Dert yok, Sohbet var.... :)

Biraz sakinleşmek icin cıktım forumdan.

@sevo özelden yazdıklarını okudum fakat 10 dk takıldığım icin cevaplayamıyorum. Yazdıklarını özümseyerek okudum. Teşekkür ederim ilgine.

buddyim izinli bu hafta, bugün için izin alamadım canım..

senin yerinde olmak isterdim.. hafta sonu kafan dağılacak, mis..

doğrusu buna seviniyorum ben de.. bir de tam kocacım işimle ilgili olumsuz birşeyler söylemişken bu eğitim üstüne süper oldu..
5 yıldızlı otelde güneyde.. ah bir de şöyle mayısta filan olacaktı ki..
anadolu yakasina yapilan da cook büyük gözüküyor.. düzen oturdu mu??

kartaldaki bitmedi daha.. oradakiler dağınık hala..
avrupa yakasında da hepsi toplanmadı zaten..

büyük adliye bazı açılardan iyi tabi.. dağınık değil tek yerde vs. ama Türkiye ve organizasyon pek uyumlu lki kelime değil.. aksaklıklar da çok..
genel olarak iyi oldu diyebilirim ama..

elmayram,

eğer durum cidden böyleyse, o zaman sen çıkar gidersin.. zaten yalnız başına bir evde yaşamaktansa, anneciğin babacığın ve kardeşceğizinle çok daha mutlu olursun.. faturaydı, kira kontratıydı, üzerine ne varsa kapatırsın. var olan borçları da kendi kendine ödersin, sadakan olsun, bişe olmaz.. (ya da ona araba almış mıydınız? arabası varsa, satar onunla borçları kapatırsın vs)

ama mevzu gitme-gelme mevzusu değil.. önce uzun uzun düşün bakalım bir..

bu aslında çok mantıklı o her zamanki gibi senin onunla konuşacağı halletmeye çalışacağını olmadı kavga döğüş kabulleneceğini düşünüyor olabilir ama hiçbirşey demeden faturaları kapattırıp sır olur gidersen dumur olur belki ciddiye bindiğini bazı şeylerin anlar kuruma gelse de ne olur sölersin güvenliğe almazlar en fazla bekler dövecek hali yok kavga ederse de etsin millet neler yaşıyor

ama bence kontratı iptal etme o eninde sonunda elindeki 3 kuruşla yaşayamacağına göre ya heme bi işe kapağı atar ya da çeker gider dönersin evine sen babanla yaşayamazsın çünkü değil mi öyle demiştin eski konunda

her ne olursa olsun sıkma canını iyi veya kötü bi şekilde sonuçlanacak böyle kararsızlık ,sonuçlanmaması seni geren bu kadar hayırlısı olsun ve hayırlısı seni mutlu eden olsun

doğrusu buna seviniyorum ben de.. bir de tam kocacım işimle ilgili olumsuz birşeyler söylemişken bu eğitim üstüne süper oldu..
5 yıldızlı otelde güneyde.. ah bir de şöyle mayısta filan olacaktı ki..

kartaldaki bitmedi daha.. oradakiler dağınık hala..
avrupa yakasında da hepsi toplanmadı zaten..

büyük adliye bazı açılardan iyi tabi.. dağınık değil tek yerde vs. ama Türkiye ve organizasyon pek uyumlu lki kelime değil.. aksaklıklar da çok..
genel olarak iyi oldu diyebilirim ama..

kapalı havuzlar ne güne duruyor güneşi bile yeter şimdi oranın

Dokunsalar ağlayacağım tek söyleyebileceğim bitti:14:
Biraz kafamı dağıtayım diye geçmişe bakıyordum

senin istediğim de buydu mahkemede olanları bilmiyoruz ama çok da çirkinleşmeden bitti değil mi mutlaka 5 yıl çocuk beraber yaşanan bir hayat üzüleceksin de ama geçecek daha iyi olacaksın mutluluklar dilerim

Back
X