Derdime bulun bi çare :(

rapunzel89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
111
39
35
Çok sevdiğim adam terkedip gittikten sonra onu ve kendimi suçlamaktan yoruldum meditasyonlara olumlamalara sardım iyi düşünmek için hayata pozitif bakabilmek için neyse kısa bir süre sonra yıllardır iş bulamadım bıktım diye ağlanırken başvurdugum yer çağırdı başladım hatta ertesi gün eksik personel vardı en yakın arkadaşımı bile işe aldırmayı başardım. Tam en azından iş oldu derken. Nasıl bir yere girdim diye şok oluşlardayım. Öyle bir yer ki masanda dinleme cihazı var kameralardan sabahtan akşama kadar izliyorlar sesimizi dinliyorlar arkadaşımla selamlaşamıyoruz bile günde iki kere çağırıyorlar azarlamak için ve bizi halkla ilişkiler diye işe alıp kağıda hostes yaptılar. Bel fıtığım var ayakta 13 saat durarak 4.gün bugün karalar bağladım ne yapmalıyım dayanmalı mı çıkıp eski sevgilimi düşünüp sürekli depresyona girmeyi mi mutlu olmak bu kadar zor mu ya

Zihinsel acıya tahammül edebilmek için oralarına buralarına iğneler batırıp fiziksel acı çeken rahiplere benzemiş işin.
Lakin ki, işe yarayabilir, bence biraz daha dayanmaya çalışabilirsin ciddi bi sağlık sorunu yaratmayacaksa.
Bu arada yeni iş bakıyor olmak şartıyla tabii.

Zihinsel acıya tahammül edebilmek için oralarına buralarına iğneler batırıp fiziksel acı çeken rahiplere benzemiş işin.
Lakin ki, işe yarayabilir, bence biraz daha dayanmaya çalışabilirsin ciddi bi sağlık sorunu yaratmayacaksa.
Bu arada yeni iş bakıyor olmak şartıyla tabii.
Rahiplerin taktiğe bayıldım yalnız :)

Canim cikinca eski sevgilini duusnceksen cikma ama boylede kendini yorcaksin bnce cik ve kendine dha guzel isler bul eski sevglinide unut eskiyle yasanmaz

Bence bir sure daha fiziksel aci cek. Yani eve les gibi, olmus bitmis halde gelince zaten sevgilini falan umursamicaksin, ulan ekmek bulmak ne zormus olacak kafandaki tek dusunce :)

Saka bir yana, bir konus, bankoydu ne oldu diye. Olmazsa yeni is bak, ama bence biraz diren.

Dayanmalisin bence... bu senin sinavin ve sen bu sinavi en iyi sekilde vereceksin arkadasim inaniyorum sana.

Asla kendini ozguvensiz hissetme...
O kadar çok şey hissettim ki artık ne hissedeceğimi şaşırmışım arkadaşım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur

Bence bir sure daha fiziksel aci cek. Yani eve les gibi, olmus bitmis halde gelince zaten sevgilini falan umursamicaksin, ulan ekmek bulmak ne zormus olacak kafandaki tek dusunce :)

Saka bir yana, bir konus, bankoydu ne oldu diye. Olmazsa yeni is bak, ama bence biraz diren.
Ama cidden işe yarıyormuş şu an aklımda kalbimde belimin ağrısında mesela yemişim aşk acısını diyorum haha :KK45:

O kadar çok şey hissettim ki artık ne hissedeceğimi şaşırmışım arkadaşım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur

Ben de nerdeyse elimde gelinligimle kaliyordum, cocuklarimizin isimlerini bile secmistik.

Sen unutmaya azimli olursan, dusunmezsen geciyor, ben oyle yaptim. Aylar sonra herif aradiginda hiiiiiic yuz vermedim, ama gercekten icimden gelmedi. O adam su anda sana gelse bile zaten guvenemiceksin ki.

Dedigim gibi salla, gec, guclu bir insana benziyorsun, yarin obur gun bugunleri hatirlar guler gecersin.

Bence yapamayacaginiz bi isse yeni bi is bulmaya baslayin, sonrada bu isi birakin. Hicbisey sagliginizdan onemli degil. Erkek arkadas konusuna gelncede uzernden belli bi sure gecmis sanirim yani o ilk aylari atlatmissiniz anladigm kadariyla. İnsan birseylerle ugrastkca aklina bile gelmiyor inanin, kitap okuyun dizi izleyin ama sarki dinemeyin:)

Bak kendinde diyorsun işim çok zor diye hayatta çok zor çok gencsin belkide daha birçok zorluk göreceksin ve eski sevgilin için uzuldugun günlere gülüp gececeksin o yüzden kendini şimdiden bu kadar yipratma klasik ama çok önemli olan o söz varya herseyin başı sağlık diye bunu düşün

Bence yapamayacaginiz bi isse yeni bi is bulmaya baslayin, sonrada bu isi birakin. Hicbisey sagliginizdan onemli degil. Erkek arkadas konusuna gelncede uzernden belli bi sure gecmis sanirim yani o ilk aylari atlatmissiniz anladigm kadariyla. İnsan birseylerle ugrastkca aklina bile gelmiyor inanin, kitap okuyun dizi izleyin ama sarki dinemeyin:)
16 gün oldu canım

Ben de nerdeyse elimde gelinligimle kaliyordum, cocuklarimizin isimlerini bile secmistik.

Sen unutmaya azimli olursan, dusunmezsen geciyor, ben oyle yaptim. Aylar sonra herif aradiginda hiiiiiic yuz vermedim, ama gercekten icimden gelmedi. O adam su anda sana gelse bile zaten guvenemiceksin ki.

Dedigim gibi salla, gec, guclu bir insana benziyorsun, yarin obur gun bugunleri hatirlar guler gecersin.
İnşallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Cik o isten canim bence elbet bulursun bir is sosyal ortamlar yaratmaya calis kendine hatirlamamak icin ama ilk once daha iyyi bir is. Allah yardimcin olsun

X