Belki çoğunuz bunu bir sorun olarak görmeyecek ama ben son zamanlarda çok moralsizim bu yüzden.17 yaşındayım.Sorun yazılılar,notlar.Emeğimin karşılığını alamıyorum,özellikle son yazılılar şuan önemli ama ben bi tutuklu kalıyorum o an.Kafamı veremiyorum.O an kafam bin bir türlü şeyle doluyor.Mesela annem babam hep çok destekler böyle konularda daha çok onlar benim moralimi düzeltir hatta, bu kadar duyarlı olunca onları başarısız olup üzmekten de korkuyorum.Oysa onlar nota derse vs takılmazlar.Ne olduğunu anlamadım gerçekten,kötü aldıkça da şevkim kırılıyor.Bilmediğimden de değil asıl ona üzülüyorum,benim kadar emek vermeyenlerle aynı oranda başarılı olmak daha çok üzüyor.
Her neyse öyle yazmak istedim,biliyorum bu geçici bi şey 2 hafta sonra hepsi geçmiş olacak ama bu yazılı sınav anında kalakalma,kafası karışma sorunun yaşayıp çözeni var mı bir sormak istedim,teşekkürler.
Her neyse öyle yazmak istedim,biliyorum bu geçici bi şey 2 hafta sonra hepsi geçmiş olacak ama bu yazılı sınav anında kalakalma,kafası karışma sorunun yaşayıp çözeni var mı bir sormak istedim,teşekkürler.