Elmayra bana kızacak kuzenimle uğraşıyorum bir cafeye ortak demiştim ya cafenin web sitesi düzenlemesi için dışardan bir mühendisle görüşmüşler 1200 tl para istemiş
Benim bilkentli yapacak siteyi ben istemedim sadece bir tanıdığın var mı diye sormuştum o da ben yaparım dedi
Bu arada elmayracım yemeğin üstüne nescafe içiyordum
Yine çok ağır yedim bir tavuk butu, bir porsiyon kadın budu köfte, patates püresi, salata, ayran, çorba
304 noree burdaaaaaa
yau minnak odunum sen reel hayatta da mı böyle ilgi manyaasın (eşin dışından yani??
merak ettim
Annem olsuuuun kızçem(kızkardeşim) olsun hepsinden ilgi bekliyorumsaolsunlar onlar da beni üzmüyorlar
Elmayra bana kızacak kuzenimle uğraşıyorum bir cafeye ortak demiştim ya cafenin web sitesi düzenlemesi için dışardan bir mühendisle görüşmüşler 1200 tl para istemiş
Benim bilkentli yapacak siteyi ben istemedim sadece bir tanıdığın var mı diye sormuştum o da ben yaparım dedi
Yine çok ağır yedim bir tavuk butu, bir porsiyon kadın budu köfte, patates püresi, salata, ayran, çorba
gizemi bende cok merak ediyorum...
araba isi tamamdir...
35'lik hatun nire kaybldu bu arada???bağaaa bağaardııı çağaardı gitti
herkeşşşşler nirdee??neeerde bu devlet nerde bu topic sakinleriiiiiiiiiiiiiii
Asu'nun mektubu nerede:26:
35'lik hatun nire kaybldu bu arada???bağaaa bağaardııı çağaardı gitti
herkeşşşşler nirdee??neeerde bu devlet nerde bu topic sakinleriiiiiiiiiiiiiii
Yavrular Keyifler Nasıl..
Okudum Asu'nun Mektubunu
Moralinin İyi Olmasına Sevindim..
kuzum bunlar san akilo olarak geri dönmüyormu?masallah yani...bende kilo almisim yaaa....
ben burdayim
Csi yazdı cnm onun gecmişine bak.
hahaha tülaaayy seni seviyom tülaaaay diye ağlayan adam canlandı gözümde nedense :26:
Mail attım cvp da yazmadılar :18:
ahahahha psikoya bağladım sonunda
bağlıycan tabi la(bu da bir replikti ama nerde duydum atırlamıyorum)
Dranas saçını başını yolucam seninBen istemedim diyo bi de yaaaa Yavrukuş adam hissetti mi web sitesi yapılacağını Sen demek ki baya baya telde görüşüyosun
Offff neler yemişBen yemedim bu öğlen cnm bişi istemio :S
Bir ara yazmıycam falan dedi cıktı bi daha gelmedi
tamam yavrimuuu kızma
ahahahha psikoya bağladım sonunda
Dranas saçını başını yolucam seninBen istemedim diyo bi de yaaaa Yavrukuş adam hissetti mi web sitesi yapılacağını Sen demek ki baya baya telde görüşüyosun
Offff neler yemişBen yemedim bu öğlen cnm bişi istemio :S
Bir ara yazmıycam falan dedi cıktı bi daha gelmedi
Kızlar akşamları pek yemiyorum sanırım o yüzden pek kilo almıyorum
bana da yabancı gelmedi
Yok canım ben pek aramıyorum o gün içerisinde mesaj atıyor yani biraz web sayfasından bahsettim
ben almisim valla dün terazi öyle dedi....
Ekmek yemiyosun ondan olabilir mi?
Yok canım ben pek aramıyorum o gün içerisinde mesaj atıyor yani biraz web sayfasından bahsettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?