Denizli' de en iyi kadın doğum doktoru

zuzzu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
11
9
Merhaba kızlar,
İlk defa yazıyorum üyeliğim vardı ama kullanamamıştım hiç sadece yazılarınızdan takip ediyordum. 4 aylık evliyim ısparta'dan denizli'ye geldim. Adetim aşırı derecede düzensiz Ispartada ki doktorum evlenince geçeceğini söylemişti ama malesef düzelmedi:KK61: 4 ay içinde 2 defa ay hali gördüm şimdi de 1 buçuk ay oldu en son adetten bu zamana. İyi bir doktor istiyorum geçiştirmesinde iyice ilgilensin istiyorum. Denizlide ikamet eden arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler :KK19:

Ben erzurumdan yaziyorum canim muhammet gocmen benim doktorum denizliyengitmis diye duydum bi arastir istersen burada ozel hastanede calisiyordu emin ol cok memnun kalirsin

dr.emre gürçkaya .ben çok memnunum..tavsiye ederim..mediklinikde çalışıyor.

Prof. Dr. Babür Kaleli derim. Pamukkale ünv. de kadın doğum bölüm başkanıdır. Fakat ünv. de polikiliniği yok bildiğim kadarıyla. Doktorlar caddesinde özel muayenehanesi var. Biraz pahalı ama sonuna kadar hakediyor bence.

Merhaba kızlar,
İlk defa yazıyorum üyeliğim vardı ama kullanamamıştım hiç sadece yazılarınızdan takip ediyordum. 4 aylık evliyim ısparta'dan denizli'ye geldim. Adetim aşırı derecede düzensiz Ispartada ki doktorum evlenince geçeceğini söylemişti ama malesef düzelmedi:KK61: 4 ay içinde 2 defa ay hali gördüm şimdi de 1 buçuk ay oldu en son adetten bu zamana. İyi bir doktor istiyorum geçiştirmesinde iyice ilgilensin istiyorum. Denizlide ikamet eden arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler :KK19:
Slm şuan hala denizlidemisin

Slm şuan hala denizlidemisin

As cnm Denizlideyim hala. Kusura bakmayın arkadaşlar cvp vermemişim hiç kimseye tam bilemediğim için kullanmayı görmemişim yazdıklarınızı dr umu buldum dr semih mun a gidiyorum çok da memnun kaldım hatta 6 ay önce boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum çok ilgilendi kendisinden çok memnunum ben gibi arayan arkadaşlarda varsa tavsiyede ederim saygılar hepinize

X