istiyorum tum onerileri degerlendirecegim bu yuzden cok sagolun

Davidoff cool water kaç yıldır kullandığımı sayamadığım yaz parfümüm.Gerçekten serin sular gibi kokuyor.Deniz-güneş-tatil deyince ise aklıma hindistancevizi kokusu geliyor, tbs hindistan cevizli body butterlar ve watsonsda satılan i love coconut&cream duş jeli öneririm hindistancevizi seviyorsan.
Bir de live clean (watsons da var yine) bali oil şampuan öneririm.Allahım nasıl bir koku o öyle.Hindistan cevizi ve palm yağları içeriyor, amazon ormanlarında, palmiyeler altında muson yağmurlarıyla yıkanıyormuşum hissi veriyor :) Sırf kokusu için yıllarca kullandım.sls içermiyor.Son yıllarda saçıma daha iyi gelen ama kokusuna bayılmadığım bir şampuana geçsem de, o kokuyu unutamıyorum.Şu an düşününce bile mutlu etti beni :)

Cavalli aqua bence de tam tatil. Hindiistan cevizi, deniz,güneş tadında:)

Maison Martin Margiela diye bir tasarimcinin Replica isminde bi parfum serisi var. Kendisine spesifik anlari hatirlatan kokular yaratmis, Sunday Morning (Pazar Sabahi), Flower Market (Cicek Pazari) ve Beach Walk (Kumsal Yuruyusu) gibi isimleri var parfumlerin. Beach Walk gercekten bana deniz kiyisini animsatiyor. Kesinlikle Cool Water gibi fresh bi koku degil ama, hindistancevizi falan var icinde. Alternatif olarak dusunebilirsiniz. Buna cok benzeyen Kate Spade'in Live Colorfully diye de bi kokusu var. Beach Walk'un daha hafif ve daha az kalici olani.

X