- 22 Aralık 2014
- 94
- 27
- Konu Sahibi hayatyasam1212
Arkadaslar ben deniz kokan tatili gunesi serin sulari animsatan bir parfum istiyorum deniz kokan bir parfum vucut losyonu dus jeli ne varsa önerir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En kisa zamanda deneyecegim tesekkur ederim.Davidof cool water .
Okyanus kokusu :)
Bence senin aradığın koku "Caroline Herrera 212 Surf for her" ama bulabilir misin bilmiyorum.. tam deniz kokusu. zaten icinde deniz notaları varmış. İkinci önerim ise "Roberto Cavalli Acqua" buda cok güzel tam deniz kokusu dediğimiz türden.Arkadaslar ben deniz kokan tatili gunesi serin sulari animsatan bir parfum istiyorum deniz kokan bir parfum vucut losyonu dus jeli ne varsa önerir misiniz?
Bulmaya calisacagim artik oneriniz icin cok tesekkur ederim uzun sureli kullanacagim birsey istiyorum tum onerileri degerlendirecegim bu yuzden cok sagolunBence senin aradığın koku "Caroline Herrera 212 Surf for her" ama bulabilir misin bilmiyorum.. tam deniz kokusu. zaten icinde deniz notaları varmış. İkinci önerim ise "Roberto Cavalli Acqua" buda cok güzel tam deniz kokusu dediğimiz türden.
rica ederim umarım bulursunuz..Bulmaya calisacagim artik oneriniz icin cok tesekkur ederim uzun sureli kullanacagim birsey istiyorum tum onerileri degerlendirecegim bu yuzden cok sagolun
Davidoff cool water kaç yıldır kullandığımı sayamadığım yaz parfümüm.Gerçekten serin sular gibi kokuyor.Deniz-güneş-tatil deyince ise aklıma hindistancevizi kokusu geliyor, tbs hindistan cevizli body butterlar ve watsonsda satılan i love coconut&cream duş jeli öneririm hindistancevizi seviyorsan.Arkadaslar ben deniz kokan tatili gunesi serin sulari animsatan bir parfum istiyorum deniz kokan bir parfum vucut losyonu dus jeli ne varsa önerir misiniz?
Bence senin aradığın koku "Caroline Herrera 212 Surf for her" ama bulabilir misin bilmiyorum.. tam deniz kokusu. zaten icinde deniz notaları varmış. İkinci önerim ise "Roberto Cavalli Acqua" buda cok güzel tam deniz kokusu dediğimiz türden.
Cavalli aqua bana biraz karpuz gibi geliyor :) güzel bir parfüm ben de beğenirim, cavalli paradiso yu da çok beğeniyorum, o biraz ihtişamlı yaz kokusu :)Cavalli aqua bence de tam tatil. Hindiistan cevizi, deniz,güneş tadında:)
Aslında hindistan cevizi, güneş kremi falan diyince aklım direk Yves rocher hindistancevizli edt kokusuna gidiyor benim Hindistan cevizli kek gibi kokuyor böyle tam sahilde sıkmalık.Cavalli aqua bence de tam tatil. Hindiistan cevizi, deniz,güneş tadında:)
Cavalli aqua bana biraz karpuz gibi geliyor :) güzel bir parfüm ben de beğenirim, cavalli paradiso yu da çok beğeniyorum, o biraz ihtişamlı yaz kokusu :)
Armani aqua di gio muydu o:)