• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondayım bir şeyler duymaya ihtiyacım var

kendimde hata aradım olmadı , onlarda haya aradım yine olmadı ,sevdim olmadı sevildim yine olmadı
herşey güzel giderken hep aynı şeyleri yaşıyorum sadece isimler değişiyor ben aynı bir de yaşanılan olaylar .. erkek hep ıssız adam zaten sevse de sevmese de
Hayır ama anlamıyorsun olmadılar cünkü hiç biri kaderinde ki kişi degil ve seni mutlu eden insanalr değil. Kaldı ki severek evlenenlerde bile sıkıntılar cıkabiliyor. O yuzde sen ilk önce bir işini oturttur gerisi corap söküğü gbi gelir. Bazen hata arasanda sonuca varamazsın cunku hayatın sana ne hazırladıgını bilmiyorsun . Bazı seyleri yaşaman gerekiyor istemeyerekte olsa

Hayır ama anlamıyorsun olmadılar cünkü hiç biri kaderinde ki kişi degil ve seni mutlu eden insanalr değil. Kaldı ki severek evlenenlerde bile sıkıntılar cıkabiliyor. O yuzde sen ilk önce bir işini oturttur gerisi corap söküğü gbi gelir. Bazen hata arasanda sonuca varamazsın cunku hayatın sana ne hazırladıgını bilmiyorsun . Bazı seyleri yaşaman gerekiyor istemeyerekte olsa
evet yaşamam gerekiyor sanırım ama inancımı kaybettim sanırım
ben kendi halimde hayatımda yoğurulurken birden girdi ve aynı hızla çıktı frenleyememişim kendimi
arkadaşlarımla bile dertleşmek istemiyorum yorgunum kırgınım öyle garip garip duygular içindeyim aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum kusura bakmayın

İş arıyorsanız telefonda neden gorusemiyorsunuz anlamadım. 1.5 yıl inanılmaz yoğun iş aradım kurum sınavlarına çalıştım bütün bu dönem boyunca sevgilime de hiç görüşmeyelim demedim. Konuyu o yüzden anlamakta güçlük çekiyorum. Siz ilginizi gosterin onun anladığına emin olun hala aranızda bir şey olmuyorsa olmaz zaten. Oyle uzun uzun muallakta kalan işlerden nefret ederim. Sen göster hislerini ama net ve güçlü şekilde. ..olmuyorsa her şeyi yaptım olmadı dersin.

evet yaşamam gerekiyor sanırım ama inancımı kaybettim sanırım
ben kendi halimde hayatımda yoğurulurken birden girdi ve aynı hızla çıktı frenleyememişim kendimi
arkadaşlarımla bile dertleşmek istemiyorum yorgunum kırgınım öyle garip garip duygular içindeyim aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum kusura bakmayın
İnsanız . En ufak bir olayda bütün enerjimiz düşüyor. Yaşama sevincimiz kayboluyor. Bu dünyaya daha fazla tutunmak istemiyoruz. Ama sonra ne oluyor biliyormusunuz hayatınızda çok ufak yada cok büyük bir gelişme oluyor ve siz tekrar hayata dönüyorsunuz. Bu belki farkındalık olabilir. Evrene iyi enerji yollayıp güzel şeylerin olması olabilir,Beklemediğin anda süprizler olabilir .Yaşadığın sürece umut var demektir.

İş arıyorsanız telefonda neden gorusemiyorsunuz anlamadım. 1.5 yıl inanılmaz yoğun iş aradım kurum sınavlarına çalıştım bütün bu dönem boyunca sevgilime de hiç görüşmeyelim demedim. Konuyu o yüzden anlamakta güçlük çekiyorum. Siz ilginizi gosterin onun anladığına emin olun hala aranızda bir şey olmuyorsa olmaz zaten. Oyle uzun uzun muallakta kalan işlerden nefret ederim. Sen göster hislerini ama net ve güçlü şekilde. ..olmuyorsa her şeyi yaptım olmadı dersin.

