derdim büyük a dostlar..

buneo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
80
20
36
iki haftadır biri var birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.benim bazı sorunlarımdan dolayı dışarıda 2 hafta kadar görüşmek çok istemiyorum..yani daha kıytı köşe gözden uzak yerlerde görüşelim istiyorum oda önceleri tamam dedi.ailesi burda değil bekar evinde kalıyor o.ben evlendim ayrıldım çok kısa süre sürdü,onun başından geçmemiş böyle birşey.bikaç gündür 'sorunların bitene kadar bana gel evde görüşelim,sonra istediğimiz yere gideriz' diyor.dün akşam sinemaya gittik küçük bi öpücük oldu,arabayla bırakacaktı beni eve '5 dakika gel,arabanın anahtarını alalım' dedi.evdede öptü ama o kadar.sürekli 'yaz gelsin pikniğe gideriz,istanbulu merak ediyorum ben gideriz,şunu yaparız bunu yaparız' kısa geleceğe doğru plan yapıyor.ama ben çekiniyorum yani niyeti ciddi mi yoksa başka mı çözemiyorum.ben oyun oynamak istemiyorum zaten başımdan geçti hayatıma girecek kişi ciddi biri olsun istiyorum.nasıl anlayabilirim niyetini veya çıkıp aynen böyle böyle ne sitiyorsan söyle diye sorayım mı?yardım edin kızlar..uzun oldu hakkınızı helal edin

Sadece iki haftadir tanidiginiz birine, ne istiyorsun, niyetin ne diye soramazsiniz.
Bence biraz agirdan alin. Ya topluma acik alinlarda gorusun, onu da istemiyorsunuz telde konusarak biraz da olsa tanimaya, guvenip guvenemiyeceginizi anlamaya calisin.

Daha 2 hafta olmuş bunu düşünmek için çok erken, onunda düşünmesi için çok erken. Böyle bir şey sormak içinde erken. Bence evine gitme şu an için.

Anahtarı alma bahanesine öpmüş.Kendi alıp gelseydi ya anahtarı. Iyice tanıyana kadar evine gitme sorununuz bitip halka açık yerlerde bulusana kadar telefonda tanıyın biraz.Hemen kötü niyetli diye damgalamak olmaz ama bir süre tanımanızda fayda var

Bence evine gitmeyin bir süre anahtar öpmek için bahane olmuş sanki. Bilmiyorum yaşantınız hayat görüşünüz ne yönde ama bu öpücükler iki hafta için çok erken bence.. Yada ben geri kafalıyım..

Bence evine gitmeyin bir süre anahtar öpmek için bahane olmuş sanki. Bilmiyorum yaşantınız hayat görüşünüz ne yönde ama bu öpücükler iki hafta için çok erken bence.. Yada ben geri kafalıyım..

yook sen geri kafalı değilsin..zaten bende erken olduğunu düşündüğüm için aklım böyle karıştı ya.

2 hafta öpücükleşmeler için erken bence ,bilemiyorum. Niyeti başka demek geldi içimden..

Kuytu köşede buluşmakla evde buluşmak arasında fark yok ki
öpen orada da öper

saolun arkadaşlar..bana kalsa ya mesaj atayım yada yüzyüze konuşup sorayımdı haklısınız.evine gitmem bi daha sadece 2 hafta kaldı sorunların bitmesine.sonra daha düzgün yerlerde görüşerek hem kendimi daha iyi tanıtabilirim ona karşı hemde onu daha iyi tanıyabilirim.

Kuytu köşede buluşmakla evde buluşmak arasında fark yok ki
öpen orada da öper

kuytu köşe derken herkesin bilmediği sokak arasında bi kafe mesela o kafedede insanlara arkam dönük,kolon arkasına saklanarak oturmak kastım.yine insanlar var canım :)

kuytu köşe derken herkesin bilmediği sokak arasında bi kafe mesela o kafedede insanlara arkam dönük,kolon arkasına saklanarak oturmak kastım.yine insanlar var canım :)
İlişkiniz 2 haftaysa öpmek için çok erken
size yaklaşmasına fırsat vermeyin bakalım o zaman ne yapacak
niyeti olan kendini belli eder zaten

henüz birbirinizi tanıma aşamasındasınız, ağırdan alın. mümkün olduğunca evine gitmemeye çalışın. erkeklerin zihniyeti bizim gibi değildir. size duyacağı saygıyı azaltırsınız.
zaten bu sürede onun ilişkiden ne beklediğini anlarsınız.

eğer niyetiniz ciddiyet ise öpmesine izin vermeyin. bir daha yeltenirse tepki ver. o zaman niyetini anlamış olursun.

dün ev arkadaşının kız arkadaşıda vardı benim arkadaşım o kızda gittiği için bi sakınca görmedim oturmaya gittik.bi ara onlar sigara almaya gitti biz yalnız kaldık farklı şeyler istedi benden zorladıda :KK43: kurtuldum elinden gelme dedim çıktım evden arkamdan geldi konuşmadım..sinirlenmiştide.aradı açmadım...o normal bi şekilde günaydın cnm diye mesaj atabiliyor.hala konuşmak görüşmek istiyor.ona göre anı yaşamak gerekmiş,benim istemediğim hiç birşeyi yapmazmış bana vs vs..hepsinin mi aklı ordan başka bi yere çalışmıyor?

biraz ağırdan almalısın gibi geldi bana..
iki hafta için eve gitmeler erken.

dün ev arkadaşının kız arkadaşıda vardı benim arkadaşım o kızda gittiği için bi sakınca görmedim oturmaya gittik.bi ara onlar sigara almaya gitti biz yalnız kaldık farklı şeyler istedi benden zorladıda :KK43: kurtuldum elinden gelme dedim çıktım evden arkamdan geldi konuşmadım..sinirlenmiştide.aradı açmadım...o normal bi şekilde günaydın cnm diye mesaj atabiliyor.hala konuşmak görüşmek istiyor.ona göre anı yaşamak gerekmiş,benim istemediğim hiç birşeyi yapmazmış bana vs vs..hepsinin mi aklı ordan başka bi yere çalışmıyor?
anı yaşamak mantalitesini de hiç anlayamadım..

ben erkeklerin geneli kotu niyetli olduklarindan, ve ozellikle bir evlilik gecirmis bayanlara kotu niyetli yaklastiklarindan, cok dikkatli davranirdim. Evine filan gitmeyin sonra zaten belli olur gercekten hoslaniyor mu yoksa baska niyeti mi var..

Sanırım henüz resmi anlamda boşanma 2 hafta sonra gerçekleşecek o yüzden kıytı köşe tercih ediyorsunuz.
İyi de adam siz hala resmi olarak evliyken onunla görüşmenizi kimbilir ne olarak algıladı,hiç düşünmüyor musunuz?

X