iki haftadır biri var birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.benim bazı sorunlarımdan dolayı dışarıda 2 hafta kadar görüşmek çok istemiyorum..yani daha kıytı köşe gözden uzak yerlerde görüşelim istiyorum oda önceleri tamam dedi.ailesi burda değil bekar evinde kalıyor o.ben evlendim ayrıldım çok kısa süre sürdü,onun başından geçmemiş böyle birşey.bikaç gündür 'sorunların bitene kadar bana gel evde görüşelim,sonra istediğimiz yere gideriz' diyor.dün akşam sinemaya gittik küçük bi öpücük oldu,arabayla bırakacaktı beni eve '5 dakika gel,arabanın anahtarını alalım' dedi.evdede öptü ama o kadar.sürekli 'yaz gelsin pikniğe gideriz,istanbulu merak ediyorum ben gideriz,şunu yaparız bunu yaparız' kısa geleceğe doğru plan yapıyor.ama ben çekiniyorum yani niyeti ciddi mi yoksa başka mı çözemiyorum.ben oyun oynamak istemiyorum zaten başımdan geçti hayatıma girecek kişi ciddi biri olsun istiyorum.nasıl anlayabilirim niyetini veya çıkıp aynen böyle böyle ne sitiyorsan söyle diye sorayım mı?yardım edin kızlar..uzun oldu hakkınızı helal edin