Dert değil ama yazacak yer bulamadım

nazcengz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
81
18
Merhaba hanımlar güzel bir korku filmi arıyorum ama türk filmi olmasın bizim filmler acayip oluyor tırsıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Şeytan Çarpması :KK53:
Issız Tepe

Ya yüzlerce korku filmi izledim ama aklıma gelmiyor ki,çok severim ben korku filmlerini

Korku değil gerilim tavsiyesi benden.
Saw serisi.
Milyon defa izlesem bıkmam!!!

Psycho. 1960 yapımı siyah beyaz hatta amna ben çok beğendim.
Daha yeni olsun dersen dream house var bi de orphan var. Bunun ikisi de şahane. Psikolojik gerilim ama kan gövdeyi goturur cinsden değiller.

Merhaba hanımlar güzel bir korku filmi arıyorum ama türk filmi olmasın bizim filmler acayip oluyor tırsıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Türk korku filmlerinden mi tırsıyorsun?
Ben onlrı izlerken çok gülüyorum.
O zaman tavsiyemi geri alayım.
Saw izlersen mahvolursun sana soft filmler gerek bence.

Türk korku filmlerinden mi tırsıyorsun?
Ben onlrı izlerken çok gülüyorum.
O zaman tavsiyemi geri alayım.
Saw izlersen mahvolursun sana soft filmler gerek bence.
Türk korku filmleri bence de çok başarısız,saçma sapan hatta. Ama bazı kısımlardan ben de çok etkileniyorum. Kuranda varlığına dair ayetler olan şeyleri kullanıyorlar,gerçek hayatta da olduğunu düşününce tırstığım oluyor benim şahsen

Ruhlar Bölgesi 1 ve 2. serilerini tavsiye ederim (Astral seyahatle ilgili bir kaç sahne var)
Korku Seansı
Texas Katliamı ( Bu korkudan öte iğrenç bir film, insan eti yemek falan)
39. Dosya (Her Amerikan filminde olduğu gibi burada da içine şeytan kaçmış bir kız çocuğu var )

sinister, the purge anarchy, tepenin gözleri, the conjuring, şeytan kapanı, karanlıktan gelen, şeytan tohumu, sokağın sonundaki ev, mama.

ahada böyle bir psikopatım ben :KK53:

Allah 'im siz nasil bu filmleri izliyorsunuz hic sevmem izlememde.:63: + merak ettim bi göz atacam da bu gece evde yanlizim vazgeçtim :KK17:

X