dershane hocamın sevgilisi var ama bana sarkıyor..

odecha

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
53
0
286
Denizli
..................................................................................................

Son düzenleme:
bahsettiğim adam 30 yasında ben 26 yasındayım sevgilisi bizim dershaneden bunları 3 defa alısveriş merkezinde gördüm birinde kıza ayakkabı alıyorlardı birinde elele yeni giriyorlardı içeri en son görüşümde de tartısıyorlardı..adam kızla cıkarken bana resmen sarkıyordu ben de onun beni görmemesini sağladım daha az girdim derslerine vs simdi dershane bitti adam face de telini vermiş görüşmek istiyor dısarıda..nasıl bir haysiyet var bu erkeklerde..o zavallı kızı düşünüyorum..kullanıp bir kenara attıgı...şimdi de yeni kurbanlar arıyor..ders vermek cok isterdim..ama ben kaybederim gibi..arsız oluyo bunlar..

Bu tarz adamlara ders falan veremezsiniz. Yüzlerinin astarı yırtılmış bunların. En güzeli sessiz kalmak.

ben bunları gördüğümde onlar beni görmedi tabi ama işime geldi bu..beni ne kadar aptal yerine koyabileceğini merak ettim..cok komik oluyolar bazen erkekler..

O kadar salaklar ki kız arkadası yanımda ders calısıyordu ben de cıktıklarını biliyorum bunlar brbirlerine selam vermiyorlardı adam dersten cıktıktan sonra yanımızdan gecip gidiyordu..tabi kızla sadece aynı ortamı paylasıyordum hiçbir samimiyetim yoktu tanısmıyorduk sonra kız tanısmak istedi mecburen 2 konustum..kızdan da sogumustum ne işin var bu kazmayla die düşünüp..

Son düzenleme:
Evet sessiz kalıcam zaten ben bunun derslerine girmeyince surat yaptı konusmadı selam vermedi falan..

Son düzenleme:
sanki nette cok konusyoduk burda olmuyo dısarda bulusalım dio :)ben de reddettim sürekli hocam diyorum her cümlede sinir oluyodur umarım..dikkat ettiniz mi ciddi düşünmeyen erkeklerde hep bir acelecilik oluyor..2 konusmada numarasını veriyor her lafı bulusmaya getiriyor..adamın kaybedecek zamanı yok..ama su kesin..tüm kızları aptal kendilerini süper zeki sanan erkeklerden nefret ediyorum..

Bence aramızda yas farkı az bile olsa hiç etik değil bir hocanın öğrencisiyle ask yasaması..yasamak istemesi..bana hiç dogru gelmiyor..

Son düzenleme:
Erkeklerin tek derdi ego bence..bu kız da beni begensin..bu da bu daa budaa bunu da istiyorum :))diyolar..cok zavallılar..kendilerini değerli hissetmelerinin tek yolu kızların kendilerini begenmesi..birbirlerini de gaza getiriyolar sendeki bu bakısa tüm kızlar hasta die yazmıslar fotolarına..30 yasına gelmişsin hala capkınlık peşindesin sanki benim o kızdan ne farkım var beden olarak..hala bir arayıs skor peşinde..

..................................................................................................................................................

............................................................................................................................................

canım sen bunu dershane yönetimine şikayet etsene. Zira dersane içinde öğrencilere bu şekilde yaklaşımda bulunmak suçtur.

Back
X