Dert mi yoksa ben mi dert ediyorum

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
517
Kizlarrr merhaba, ben evlenmeden önce calisiyordum ama dugune bir kac ay kala isten cikmami istedi eşim.. kendisi ko ile calisiyor ve benim okudugum bölüm üzerine işleri maliye.. evlendikten sonra kp ile 3müz calışırız diye anlaştık çünkü babamda işi bize devredip artık birakmak istiyor her şey hazır sekilde.. her neyse biz evlendik aradan bir ay falan gecti ben ise basladim biraz zaman sonra da hamile kaldim simdi calismiyorum.. eşim cocuktan sonra da calismamin zor olacagini soyluyor yani is defteri benim icin kapandi. Yasim 29 ben evde oturmak körelmek istemiyorum ama anlamiyor eşim yok calismayacaksin diyor. Babasinin da isini yapmak istemiyor yeni is kurmayi planliyor is kurarsam beraber calisiriz diyor.. off ama ben cok sıkılıyorum hergun kv gidiyorum midem kotu oluyor diye yemegi o yapiyor orda yiyoruz hamilelikten dolayi ama hergun ayni seyler bıktım ben.. kendi ailemde uzak bi sehirdeyim hamileligimde biraz zor geciyor ne yapacagimi sasirdim kac kitap okudum bitti bilmiyorum. Bu arada kv ile arkadas gibiyiz cok kafa dengidir ama ben sıkıldım artik.. eşim bi yere de gondermez tek basima geziyim alisveris yapiyim offff yani nasil dize getirecegim bu adami ben? :KK43:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1370 gün geçti.

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
517
Hamileligi kullandim bir kac kere haftasonlari ne istesem nereye istesem goturur eder ustume duser ama iste hafta ici bana gına geliyor.. evet en basta hata ettim kabul etmekle ama evlendikten sonra is konusunda anlasinca ustune dusmedim simdi sigortama kadar herseyim odeniyor ama bana gore kadin calismali yani ben okul biter bitmez calismaya basladim evde oturunca kendimi kotu hissediyorum. Allaha sukur gecim derdimiz de yok evimiz arabamiz var sana sadece evde cocuk buyutmek kaliyor daha ne istiyorsun diyor ama ben uyuz oluyorum :/ resmen köreliyorum..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1370 gün geçti.

Eunike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
2.836
7.406
Hamile kalınca niye işi bıraktınız ki?
Eşiniz her dediğini kabullenmişsiniz, gündüz sizi eve mi kilitliyor, o işteyken çıkın gezin.
 

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
517
Bide zamaninda kp de oyleymis iste babadan ne gorurse onu uyguluyor ama simdi kv istedigi zaman arkadaslariyla kahvaltiya gidiyor adalara gidiyor bana da kizim zamanla gececek bana inan diyor.. cocuk olunca biraz daha rahat eder miyim acaba off bunaldim
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1370 gün geçti.

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.895
7.074
Hamileligi kullandim bir kac kere haftasonlari ne istesem nereye istesem goturur eder ustume duser ama iste hafta ici bana gına geliyor.. evet en basta hata ettim kabul etmekle ama evlendikten sonra is konusunda anlasinca ustune dusmedim simdi sigortama kadar herseyim odeniyor ama bana gore kadin calismali yani ben okul biter bitmez calismaya basladim evde oturunca kendimi kotu hissediyorum. Allaha sukur gecim derdimiz de yok evimiz arabamiz var sana sadece evde cocuk buyutmek kaliyor daha ne istiyorsun diyor ama ben uyuz oluyorum :/ resmen köreliyorum..
Buna rahat batıyor denir..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1675 gün geçti.

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
517
Eunike Eunike canim kitlemiyor tabiki isten ciktim cunku hamileligim zor geciyor daha bir iki gundur iyi hissediyorum onun disinda serumlar vs vs oyle gecti gunlerim nerdeyse.. doktorda dinlen dedi bol bol hala dusuk ilaci kullaniyorum bide istanbulda sabah ve aksam saatlerinde insan kafayi yiyecek gibi oluyor metroda marmarayda is yeri karsida ayakta gidip gelmeye o kalabalikta cok zor olurdu ki surekli hastayim zaten
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1370 gün geçti.

Coconutoil

lucky i like feeling shit, my stamina can take it
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
3.338
10.485
Bu ilerde bir dert olabilir ama şimdiden tasalanmaya değmez. Zaten hamileyken yeni bir iş bulman zor. Bebek doğunca da en az birkaç ay çalışamayacak olduğun bir gerçek.

Hele bi bebek gelsin, zamanı gelince bu konuyu tekrar aç :)
 

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
517
T
Bu ilerde bir dert olabilir ama şimdiden tasalanmaya değmez. Zaten hamileyken yeni bir iş bulman zor. Bebek doğunca da en az birkaç ay çalışamayacak olduğun bir gerçek.

Hele bi bebek gelsin, zamanı gelince bu konuyu tekrar aç :)
Haklisin canim :) tamam acacagim seni de etiketlerim ama :) :KK70:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1370 gün geçti.

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
33.008
36.611
yeniden hamilesin. nasıl çalışmayı düşünüyorsun ki şimdi. kocan izin vermez bence. sen de bu halde nasıl çalışırsın bilemedim. ağır geçiyor demişsin .düşük riskin mi var.
 


Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
517
yeniden hamilesin. nasıl çalışmayı düşünüyorsun ki şimdi. kocan izin vermez bence. sen de bu halde nasıl çalışırsın bilemedim. ağır geçiyor demişsin .düşük riskin mi var.
Doktor bol bol dinlen dedi hizli hareket etme dedi bide kist var bende herkesin hamilelikte kuculur benimki bebisle beraber buyuyor kuculmuyor patlamasin sakin dikkat et dedi iste bunlara ragmen bide dusuk ilaci kullaniyorum ve hala da devam et dedi kesmedi ilaci anlamadim pek ama tedirginim..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1370 gün geçti.

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
33.008
36.611
Doktor bol bol dinlen dedi hizli hareket etme dedi bide kist var bende herkesin hamilelikte kuculur benimki bebisle beraber buyuyor kuculmuyor patlamasin sakin dikkat et dedi iste bunlara ragmen bide dusuk ilaci kullaniyorum ve hala da devam et dedi kesmedi ilaci anlamadim pek ama tedirginim..
sağlıkla kucağına al inşallah . bu halde kesinlikle izin vermez zaten eşin .
doğum sonrası bebek biraz büyüsün acele etme.

çalışırsın bence. bi şekilde sen halledersin . ama şu an için bunu düşünmek şaçma olur. zamanı gelince düşünürsün .