Dert yok, Sohbet var.... :)

Dokunsalar ağlayacağım tek söyleyebileceğim bitti:14:
Biraz kafamı dağıtayım diye geçmişe bakıyordum

annem ile babam da ben onbeş yaşımdayken ayrıldılar,
mahkeme günü için baba olan adam bir sürü şey ezberletmişti bize,
ezberledik bizde. dememiz emredilenleri dedik.
hakimin, avukatın, mübaşirlerin tiksinerek baktığı bir dava süreci yaşandı.
kaybettiklerini, -dirdiklerini, zerre önemsemsemeden 'ben kazandım' demişti.
ben'i, benliği kazanmıştı sahiden de.
öyle..
henüz çok taze yaşadıkların. böyle konuşarak anlatabileceğin arkadaş varsa
içinde bırakma. dışarı bırak. anlat, konuş, yaz, bırakma sakın içinde..

daimi huzur, sakinlik, neşe dileğimle dranas..

Sessiziz yine bugün...

Kıvırcık Ali'yi tanırmısınız tanırmısınız bilmem ben şu an onu dinliyorum unutamadım diye bir türküsü var.Çok erken bir ölüm oldu onunkide.

Sessiziz yine bugün...

Kıvırcık Ali'yi tanırmısınız tanırmısınız bilmem ben şu an onu dinliyorum unutamadım diye bir türküsü var.Çok erken bir ölüm oldu onunkide.

allah rahmet eylesin...bekarken çalıştığım hastaneye gelirdi sürekli,çok mütevazi bir insandı...

ne zaman türkü dinlemek istesem anlıyorum ki depresyona meyilliyim..

iyidir türkü arşivim.. hatta kocamın en çok şaşırdığı yönümdür.. hiç türkü dinleyen bir tipe benzemiyormuşum..

onunla tanıştığımdan beri eskisi kadar dinlemiyorum.. hem o çok da bayılmadığından hem de artık duygusunu hissedemediğimden olmalı.. gerçi serviste gider gelirken dinliyorum zaman zaman kulaklığı takıp..

kıvırcık ali çok tarzım değil..

erkan oğur-ismail hakkı severim ben.. arabeskleşen türküyü sevmiyorum.. saf olmalı..

Duymayalım bir daha bunu olurmu :34:

Hani bazen diyorum ki kendi kendime; er geç ne farkeder, günah hanene daha az şey yazmış olursun. Ağlayan üc gün sonra unutur nasılsa. Belki ananın yüreği sızlar evladım diye. E cocugum da yok. Neyi bekliyorum ki.

umarim düzelir canim yoksa beni böyle esir aliyor....

canım senin migrenin mi var???

bir ara bende de sürekli başağrısı vardı,yaklaşık 4-5 gün kesilmedi hiç...sese gürültüye gelemiyordum doktora gittim ama birşey çıkmadı..

başağrısı ve dişağrısı...çekilmiyo :37:

Hani bazen diyorum ki kendi kendime; er geç ne farkeder, günah hanene daha az şey yazmış olursun. Ağlayan üc gün sonra unutur nasılsa. Belki ananın yüreği sızlar evladım diye. E cocugum da yok. Neyi bekliyorum ki.

Elmayra bence hayatını bu kadar çekilmez hale getirme.Sen eşin için doğmadınki onun için ölesin.

Senin gibi akıllı bir kadına hiçç yakıştıramadım bu cümleyi. Ölümü kendi bedenine isteyeceğine daha farklı düşünceler düşünebilirsin.Allah kimseye erken ölümü tattırmasın.

Aklının kendine faydası olmayan bir kadın. Depresyona uygun adım ilerliyorum. Zaten ruh hali cok sağlıklı biri olmadım hicbir zaman. İntihara da meyilliyim. Hep kenarında köşesinde oldum. Hani bilmesem günah olduğunu düşünmeyeceğim.

Gerçi bu dünyada Allahın hikmeti olmadan yaprak kımıldamaz. Ol dediğini oldururverise, ya intihar belki o da günah değildir.

Darısı başıma demek istiyorum mümkünse.

canım sen dayak mı istiyorsun acaba ????

sen böyle bunalımlara girecek insan mısın???

bak elim ağırdır benim (kocam öyle diyo) :57:

ne zaman türkü dinlemek istesem anlıyorum ki depresyona meyilliyim..

iyidir türkü arşivim.. hatta kocamın en çok şaşırdığı yönümdür.. hiç türkü dinleyen bir tipe benzemiyormuşum..

onunla tanıştığımdan beri eskisi kadar dinlemiyorum.. hem o çok da bayılmadığından hem de artık duygusunu hissedemediğimden olmalı.. gerçi serviste gider gelirken dinliyorum zaman zaman kulaklığı takıp..

kıvırcık ali çok tarzım değil..

erkan oğur-ismail hakkı severim ben.. arabeskleşen türküyü sevmiyorum.. saf olmalı..

erkan oğur....bende çok severim...

türkü en çok dinlediğim müzik türü...ama sana hak veriyorum ben de arabeskleşen türküleri sevmem...

Elmayra bence hayatını bu kadar çekilmez hale getirme.Sen eşin için doğmadınki onun için ölesin.

Eşim değil sözkonusu depresyonumun. O hayatımın 7 yılında var sadece. Önceden de sorunluydum. Hep birilerini ittirdim, hep birilerinin önünü actım. hep bir mücadele halindeydim. Sanırım yoruldum

Back
X