derdim koca değil sadece beğenilmek ama ..

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
Evet hanımlar yani söyle anlatayım Ailem çevrem hayatım da biri olsun derken hep yanlış yorumladı azdin mi ...ilan yapıştıralim. ..esra Erol à çık. .
28 yaşında is guc sahibiyim elim yüzüm düzgün severlerde beni ama hep arkadaş olarak ama bugüne kadar sevgilim olmadı ...birileriyle tanustirildim tanıştım olmadı görücü deseniz hiç kimseden haber gelmedi .......derdim evleneme derdi değil çok beğenilmemek. .aşk duygusunu yaşayamam. ..gurur kırıklıkları. ...nasipsiz kısmetizim çok. .

Ufak tefek flörtler yaşasaymışsınız keşke ki geç değil tanıştırıldıklarınıza şans versenizz

Ufak tefek flörtler yaşasaymışsınız keşke ki geç değil tanıştırıldıklarınıza şans versenizz
Onlar bana şans verse tek kelime etmeden yuzumu görüp gidiyorlar sanki baska turlu olunca da uyumsuz kişiler karşıma çıkarıldı ben hiç bir şeyi dert etmeme rağmen kestirip atıldım çok gururum kırıldı. ... ayrıntılara boğmak istemiyorum kimseyi ama anlam veremediğim aylarca bu konuda neden neden diye sorguladim. Sanki lanetlenmis gibiyim aşk konusunda

Azmak mi, hadi cevrenizi gectim aile icinizden insanlarda mi bu sekilde tepki veriyor..

Yuh ya
Kestirip atıyorlar. .. kuzenlerim evli çocuklu arkadaşlarım evli çocuklu..insanın aklina dusuyor evlenwmiyorum bari bur flort olsun gorucu ciksin cikanlara gidiyom aile zoruyla ses yok..zaten insan düşünüyor sorguluyor kendini bir de hiç olmayınca ...sonra dert yanıyom üzüntüden böyle diyolar

Evet hanımlar yani söyle anlatayım Ailem çevrem hayatım da biri olsun derken hep yanlış yorumladı azdin mi ...ilan yapıştıralim. ..esra Erol à çık. .
28 yaşında is guc sahibiyim elim yüzüm düzgün severlerde beni ama hep arkadaş olarak ama bugüne kadar sevgilim olmadı ...birileriyle tanustirildim tanıştım olmadı görücü deseniz hiç kimseden haber gelmedi .......derdim evleneme derdi değil çok beğenilmemek. .aşk duygusunu yaşayamam. ..gurur kırıklıkları. ...nasipsiz kısmetizim çok. .
Evlenmek istemeniz çok normal etrafımızdakiler manyak. Ben 30 yaşımdayım. Evlenmedim belli bir yaştan sonra seçenekler azalıyor bende çıkan kısmetleri beğenmiyorum. Demekki hayırlısı böyleymiş. Dua etmekten başka bir yol bilmiyorum. Bu mübarek gecede sende dua et bence

Azıp evlenmişler herhalde kendileri, o nasıl laf. Kendinizi beğenip, hayatınızı normal yaşamaktan başka bi çare yok bence. Ha deyince bulunmaz ki, bulunsa da tadı olmaz. Görücü işlerine falan da girmeyin, daha çok gençsiniz. Hep en umulmadık zamanlarda çıkar birileri insanın karşısına.

Son düzenleme:
Kestirip atıyorlar. .. kuzenlerim evli çocuklu arkadaşlarım evli çocuklu..insanın aklina dusuyor evlenwmiyorum bari bur flort olsun gorucu ciksin cikanlara gidiyom aile zoruyla ses yok..zaten insan düşünüyor sorguluyor kendini bir de hiç olmayınca ...sonra dert yanıyom üzüntüden böyle diyolar
Cevrenizin baskisi yuzunden bu halde olmak kotu bu durum olsa gerek.
Halbu ki yasinizda hic bir sey yok, mesela benim cevremde gayet guzel alimli hanimlar var yaslari 28 -35 arasi.. valla arada onlarda bu durumu dusunuyor olabilirler ama hic oyle azmistir seklinde bakmadim ya..

