Güzel görünüyor aslında, ama sizin memnun olmadığınıza üzüldüm. Maddi ve manevi olarak zor bir dönem maalesef

Bence yine de nihai sonuç için çok acele etmeyin, benim yüzüm de 3 ay sonra anca oturmaya başlamıştı ki deep plane daha zor bir süreçtir tahminim.
Ben 1.5 yıl önce Erhan Bey de temporal şakak ve orta yüz germe ameliyatı oldum. Ameliyat olurken deep plane olmaya cesaret edememiştim. Açıkçası bana da hiçbir görüştüğüm doktor deep plane yapalım demedi, şimdilik erken dediler, o da beni iyice temporal lift’e yönlendirdi.
Sonuçtan memnunum. En çok yüzümün şeklinin dolgu yaptırdıkça büyüdüğünden şikayetçiydim ve Erhan Hoca da kirpik dibinden kesiyle yayılan yerleri yerine getirdi, ve yüz ovali tekrar eski haline geldi. Ayrıca göz altlarımda torba ve göz kapaklarında az düşme vardı, şakaktan gerince göz altı ve göz kapaklarına müdahale etmemiş olmasına rağmen baya toparlandı. Erhan Bey’in en güzel tarafı çok dürüst ve ne olup biteceğini ameliyat öncesi çok net söylüyor. Ve sonuçta hiç iz kalmadı (şakakta topaklanma, kirpik dibi iz, vs yok), gözler çok çekik değil, zımbaların olduğu yerde dökülen saçlar tekrar çıktı. Ayrıca her zaman ulaşılabilir kendisi.
En son doktor beye kontrole gittiğimde nazolabial’lerin hala beni rahatsız ettiğini söylediğimde, O da ilk operasyon iyi geçtiği ve iyi sonuç alabileceğimize inandığı için deep plane ve boyun germe yapalım, senin yaşlanma döngün 10 yıl geriden gelir dedi. Benim de aklıma yattı, ama hala korkuyorum, ilk ameliyatta da 3 ay psikolojik olarak özellikle çok zor geçmişti.
Sizin bir süre sonra hala sorularınız olursa bence Erhan Bey ile görüşün, en azından sizin şikayetlerinize ne kadar cevap verebileceğini söyler diye düşünüyorum.