ders calisamiyorum

ulicserenay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
58
22
27
Kizlar sinavlarim yaklasti ama ne yazik ki su lanet masaya oturup ders calisamiyorum konularim birikti normalde boyle olmazdi :KK43: hergun yarin calisirim diyip duruyorum ama artik duzelmem lazim,sizdede boyle olan var mi? Napabilirim? :110:

Bir kere basla 3 gün sık disini dayan 3 gün boyunca hep calıs ondan sonraki günler alıskanlık olur calısmayınca vicdan azabı cekersin calısırsın önemli olan simdi bi baslamak burda yazıcagına adım at :21:

İnternette oyalanma hiç bişey yapmasan da masanın başında otur. Eksik olduğun konuları listele, kendince çalışma planı hazırla ağır gelmeyecek şekilde.
Otur otur bir süre sonra plan yapmaktan canın sıkılır zaten başlarsın çalışmaya :)

Kızım internetini kapatmıştı
gündüz dershane akşamda test çözerdi kuzenlerle yarış içindeydi
yarıştığın kimse yok mu?

Kızım internetini kapatmıştı
gündüz dershane akşamda test çözerdi kuzenlerle yarış içindeydi
yarıştığın kimse yok mu?

Bu arada sinavlar yaklasti demissin.
Hangi ulkedesin canim?
Benimde sinavlarim var bu hafta acaba ayni ulkedemiyiz?

Bende hala daha toparlanamadım. Arkadaşlarından dediği gibi tableti bilgisayarı koyup oturuyorum masaya. İlkbahardan mı ne adapte olamıyorum. :)))

Sen internette takılırken insanlar harıl harıl soru çözüyor.

Sen oflayıp puflarken atı alan Üsküdarı geçiyor. Görmesen bile tonlarca rakibin var , sen zaten onlarla yarışıyorsun.

Yeterince motivasyon oldu mu?

Aaaah aaaah olmaz mıı? Son senedeyim ve artık ders çalışmaktan gına geldi ama kendimle konuşuyorum "Hadi az kaldı sınavlardan sonra rahatsın,bizimkilerin emeğini düşün" falan diye başlamadan öncede kendime ödül koyuyorum çikolata,netten alışveriş gibi:KK48: sonra besmele çekip başlıyorum. :KK37: Siz de sizi neler engelliyor onu düşünün ve bunları kısıtlayın hatta benim gibi kendinizle konuşun,kendinize ödül koyun.

20 senelik okul hayatımda bu sorunu çözemedim. Bıçak kemiğe dayanmadıkça ders yapamıyorum. Hep özenmişimdir konsantre olabilen, kendini sıkmadan zamanında, azar azar çalışabilen insanlara. Ben hep son gün, son gece stres içinde alelacele ders çalışırım. Ders yapmadığım tüm diğer günlerde de aslında ders yapmamın gerektiğini bildiğim için duyduğum suçluluk ve rahatsızlık. Şu an bile böyle hissediyorum. Neyse ki 1.5 ay sonra mezun oluyorum da kurtuluyorum bu ebedi vicdan azabımdan. :)
Ama öğrencilik hayatım boyunca hep başarılı bir öğrenci oldum ve şu an master bitirmek üzereyim. Yani olmayınca olmuyor. Öyle gelmiş öyle gidiyor.

X