derdim var..bir baksanız hayrınıza...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
2.5 seneyi aşkın evliyim ve 1.5 senedir bebek istiyıruz..martın ilk haftasında eşim varikosel ameliyatı oldu. macun falan da yaptık sperm değerlerimizin yükselmesi için.....FAZLA da havaya girmek istemiyorum snra çıkmak zor oluyor :KK34:

ADETLERİMDE SON AYLARDA OLDKÇA DÜZENSİZ.28-30-EN SONDA 27 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM..BU NORMAL ...ama bu ay 22 nisanda beklerken 18 nisandan itibaren her gün bir peçete kadar kahverengi lekelenmem oluyor. adet olacakmışım gibi sancım da giriyor arada. kasıklarımda sancı var ...

test yaptım net negatifti...
bu adet olacağıma mı delil yoksa üstüne görme gibi bir olay mı???:emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:
bebeğimi bekliyorum:KK43:(:-)110:

Adet düzensizliği psikolojik olabilir. Lekelenmelerden dolayı doktora gidip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımda var.
Bu konuda pek bir bilgim yok ama inşallah güzel haberi alırsın Allah gönlüne göre versin. :)

hamile olsanız büyük bir ihtimalle test pozitif çıkardı
içinizde bir şüphe varsa kanda gebelik testi yaptırın
çok kafaya taktığınız için adetleriniz düzensizleşmiştir
kendinizi rahat bırakın düşünmeyin ve başka uğraşlar bulun
Allah'ın izni ile olur bebeğiniz

Hamile olsaydınız testte çıkardı bana da çok oldu dediğiniz olay.
Ama bazılarında testte çıkmıyor bilemiyorum şüpheniz varsa doktora gidin kesin sonucu öğrenin , kendinizi fazla kaptırmayın.
Adet düzensizlikleri psikolojik olabilir.
Kafaya takmamaya çalışın inanın çok etkiliyor.

2.5 seneyi aşkın evliyim ve 1.5 senedir bebek istiyıruz..martın ilk haftasında eşim varikosel ameliyatı oldu. macun falan da yaptık sperm değerlerimizin yükselmesi için.....FAZLA da havaya girmek istemiyorum snra çıkmak zor oluyor :KK34:

ADETLERİMDE SON AYLARDA OLDKÇA DÜZENSİZ.28-30-EN SONDA 27 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM..BU NORMAL ...ama bu ay 22 nisanda beklerken 18 nisandan itibaren her gün bir peçete kadar kahverengi lekelenmem oluyor. adet olacakmışım gibi sancım da giriyor arada. kasıklarımda sancı var ...

test yaptım net negatifti...
bu adet olacağıma mı delil yoksa üstüne görme gibi bir olay mı???:emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:
bebeğimi bekliyorum:KK43::-)-)110:

benim adetim 5 gün geçmiş olmasına rağmen idrar testinde çok silik çıkmıştı kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir regl başlangıcıda olabilir.. hakkınızda hayrlısı olsun

herhangi bir sağlık ocağında kan testi yaptırabilir miyim?
hastaneye mi gitmem gerek..
hemen çıkıuor mu

benim adetim 5 gün geçmiş olmasına rağmen idrar testinde çok silik çıkmıştı kahverengi lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir regl başlangıcıda olabilir.. hakkınızda hayrlısı olsun
bazıları kan testinde bile daha erken çıkmayabilir diyor. adetin geçince git diyor bilemedim...

olumsuzsa paylaşmak zor gelebilir:emir_bebek::KK61:

olsun sakın üzülmeyin herşeyin hayırlısını rabbim bizden daha iyi bilir ben bir ay önce 6 haftalık düşük yaşadım çok çok üzüldüm ama şimdi çok şükür hamile kalabiliyorum diye dua ediyorum sende böyle düşün canım :KK36:

olsun sakın üzülmeyin herşeyin hayırlısını rabbim bizden daha iyi bilir ben bir ay önce 6 haftalık düşük yaşadım çok çok üzüldüm ama şimdi çok şükür hamile kalabiliyorum diye dua ediyorum sende böyle düşün canım :KK36:
ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM EVLATLA DA EVLATSIZLIKLA DA İMTİHAN ETMESİN...(AMİN)

Mevsimsel değişiklikleri dikkate alın lütfen

Kendinize baskı yaptıkça da gecikirsiniz; gününüz bir kaç gün geçince de ya regl olursunuz ya da yenden test yaparsınız..

Herhangi bir kür kullandınız mı? Örn; soğan kürü bu tip lekelenmeler yapabiliyor.

Kendinizi bukadar uzmeyin yahu, nekadar kafaniza takarsaniz, okadarda bekletir sanki?
Allah hayirli zamanda hayirli bir sekilde versin insallah.

X