Derdim KK'nın kadınları

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
Selam kızlar, gece gece aklıma geldiniz ne zamandır uğrayamıyorum yazayım dedim. Beni konularımdan tanıyan arkadaşlar var. 2 ay bir evliliğim olmuştu. Uzun süredir giremedim yoğunluktan, kısa bir hatırlatma yapayım dedim :) Evet sorunuma gelince... Önce hepinize çok teşekkür ediyorum... Kadınlar Kulubü'ne ve hepinize... Ne kadar şey katmışsınız bana şimdi anlıyorum. Yaşadığım acı tecrübeden çok ders aldım, sizlerden de öyle. Karşıma ne zamandır birileri çıkıyor, burada okuduğum şeyleri hatırlayıp bu şimdi böyleyse ilerde şu şekilde olacak tarzı çıkarımlar yapıyorum her seferinde sizi anıyorum :) Derdime gelince, derdim sizsiniz. Bir 'kocanın' nasıl olması gerektiğini o kadar iyi öğrettiniz ki bana, galiba evde kalacağım :)))) Seviliyorsunuz...

Benim de birkaç ay sonra düğünüm var.
Burada ki konular hem kafa dagitmak icin işe yarıyor hem de psikolojimi bozuyor :eek:
Ben de kk hatunlarina beni ikileme dusurdukleri icin teşekkürlerimi sunuyorum :KK53:

Korkun da girin benle ilgilenin diye yaptım başlığı :anneadayı: mutluyum işler güçler yolunda çok şükür ama evde kalıyorum 25 oldum ya :KK53: daha dün ayy 21 yaşında boşanmış diye acıyorlardı insanlar. 25'e geldik 4 sene olmuş galiba ne çabuk geçti buraya müptela olalı :KK54: erkekler niye böyleeee? niye ben uygun birini bulamıyorum?

geçen bana talip olan numarasını bırakan ama geri dönüş yapmadığım çocukla karşılaştım bir dakika sonra yerden havalandım tekrar yere çakıldım :KK53: arkada yoktu Allah'tan. Hep böyle garip şeyler geliyor başıma :KK53:

Korkun da girin benle ilgilenin diye yaptım başlığı :anneadayı: mutluyum işler güçler yolunda çok şükür ama evde kalıyorum 25 oldum ya :KK53: daha dün ayy 21 yaşında boşanmış diye acıyorlardı insanlar. 25'e geldik 4 sene olmuş galiba ne çabuk geçti buraya müptela olalı :KK54: erkekler niye böyleeee? niye ben uygun birini bulamıyorum?

geçen bana talip olan numarasını bırakan ama geri dönüş yapmadığım çocukla karşılaştım bir dakika sonra yerden havalandım tekrar yere çakıldım :KK53: arkada yoktu Allah'tan. Hep böyle garip şeyler geliyor başıma :KK53:

kimseye sans vermezsen kalirsin tabi evde :) ama daha cok erken ki 40 a kadar yolu var

Selam kızlar, gece gece aklıma geldiniz ne zamandır uğrayamıyorum yazayım dedim. Beni konularımdan tanıyan arkadaşlar var. 2 ay bir evliliğim olmuştu. Uzun süredir giremedim yoğunluktan, kısa bir hatırlatma yapayım dedim :) Evet sorunuma gelince... Önce hepinize çok teşekkür ediyorum... Kadınlar Kulubü'ne ve hepinize... Ne kadar şey katmışsınız bana şimdi anlıyorum. Yaşadığım acı tecrübeden çok ders aldım, sizlerden de öyle. Karşıma ne zamandır birileri çıkıyor, burada okuduğum şeyleri hatırlayıp bu şimdi böyleyse ilerde şu şekilde olacak tarzı çıkarımlar yapıyorum her seferinde sizi anıyorum :) Derdime gelince, derdim sizsiniz. Bir 'kocanın' nasıl olması gerektiğini o kadar iyi öğrettiniz ki bana, galiba evde kalacağım :)))) Seviliyorsunuz...
Konunu dün gibi hatırlıyorum saft.
Şuan bu kadar mutlu, huzurlu ve özgüvenli durduğuna inanamıyorum.
Bütün yüklerinden kurtulmuşsun, herkese örnek teşkil ediyorsun.
Önce senin cesaretini, sonra ailenin koca yüreğini, yanında dik duruşlarını kutluyorum.
Hayırlı haberlerini de öğrenmek dileğiyle...

Konunu dün gibi hatırlıyorum saft.
Şuan bu kadar mutlu, huzurlu ve özgüvenli durduğuna inanamıyorum.
Bütün yüklerinden kurtulmuşsun, herkese örnek teşkil ediyorsun.
Önce senin cesaretini, sonra ailenin koca yüreğini, yanında dik duruşlarını kutluyorum.
Hayırlı haberlerini de öğrenmek dileğiyle...

çok çok teşekkür ederimmm çok duygulandım. Allah yardım etti bana :) inşallah hayırlı bir durum olduğunda da geleceğim hepinizi çoook seviyorum :)

hee size yeni gelişme :)) o fiber hızlı bir manyak vardı ya hatırlarsınız.. geçenlerde bana ulaşmaya çalıştı ortak tanıdıktan. 'dilencilik yapacağım kendimi affettireceğim' dedi. istemediğimi ilettim hayırlısı olsun demiş an itibariyle nişanlandığını öğrendim :KK70:

Kahkaha attım ya :)))

Piyasada ki erkekler çürük çıkabiliyo dikkatli olmak lazım :KK70:

Evlilik kaderdir canım sen catlasanda patlasanda dogru insanı arıyorum desende Bigün alnının yazısı karsına cikar ve sorgulama bile yapamadan evleniverirsin,ben buna inananlardanım.Allah karsına hayirli kisiler çıkarsin.

X