Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

Mervecey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
166
212
34
Mrb bayanlar..nerden başlayayım bilmiyorum bi çoğunuza saçma gelecek belki ama benim günlerdir düşünmekten kendimi alıkoyamadığım bi durum..Eşim bi nakliye firmasında çalışıyor.patronu 3 ay önce kızını ofisin başına oturtmuş ofis işlerini yönetmesi için.bu kız herakşamın sonunda watsaptan günlük iş progrsmını sorar çalışanlara. Benim eşime de tabi.konu neydi tam hatırlamıyorum ama bu kız eşime (eşim haklı olduğu halde ) sen kim olduğunu sanıyorsun yerini bil falan tarzında konuşmuş.eşim eve gelip bana bunu anlattığında nefret ediyorum o kızdan demişti.aradan zaman geçti baktım bunların araları düzelmiş gayet güzel konuşuyorlar.eşim kıza benimle her türlü özel derdini paylaşabilirsin bana güvenebilirsin tarzında şeyler yazmış.ben bunu gördüğümde acayip bağırdım çağırdım.sana mı kalmış milletin özel derdi sanane neden bu kadar ilgileniyosun falan deyip 2.3 gün konuşmadım.neyse aradan baya zaman geçti.babası kıza araba almış.bundan 3 gün önce de..Eşim kızla konuşmuş yine watsaptan.kız buna yanımda kız kardeşim olunca daha bi dikkatli kullanıyorum ablalık damarlarım tavan yapıyor yazmış.benimkisi de ' cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün' yazmış.ben yine ortalığı ayağa kaldırdım görünce tabi.sizce şüphelenmelimiyim? Kızdığımı bile bile kızla bu tarz konuşması normal mi ???

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb bayanlar..nerden başlayayım bilmiyorum bi çoğunuza saçma gelecek belki ama benim günlerdir düşünmekten kendimi alıkoyamadığım bi durum..Eşim bi nakliye firmasında çalışıyor.patronu 3 ay önce kızını ofisin başına oturtmuş ofis işlerini yönetmesi için.bu kız herakşamın sonunda watsaptan günlük iş progrsmını sorar çalışanlara. Benim eşime de tabi.konu neydi tam hatırlamıyorum ama bu kız eşime (eşim haklı olduğu halde ) sen kim olduğunu sanıyorsun yerini bil falan tarzında konuşmuş.eşim eve gelip bana bunu anlattığında nefret ediyorum o kızdan demişti.aradan zaman geçti baktım bunların araları düzelmiş gayet güzel konuşuyorlar.eşim kıza benimle her türlü özel derdini paylaşabilirsin bana güvenebilirsin tarzında şeyler yazmış.ben bunu gördüğümde acayip bağırdı çağrı sana mı kalmış milletin özel derdi sanane neden bu kadar ilgileniyorum falan deyip 2.3 gün konuşmadım.neyse aradan baya zaman geçti.babası kıza araba almış.bundan 3 gün önce de..Eşim kızla konuşmuş yine watsaptan.kız buna yanımda kız kardeşim ol6nca daha bi dikkatli kullanıyorum ablalık damarlarım tavan yapıyor yazmış.benimkisi de ' cansın yaaa sana araba hediyesi bi ayna alıcam etrafı daha iyi görürsün' yazmış.ben yine ortalığı ayağa kaldırdım görünce tabi.sizce şüphelenmelimiyim? Kızdığımı bile bile kızla bu tarz konuşması normal mi ???
normal değil tabiki

Kiz yuz verdiyse kocanizda simarmismidir hadi ilk basta konustuda senin sinirledigini bildigi halde neden tekrar konusur bilmem

