Derin nefes alma ihtiyaçi yardım!

cnschn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
19
3
merhaba bayanlar ben 8+3 günlük hamileyim yaklaşık bır haftadır derin nefes almaya ihtiyacı duyuyorum cogu zaman derin nefes alamıyorum daralıyorum bunun sebebı ne olabılır eski konularda psıkolojık olanılecgı yazılmıs ama bn psıkolojık olabılcgını sanmıyorum c.ertesi doktora gitcem o zamna kadr benı rahatlatcak ne önerirsiniz

Bende de ayni sikinti var. Nefes darligi cekiyorum. Henuz dr gitmedim. 9 haftalik hamileyim simdiden nefes darligi cekersek 9 ayda ne yapsriz demi

canim astim olabilir cunku astim baslangici oyle oluyor kendim astim hastasiyim ondan biliyorum.hamileliktede artmis olabilir gecikme doktora git

Canım korkma astım değilsin, bende konu açmıştım hatta.

Eni sonu doktora gittim doktor normal olabilir şey olduğunu bebeğin özellikle yatarken yukarı doğru geriliminden kaynaklı olduğunu söyledi. Geceleri yemek yeme alışkanlığını azalt, akşamları tika basa yeme, yüksek yastık kullan ve kafanı dagitmaya çalış.

Sindirimi zor şeyler yersen atıyorum muz gibi bunu gündüzleri yemeye çalış. Bol su iç yemek şişkinlik yapınca da zor nefes alıyorsun.

Benim şu an çok yediğim günler hariç nefes problemim kalmadı, zaten ileri ki aylarda olacak en azından şimdi kesildi :)

Geçer o kafana takma. Olması gereken Setler bunlar canım.

Canım korkma astım değilsin, bende konu açmıştım hatta.

Eni sonu doktora gittim doktor normal olabilir şey olduğunu bebeğin özellikle yatarken yukarı doğru geriliminden kaynaklı olduğunu söyledi. Geceleri yemek yeme alışkanlığını azalt, akşamları tika basa yeme, yüksek yastık kullan ve kafanı dagitmaya çalış.

Sindirimi zor şeyler yersen atıyorum muz gibi bunu gündüzleri yemeye çalış. Bol su iç yemek şişkinlik yapınca da zor nefes alıyorsun.

Benim şu an çok yediğim günler hariç nefes problemim kalmadı, zaten ileri ki aylarda olacak en azından şimdi kesildi :)

Geçer o kafana takma. Olması gereken Setler bunlar canım.
Olması gereken ama cok rahatsız edıyor :KK43: söyledıklerını dıkkate alcam umarım gecer bıan once :KK43:

Progestan ya da progesteron iceren ilaclar kullaniyorsaniz yapar.
Sol tarafiniza yatmayi deneyin. Rahatlatiyor biraz. Simdi boyoeysem 9 ay sonrasi nasil olur diye dusunmeyin. Ben de cok korkmustum ama oyle korkuldugu gibi olmuyor.
Porgestani azaltinca ilk aylar sikayetim de azalmisti ama azalmasaydi kalp muayenesi isteyecekti dr.um onu da goz onunde bulundurun. Korkulacak bir durum degil

Progestan ya da progesteron iceren ilaclar kullaniyorsaniz yapar.
Sol tarafiniza yatmayi deneyin. Rahatlatiyor biraz. Simdi boyoeysem 9 ay sonrasi nasil olur diye dusunmeyin. Ben de cok korkmustum ama oyle korkuldugu gibi olmuyor.
Porgestani azaltinca ilk aylar sikayetim de azalmisti ama azalmasaydi kalp muayenesi isteyecekti dr.um onu da goz onunde bulundurun. Korkulacak bir durum degil
Dayanamayıp yarın gitcem doktora umarım ciddi bir sorun degıldır ;(

kan değerlerini ölçtürmeni tavsiye ederim çünkü kansızlık da nefes darlığı yapabiliyor. ama hamilelikte çabuk yorulma durumu oluşuyor çünkü kalp daha çok çalışıyor ve daha fazla kan pompalıyor bununla mı alakalı acaba seninki de ?

X