Cikmaz cikmaz onune ansizin biri cikar birde cok guzel bir iliskin olur hayirli ise evliligin de olur, hic acele etme oyle uzulme de.

Bu zamanda bir insana guvenmek cok zor.
Oyle goz boyama evliliklerde cok.

Kadin kocasinin onu cok sevdigini dusunuyor fazlasiyla guven de duyuyor ama adam disari ciktiginda her halti yiyor . Boyle aski ben napayim boyle evliligi ben napayim..

O yuzden evleneceginiz iliski icerisinde oldugunjz adami gerekirse fazlasiyla taniyin

Bende şaşırıyorum kimsede inanmıyor ama içimde ne fırtınalar dönüyor artik erkekler benden igreniyor gibi geliyor konuşamıyorum bile ....
ne bileyim öyle vasat kişiler kaç kişiyle ilişki yaşıyor

sizin yapınızda bir sorun olsa gerek kendinize güveniniz olmadığından olabilir

Cevrenizin baskisi yuzunden bu halde olmak kotu bu durum olsa gerek.
Halbu ki yasinizda hic bir sey yok, mesela benim cevremde gayet guzel alimli hanimlar var yaslari 28 -35 arasi.. valla arada onlarda bu durumu dusunuyor olabilirler ama hic oyle azmistir seklinde bakmadim ya..

Cikmaz cikmaz onune ansizin biri cikar birde cok guzel bir iliskin olur hayirli ise evliligin de olur, hic acele etme oyle uzulme de.

Bu zamanda bir insana guvenmek cok zor.
Oyle goz boyama evliliklerde cok.

Kadin kocasinin onu cok sevdigini dusunuyor fazlasiyla guven de duyuyor ama adam disari ciktiginda her halti yiyor . Boyle aski ben napayim boyle evliligi ben napayim..

O yuzden evleneceginiz iliski icerisinde oldugunjz adami gerekirse fazlasiyla taniyin
Erkekler küçükken ergenekon hep tüu kaka sanki potansiyel tecavüzcü gibi ailem dikkat et sevgili demek opulmek sıkıştırılmak derler o zamanlar hep kaçtım. Evlenme çağına geldim kimse yok yine elim elime gözüm gözüme bakan olmadı işte 20 yaşlar sevmeden sevilmeden sağlıksız ca geçti geriye kalan kendine güveni olmayan bir kız Ünv arkadaşlarım bile mezun olur olmaz evlendi..neyse nasip tabiki ama bu kendime güvensizlik öldürecek beni

Bu kadar çok istemeniz belki de sorun çünkü hareketlerinize yansıdığında goruculere itici geliyor olabilir. Karşı tarafa belli etmemek lazım bu heycanı. Bir de nasip kısmet işleri.. bunca mutsuz evliliğin arasında...

etkılemek ıstedıgın bı8rı olursa bak cnm korkma yanlış anlasın yanı nolcak en fazla bıraz uzun surer kalbınde baskası yoksa mutlaka etkılersın

Evlenmek istiyorum diyenleri nerdeyse taslayacaklar zaten ...
Kendileri azmis da evlenmis ondan öyle diyorlar.. ah zihniyetlerini ortaya döküp aslinda rezil oluyorlarda haberleri yok.

Neyse bence sen bundan sonra kendini simart kendine iyi davran, özen göster ve sev..saglikli bir özgüvenin gelissin.
Ve evlenince, sevgilim olunca mutlu olucam diye düsünceleri at aklindan. Ani yasa ve mutlu ol. Her yasadigin saniyenin degerini bil.. kendi basina mutlu olabildigin vakit dogru insani otomatik olarak hayatina cekeceksin.
Hakkinda hayirlisi olsun

X