- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki kızlar. Çok şükür ailem herkes hayatta. Ama dolduramadığım bir boşluk var içimde. Konuştuğum bir çocuk vardı 5 ay falan oldu. Sebepsiz yere kesti konuşmayı benle. Çok iyi tanımıyordum zaten ama bişeyleri tamamlıyodu sanki. O gittikten sonra iyice boşa düştüm. Depresyondamıyım bilmiyorm ama hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. İçimde hep eksik bişeyler var gibi sanki. Hayatımda doğru insanı hiç bulamıycam gibi geliyor. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi. Bu yaşadığım boşluğu nasıl atlatabilirim sizce? Arkadaşlarımla bişeyler yapmaya çıkınca yine mutlu olamıyorum hep bi melankoli halleri üzerimde. Bu durumu onlara yansıttığım için onlarıda üzmemek adına görüşmekte istemiyorum.
Evet kızlar sizce bu boşluk, bu hüzünlü halimi nasıl atlatabilirim? Sınavlarım var hiç çalışmıyorum odaklanamıyorum hep bir ağlamaklı haldeyim
Evet kızlar sizce bu boşluk, bu hüzünlü halimi nasıl atlatabilirim? Sınavlarım var hiç çalışmıyorum odaklanamıyorum hep bir ağlamaklı haldeyim