canim her agri kesiciye recete istemiyorlar...ibuprofen felan alabilirsin....
ben topiğe yeni geldim konuyu bilmiyorum ama kalbinin sesini dinle derim hayat çok kısa zira
olabilir canım hayat devam ediyor ne güzel biten evliliğinin ardından daha kötü olabilirdin kalbin tekrar biri için atmayabilirdi aşkı heyecanı bulmak o kadar zorki
Kimse yok konuşmaya ihtiyacım var bilkentli gitti
en az bir hafta görmeyeceğim elinde bavulu vardı arabasına yerleştirdi arabanın önünde sigara içiyordu
ben de camı açtım beni görsün diye beni görünce el salladı ben de el salladımarabamın üstüne bir not yazdı bıraktı gitti
o gidince aşağı indim notu aldım notta "en azından bir kere arar sesini duyayım bir hafta yokum" yazmış
Yarın arasam olmaz mı ne olacak ki içimden hem kızıyorum hem de kaybetmek istemiyorum:26:
Kimse yok konuşmaya ihtiyacım var bilkentli gitti
en az bir hafta görmeyeceğim elinde bavulu vardı arabasına yerleştirdi arabanın önünde sigara içiyordu
ben de camı açtım beni görsün diye beni görünce el salladı ben de el salladımarabamın üstüne bir not yazdı bıraktı gitti
o gidince aşağı indim notu aldım notta "en azından bir kere arar sesini duyayım bir hafta yokum" yazmış
Yarın arasam olmaz mı ne olacak ki içimden hem kızıyorum hem de kaybetmek istemiyorum:26:
Yapma bunu kendine; daha hazır değilsin. Tamam heyecanlanıyorsun, kafan dağılıyor ama buna hem ruhen hem de içinde bulunduğun durum yüzünden hazır değilsin... Ya biri görürde hassas kantara söylerse durduk yerde üstüne sıçrar......
ehem öhöm, ben varim.
canim... takmak kafana simdilik... bilmiyorum ama yarin aramazsan daha iyi olabilir... hem eger aranizda gercekten birsey olacaksa, senin onu araman, aceleci davranman, ters etki yapabilir... erkeklerin gözünde ulasilmaz olan herzaman daha kiymetli degil midir??
Senin de dedigin gibi kafani mesgul etti, bosanmaya, mr. konta cok fazla önem vermedin ve rahatsin. Ama yine de tedbirli olmakta fayda vardir. benim düsüncem, arama. biraz daha sabir.
Hem böylece onun da niyetini iyice anlarsin. Duygusal boslukta olan, zor günler geciren bir kadindan faydalanmaya calisan firsatci biri mi, yoksa gercekten senden hoslanan biri mi diye.
hepi topu 1 hafta. sora yine gelecek.
gün sonu raporu:
Topicimizde bugün su gibi akmayan, ciddi kesintiler ve donukluklarla geçen, tatsız tuzsuz bir sohbet vardı. Bunun sebepleri neler olabilir? Saptamaya çalışalım..
A. Asudenin suratını gören topic sakinlerinin canı sıkıldı, motivasyonu düştü
b. Csi nin koyduğu melez foto kızların canını sıktı, bağlantı koptu
c. Dranasın bilkentliye posta koyması enerjimizi azalttı
d. Elmayranın memur maaşlarını gündemden düşürmemesi için çabalaması canımızı sıktı
e. çirkin bettynin dukan diyeti aklı sanaldan aldı, yemeğe kanalize etti
f. Saraykedisinin yokluğu topicte kepenk indirtti
g. Noreenin tüp bebek sevdasıyla bizi yok sayması gönlümüzü burdu
h. Lalin sıfır beden vücudu kıskançlık krizlerine girip topici terk etmemize sebep oldu
ı. Hanımkeleşimigetir ablanın temizlik yapmak için topici terk etmesi hayata küstürdü
i. Hepsi
j. Hiçbiri
k. Bazıları
l. Bilemedim ki
m. Asude yeter
n. Hadi kızım mesai biter evine
o. Hepinizi seviyorum
ö. Hepinizi öpüyorum
p. Yarın görüşürüz
r. Iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah memlekete gidiyorum kızlar arabayla ilk defa uzun yola çıkacağım ama yanımda ablam var yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum
yol 6 saat sürüyor ama artık ben 10 saatte ancak giderim
Annem köyde abimin eski bir torosu var kızlar 74 model onla da köye çıkacağız
Sobamızı yakıp sıcacık oturacağız zaten her taraf orman en azından temiz bir hava alırız
delisin sen yaaa,bayılıyorum tesbitlerineAma sizi yok saymadım şekerim burdaydım hep
dranas adam sana cidden aşık falan olduysa zaten senin boşanmanı falan bekler...o yüzden üzülme ama dikkatli olcaksın dimi
Valla yalan yok öyle kafamı dinleyebileceğim bir yer olsa saniye durmaz giderdim
delisin sen yaaa,bayılıyorum tesbitlerineAma sizi yok saymadım şekerim burdaydım hep
dranas adam sana cidden aşık falan olduysa zaten senin boşanmanı falan bekler...o yüzden üzülme ama dikkatli olcaksın dimi
Valla yalan yok öyle kafamı dinleyebileceğim bir yer olsa saniye durmaz giderdim
haklısın kuzu benimki sabırsızlık acele etmenin bir anlamı yok şimdi memlekete de gidiyorum ya unuturum ben onu
Evde olsaydım psikopata bağlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?