Dert yok, Sohbet var.... :)

@sweet eylülüm benim sesin cıkmadı bugün kuşum iyi misin?

iyi aksamlar cicisler

benim daha 2 saatlik kursa katlanmam gerekiyor... bu catlayan kafayla nasil olcak hiiic bilmiyorum.... ilac da yok yanimda ya :2: :2:

iyi aksamlar cicisler

benim daha 2 saatlik kursa katlanmam gerekiyor... bu catlayan kafayla nasil olcak hiiic bilmiyorum.... ilac da yok yanimda ya :2: :2:

İyi akşamlar cnm bnm. Eczaneden bi kutu hap alıver. Olmaz mı?

@sweet eylülüm benim sesin cıkmadı bugün kuşum iyi misin?

canım yazamadım ama okuyorum ara sıra yazdıklarınızı, bugün yoğun geçti.
şu yeni khklar bize iş çıkardı, ortalık karıştı bakalım.
hakkımızda hayırlısı olsun.:44: sizde var mı bi gelişme

kizlar ya bana bi akil verin...biraz carsiya ugrayip anneme mi gitsem yada direk eve mi?

yorgunum aslinda ama bi kac gündür de görmüyorum....

Bizde de çok karışık :S Sanırım bir kaç yıl sabitlenecek bizim maaşlar. Ben başbakanlıktaki sekreter benim maaşımı alana kadar 4 yıl zam alamam büyük bi ihtimalle yemek yol ikramiye fazla mesai de kalkacak haliyle. Cok karışığız

burada recetesiz ilac almak ölüm.. üstelik hangi ilac iyidir nasil bisi almaliyim bilmiyorum...

ben mutlaka Türkiyeden getiririm yanimda mejsik falan.. ama cantamda hic yok..

Ayyy pardon cnm bnm unuttum senin yurtdışında olduğunu :S

kizlar ya bana bi akil verin...biraz carsiya ugrayip anneme mi gitsem yada direk eve mi?

Kocan yok dimi, ben dün anneme uğradım ve onun kokusu yetti bana, ben olsam anneme giderdim, tüm yorgunluğumu alıyo melek annem

burada recetesiz ilac almak ölüm.. üstelik hangi ilac iyidir nasil bisi almaliyim bilmiyorum...

ben mutlaka Türkiyeden getiririm yanimda mejsik falan.. ama cantamda hic yok..

canim her agri kesiciye recete istemiyorlar...ibuprofen felan alabilirsin....

Gidiver 2 LAfın Belini Kırın Analı Kızlı..
Birde Üstüne Kahve..
Ooooh Mis..

off canım ya, ne olacak bakalım...
bizim bi artışımız yok şu anda uzmn yrd olduğum için, ama ilerisi için iyi oldu.
bi yerde de iade-i itibar oldu kurum içinde.
ama ortalık karışık, ek ödemeleri kesmişler her yerde.

Kocan yok dimi, ben dün anneme uğradım ve onun kokusu yetti bana, ben olsam anneme giderdim, tüm yorgunluğumu alıyo melek annem

evet o iste 12 ye dogru gelir o ancak ama babam saat 9,30 gibi ise gidiyor o birakabilir...ama anneme gidersem kesin önce carsiya ugrarim...para harcarim...aslinda aldigim karara göre iyi olur ama (kocanin iki kasigi varsa birini kiracakmissin)yine de karar veremedim....

başlık süper..
ama dert çooooooooookkk
sohbettde çoooooook daha uygun sanırım...

merhabalar..

Dert yok bizde , merhaba hg

E itibar konusunda haklısın :S Ama sosyal hakların da eşitlenmesi lazım. 657 memur 30 gün izin kullanıyo ben 15 gün sabah dokuz akşam 5 ben haftada 45 saat ve daha fazla calısıyorum ve fazla mesai de alamıycam. Bizim uzman yrd telaşta. Kurumda personel kalmıycak bu gidişle.

İçin rahat olsun ben kırmaya başladım, herkes ayağını yorganına göre uzatır böylece

gün sonu raporu:

topicimizde bugün su gibi akmayan, ciddi kesintiler ve donukluklarla geçen, tatsız tuzsuz bir sohbet vardı. bunun sebepleri neler olabilir? saptamaya çalışalım..

a. asudenin suratını gören topic sakinlerinin canı sıkıldı, motivasyonu düştü

b. csi nin koyduğu melez foto kızların canını sıktı, bağlantı koptu

c. dranasın bilkentliye posta koyması enerjimizi azalttı

d. elmayranın memur maaşlarını gündemden düşürmemesi için çabalaması canımızı sıktı

e. çirkin bettynin dukan diyeti aklı sanaldan aldı, yemeğe kanalize etti

f. saraykedisinin yokluğu topicte kepenk indirtti

g. noreenin tüp bebek sevdasıyla bizi yok sayması gönlümüzü burdu

h. lalin sıfır beden vücudu kıskançlık krizlerine girip topici terk etmemize sebep oldu

ı. hanımkeleşimigetir ablanın temizlik yapmak için topici terk etmesi hayata küstürdü

i. hepsi

j. hiçbiri

k. bazıları

l. bilemedim ki

m. asude yeter

n. hadi kızım mesai biter evine

o. hepinizi seviyorum

ö. hepinizi öpüyorum

p. yarın görüşürüz

r. iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayyy senin tespitlerini yerim yerim

iyi akşamlar şeker, dikkat et ıslanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…