Hayır kızdığımı biliyosun neden yapıyosun.hadi yapıtosun gel bi özür dile veya açıklama yap.bugün benimle konuşmaya çalışıyo ben sana kırgınım diyorum neden bile demiyo.suçunu biliyo verecek cevabı yok çünkü.ama neymiş tek dediği o benim kardeşim ben onun abisiyim bu arada eşim 30.kız 22 yaşında.Ben derdimi sıkıntımı düşündüğüm şeyleri hep içimde yaşarım kendimle konuşurum.karşı taraflara konuşurken Ağlıyorum nedense.yarın eşime bu konuyla alakalı bi mesaj atmak istiyorum.ama sinirlendim kafamda hiç bişey toparlayamıyorum.yardım lütfen.yani böyle kızdığımı bile bile yazmana kırıldım.ama artık ne senin telefonuna ne de sana karışırım.Dilediğini yapabilirsin gibi takmaz tavırlarda

Hayır kızdığımı biliyosun neden yapıyosun.hadi yapıtosun gel bi özür dile veya açıklama yap.bugün benimle konuşmaya çalışıyo ben sana kırgınım diyorum neden bile demiyo.suçunu biliyo verecek cevabı yok çünkü.ama neymiş tek dediği o benim kardeşim ben onun abisiyim bu arada eşim 30.kız 22 yaşında.Ben derdimi sıkıntımı düşündüğüm şeyleri hep içimde yaşarım kendimle konuşurum.karşı taraflara konuşurken Ağlıyorum nedense.yarın eşime bu konuyla alakalı bi mesaj atmak istiyorum.ama sinirlendim kafamda hiç bişey toparlayamıyorum.yardım lütfen.yani böyle kızdığımı bile bile yazmana kırıldım.ama artık ne senin telefonuna ne de sana karışırım.Dilediğini yapabilirsin gibi takmaz tavırlarda
he karışma da daha çok yakınlaşsınlar :KK62:

Kiz yuz verdiyse kocanizda simarmismidir hadi ilk basta konustuda senin sinirledigini bildigi halde neden tekrar konusur bilmem
Tek anlamadığım konu o zaten sanırım kızdan hoşlanıyor.onunla konuşmak için beni kırmayı göze aldığına göre

En gicik oldugum erkek turu yaa biz kadinlar baska erkegee cansin yaa desek hemen binbir turlu hakaret kendileri yapinca Hersey okey,olduu gozlerim doldu yani..kocana soyle bu son uyarisim de abi ayagi g*t ayagi de olacaklardan Ben sorumlu olmam de sonraa!!!

Ne abisiymis ayol kiz 22 esin 30 olsa nolur bende 22yim esim 30 cok kocaman bir fark yok bence toplasin kendini fazla ileri gitmisler calisan ve isin basinda diyalogu yok konustuklari seylerde..

Tek anlamadığım konu o zaten sanırım kızdan hoşlanıyor.onunla konuşmak için beni kırmayı göze aldığına göre
Bu erkekleri anlamak zor gercekten normalde kiz arkadaslari varmi esinin konusurmu samimi mi konusur konusurken eger oyleyse yine konus ama seni kaybetme korkusunu ver

En gicik oldugum erkek turu yaa biz kadinlar baska erkegee cansin yaa desek hemen binbir turlu hakaret kendileri yapinca Hersey okey,olduu gozlerim doldu yani..kocana soyle bu son uyarisim de abi ayagi g*t ayagi de olacaklardan Ben sorumlu olmam de sonraa!!!
Katılıyorum canım aynen de öyle.

Şimdi şu açıdan bakıcam ben çalışırken çalışma arkadaşlarımızla bayağı samimiydik çünkü 10 12 saat birlikte vakit geçirince ister istemez samimi oluyorsun zaten bide aylar yıllarca belki o_O
Şimdi kendi açımdan düşünüyorum kıskanırmıydım kıskanırdım, ama eşimde kadın iş arkadaşıyla samimidir bir çok şeyi konuştuklarını biliyorum sorun etmiyorum heralde kendimi onun yerine koyunca normal geliyor :KK14:

Bu erkekleri anlamak zor gercekten normalde kiz arkadaslari varmi esinin konusurmu samimi mi konusur konusurken eger oyleyse yine konus ama seni kaybetme korkusunu ver
Yok kız arkadaşı hiç.bi bu çıktı piyangodan

X