Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayattan zevk alıyor musun ?
Mutlu olacak sebeplerin var mı yada mutlu musun ?
Bunları bir düşün bakalım.
neden depresyonda olduğunu düşünüyorsun
Depresyon sende olmasın. .
Boşver iki günlük dünya. .
Gez , toz , Eğlen. .
Şükret. .
çok şükür her zaman şükrediyorum durumuma ama bilmiyorum çok garip duygular hissediyorum
üç gündür yemek yemiyorum mide rahatsızlıgı geciriyorum eskiden 1 den aşağı uyumayan ben simdi 9 da 10 uyuyorum eskiden tv izlemeye kitap okumaya bayılırdım simdi hiç bisey yapmak istemiyorum aglamaklı duruyoruum ama aglayamıyorum da heran kriz geçircek gbi oluyorum e tabi bu çevreme de yansıyo onlar üzerime geldikçe daha da kötü oluyorum
Yasamaz olurmuyumwelcome in the Club.. depression mu bilmiyorum ama canin baya sikkin sanirim, son zamanlarda ciddi bi üzüntü yasadin mi?
Yasamaz olurmuyum
Önce çocukluk arkadasım denize gitti boguldu hemde 4 arkadasıyla onlarda okul arkadasımdı
Sonra anne yarısı dedigim kadını kaybettim
Sonra benm küs oldugun bi halam var kocasından ayrıldı 4 sene bizde kaldı amcamların yanına gittti tabi orda da 3 ay anca durabildi hemen o anne yarısı dedigim kadının kocasıyla evlendi ğstelik o kadın onu o kadar çok severdiki
sonra bi akrabamız vardı kanserdi bi onla çok yakındık o da bir ay önce öldü
Simdi de malum ülkenin durumu
tamam iste su saydigin durumda moralinin yüksek olmasi anormal olurdu.. gecer insaallah bol bol dua et,degisik seyler yapmak icin kendini zorla acik hava iyi gelir eve kapanma.( kelin ilaci olsa kendi basina sürerdi ya o da ayri mevzu)
bişey mi yaşadınız ki kötü?he bi de şu var
2 aydır annemle yatıyorum veya ışık açık oluyo çok korkuyorum .p ısıkta uyuyamazdım ben hatta iki kisiyle bile yatamazdım herseyden korkar oldum karanlıktan, gece cam açılmasından
Olmuyo iste insanın canı yapmak istemedigi seyi yapınca daha çok sıkılıyo
Senin neyin var ?
valla bende merak ediyorum depresyonda mıyım değil miyim? psikiyatra gideyim diyodum hatta.. önce bi burayı okuyum bakalım yorumlarda ne gibi öneriler var acaba?
iste benim de skntilarim var ben de eve kapandim son zamanlarda, ama gececek Allahin izniyle..
bişey mi yaşadınız ki kötü?
ne oldu birden değişti ruh haliniz?
İnsallah canım ..
Ben namazı bırakmıstm geri basladım umarım düzekirim