okuduğumuz şehirler aynıydı sadece.herkes ailesinin yanına döndü
mülakata gitmemiz gerekiyor ve bunların belirli sınavları olabiliyor her kurumun kendine göre tabi (mühendislik bitirdik)
kendisi yurt dışını da zorluyor şuan askerliği erteledi bayram için ailesi yazlıkta yanlarına gidecek orada iş bakacak.

konuşmaya çalıştığımda alamazsam geri dönüt bu sefer kendimi yer bitiririm bundan korkuyorum küçük bir adım attım büyük adımdan korkuyorum hayatlarımızda herşey bu kadar belirsizken ondan birşey istemek ne derece doğru bilmiyorum

İnsanız . En ufak bir olayda bütün enerjimiz düşüyor. Yaşama sevincimiz kayboluyor. Bu dünyaya daha fazla tutunmak istemiyoruz. Ama sonra ne oluyor biliyormusunuz hayatınızda çok ufak yada cok büyük bir gelişme oluyor ve siz tekrar hayata dönüyorsunuz. Bu belki farkındalık olabilir. Evrene iyi enerji yollayıp güzel şeylerin olması olabilir,Beklemediğin anda süprizler olabilir .Yaşadığın sürece umut var demektir.

umarım olur çok ihtiyacım var şu ara güzel şeylere boyut önemli değil ..
enerji çalışmaları ile uğraştım bir ara ama faydasını göremedim maalesef :)

Çok yoğunum bu aralar cümlesi bence pek hayra alamet değil. Pek etkilenmemiş olduğunu düşünüyorum şuan için sizden ama kapıyı da kapatmamış gibi görünüyor. bence aramak gibi sıkıcı şeyler yapmayın, karşılamak için bahane yaratın. Stolk en büyük dostunuz ;) zekice tesadüfler aşk yaratır:halay:

Başka bir şeyler ile meşgul olun, onu aramayın ya da mesaj atmayın.
teşekkürler öneriniz için deneyeceğim
O aydinda siz istanbulda. Mantikli bulmamıştır.
evet çok da mantıklı değil birbirimizi tanımak için geç kaldık sanırım

Çok yoğunum bu aralar cümlesi bence pek hayra alamet değil. Pek etkilenmemiş olduğunu düşünüyorum şuan için sizden ama kapıyı da kapatmamış gibi görünüyor. bence aramak gibi sıkıcı şeyler yapmayın, karşılamak için bahane yaratın. Stolk en büyük dostunuz :KK66: zekice tesadüfler aşk yaratır:halay:
böyle bir ifade kullanmadı bana sadece yakın gelecekteki planlarımızdan dolayı ben bu cümleyi kullandım
tesadüf şuan için güç görünüyor bu görüşme de büyük bir tesadüf oldu bir anda aynı zaman içerisinde aynı şehirde bulunduk
bir daha da ne zaman olur bilemiyorum :)

Belkide konusmanun ardindan olumsuz olmustur dusunceleri senin hakkinda?
Konusma tarzi, hos sohbetide onemlidir ve bi faktordur.

Arayabilirsin.

Yoğunluğuna biraz mola vermen için aradım diyip güzel bir şekilde sohbet başlatabilirsin.

Bir şeyler hissetmiyorsa geri dönüş yapacağını sanmıyorum.

Şansını denemelisin.

okuduğumuz şehirler aynıydı sadece.herkes ailesinin yanına döndü
mülakata gitmemiz gerekiyor ve bunların belirli sınavları olabiliyor her kurumun kendine göre tabi (mühendislik bitirdik)
kendisi yurt dışını da zorluyor şuan askerliği erteledi bayram için ailesi yazlıkta yanlarına gidecek orada iş bakacak.

konuşmaya çalıştığımda alamazsam geri dönüt bu sefer kendimi yer bitiririm bundan korkuyorum küçük bir adım attım büyük adımdan korkuyorum hayatlarımızda herşey bu kadar belirsizken ondan birşey istemek ne derece doğru bilmiyorum
Bakın aynı şekilde farklı kurumların sınavlarına çalıştım onlarca kez ankara ya gittim,defalarca istanbul a.yani bahsi geçen süreçleri çok net anlıyorum. Ama bunlar bir ilişkiye daha doğrusu bir aşka engel değil. Ararsanız size dönmezse dünyanın sonu değil. Nasıl bir ozguven ki bu dağıtıp toparlamamaya bir telefon gelmedi diye dibe vurmaya hazır. Belki ilişkiye başlar birlikte yurtdisina fln tasinirsiniz bunlar olmayacak şeyler değil. ..çıkar çıkmaz evlenmek zorunda değilsiniz.

