Dert yok, Sohbet var.... :)

Evett 6 da çıkıp hepsini yapıcam yapmam gerek..Yemeğim hazır bir tek ısıtmak düşüyor bana ve toplamak.Oğlum gelene kadar ütü,toz ve süpürme işini bitirirsem gerisi kolay.

Haftasonları yapsan, yetişmiyor mu?

Evett 6 da çıkıp hepsini yapıcam yapmam gerek..Yemeğim hazır bir tek ısıtmak düşüyor bana ve toplamak.Oğlum gelene kadar ütü,toz ve süpürme işini bitirirsem gerisi kolay.

herşeyi anladım da saçını niye gece düzleştiriyosun? sabah kadan yağlanır..

umarımöyle değildir...

Dranas eğer siz birbiriniz iin doğru kişilerseniz ayrıldıktan sonra da bir araya gelirsiniz...

beni en çok üzen severken ayrılmanız...

bu durumda (onun pişman olduğunu farzederek soruyorum) aslında bir inat uğruna bitti bu evlilik????

Ben de cıkıyorum. öpüyorum sizi. yarın grşrz

herşeyi anladım da saçını niye gece düzleştiriyosun? sabah kadan yağlanır..

Yağlanmaz. Banyo yapıcam ve düzleştiricem. Saçlarımı düzleştirdiğimde cuma akşamına kadar kullanabiliyorum sprey vs sürmüyorum ben cuma ya kadar misss gibi şampuan kokar saçım.Cuma akşamı tekrar aynı işlem ama düzleştirmiyorum haftasonu.

dilmurat diye erkek ismi var
ben adamla konuşurken dilmurat bey diyemiyorum garip geliyor

dranas iyi ki oral dili duymamışsın (gerçek bir şahsiyet ,dişçi galiba, gazetelere falan çıkmıştı)

Herkese günaydın dün sizinle yazıştıktan sonra ağlamaya başladım çıktım kusura bakmayın
Bugün daha iyiyim

umarımöyle değildir...

Dranas eğer siz birbiriniz iin doğru kişilerseniz ayrıldıktan sonra da bir araya gelirsiniz...

beni en çok üzen severken ayrılmanız...

Onunda üzüldüğü belli tabi,belkide pişmanlık filan duymuş olabilirmi acaba gerçi sen kesin kararlıydın..

Sana orada vazgeçelim deseydi tepkin ne olurdu canım ya..

ben de cikayim... hepinizi öpüyorum..

dranas ve elmayra, insallah bundan sonrasi sizler icin cok daha iyi olur..

bu durumda (onun pişman olduğunu farzederek soruyorum) aslında bir inat uğruna bitti bu evlilik????

dranas

aslında böyle daha çok açsan bize iç dünyanı, çok faydalı olur bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…