Bakın aynı şekilde farklı kurumların sınavlarına çalıştım onlarca kez ankara ya gittim,defalarca istanbul a.yani bahsi geçen süreçleri çok net anlıyorum. Ama bunlar bir ilişkiye daha doğrusu bir aşka engel değil. Ararsanız size dönmezse dünyanın sonu değil. Nasıl bir ozguven ki bu dağıtıp toparlamamaya bir telefon gelmedi diye dibe vurmaya hazır. Belki ilişkiye başlar birlikte yurtdisina fln tasinirsiniz bunlar olmayacak şeyler değil. ..çıkar çıkmaz evlenmek zorunda değilsiniz.
aslında sadece bu kişide dibe vurdum özgüvenim yerle bir oldu diyemem
aynı olayları farklı kişilerle yaşamak beni mutsuz etti
tabi ben de boş hayallere umut bağladım bu süreçte bolca fal baktırıp mutlu olmaya çalıştım
ne kadar hayatımı ona göre şekillendirmesem de görüştüğüm kişilerle boş hayallere kapıldım
yükseklik arttıkça yere çakılma şiddeti de artar ya öyle oldu
dün gece bir mesaj hazırladım sonradan vazgeçtim değerimi düşürmesine izin vermek istemiyorum
üzerimde birileri için yaptığım fedakarlıkların yorgunlukları,hatta mutsuzlukları var
burada arkadaşlar haklı sanırım .. görüşmede olumsuz olmuş olabilir ,bir başkası ile görüşüyor da olabilir
isteseydi yazardı

merhaba arkadaşlar kısaca paylaşmam gerekirse mutsuzlukta boğuluyor gibiyim
okulumda ve ailemde yolunda gitmeyen çokça şey var ama asıl konu aşk...

6 Yılda yaklaşık 10 kişi ile kahve içmek , yemeğe çıkmak vs olmuştur ama hiçbirisi ile bi üçüncü görüşme yaşanmadı(yaşım 25)
onu ilk kez arkadaş ortamında gördüm gözlerine baktım öyle bir his geldi ki evlenirim ki ben seninle dedim içimden . ayaküstü bir görüşmeydi 15 dakika sonunda o ayrıldı ortamdan.sonrası da boşver uğraşma yorma kendini dedim kendime.

aylar sonra beni sosyal medya hesabından eklemiş ilk tanıyamadım fotodan sonra kendini hatırlattı .
şuan ben Aydın'dayım o da İstanbul'da (Eskişehir'de okuduk biz) aynı tarihlerde Eskişehir'de olamamız gerekti ve görüştük çok güzeldi gülümsedim konuştuk ama çok vaktimiz yoktu.
Her gün bana mesaj atan adam artık atmıyor şuan yoğun bir döneme gireceğini söylemişti ama bi şekilde yazması gerek...
sadece arkadaş olmak istedi desem insanlar böyle arkadaş bulmaz
beğenmedi beni desem öncesinde zaten gördü beni konuşmamı giyim tarzımı makyajımı
korktu desem hiç evlilik ilişki beklentiler muhabbetine girmedik
mesaj attım sonrasında kısacık konuştuk işim vardı benim de uzatmadım kendisi de sonrasında bir daha yazmadı zaten

hayatımda hiçbir şeyi olduramıyorum.. ben neden hep istenmeyen sevgiyi haketmeyen kişi oluyorum ..
kimse beni sevemeyecek gibi hissediyorum
ve ön kötüsü de aşık olmuş olabilirim ben bu kişiye .. :KK43:
ne yapabilirim yardım ??

illa birini istediğin zaman hiç bişi olmaz, denenmiş test edilmiştir. akışına bırak illa biri olacak değil ya önce kendinle barış mutlu ol tekil olarak sonra o kişi gelir seni bulur.

Back
X