Dert yok, Sohbet var.... :)

canım ne yaptın gecen nasıl geçti

Boş gecti cünkü evde yoktu. Bir mektup bırakıp arkadaşına gitmiş. Ben de aramadım. Gece msj cekmiş sadece iyi geceler diye. Cvp yazmadım.

Sen nasılsın

Yazamıyorum yazdıkça ağlıyorum:14:

Canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran ağla bağır çağır inan daha çok rahatlarsın,sakın içine atma olurmu bak hepimizi senin yanında hisset.Atlatacaksın bu günleride biraz zaman ver kendine :48:

günaydın tatlım :54:

günaydın canım :54:

günaydın ablacım

Günaydınn fıstığımm :3:

Günaydın canlarr

Günaydın şeker sen nasılsın iyisin demi :48:

Benim de icimden konuşmak gelmiyordu. İsabet oldu. Sessiz bi gece oldu

günaydın kızlar...

@dranas
kasma kendini elbet anlatacaksın. zamanı gelinceye kadar bekleriz biz

@elmayra
erkekliğin 99%si kaçmakmış biliyorsun dimi?

günaydın kızlar...
@elmayra
erkekliğin 99%si kaçmakmış biliyorsun dimi?

Günaydın cnm. Kaçtı mı korktu mu hic kafa yormadım. Yazdıkları yada söyledikleri de umrumda değil artık. İcraate bakıyorum. Balon gibi söylenen cümlelere takılmıyorum cidden :S

Günaydın cnm. Kaçtı mı korktu mu hic kafa yormadım. Yazdıkları yada söyledikleri de umrumda değil artık. İcraate bakıyorum. Balon gibi söylenen cümlelere takılmıyorum cidden :S

yalnız şunu anlamadım; sadece dün akşamlık mı gitmiş yoksa süresiz mi gitmiş?

canım,ben eşinin de kendinden memnun olmadığını düşünüyorum yada hissediyorum diyeyim...

sevo:
nice senelere güzel kadın.
yani yaşın sağlık, mutluluk, huzur, para ve aşk getirsin.
bir de dana bonfilene kardeş...

mutlu yıllar:29::54:

yalnız şunu anlamadım; sadece dün akşamlık mı gitmiş yoksa süresiz mi gitmiş?

Valla ben önderdeyim yazmış buzdolabının üzerine. Masada da yazdıkları vardı. Sanırım bir gece.

elmayram

ne yazmış mektupta????

Onu sorumsuzlukla suçluyormuşum ama o sadece iş değiştirmiş. Sorumlulukları da devam ediyormuş hayata tutunma cabası da bana verdiği söz de. Benimle aynı iş ahlakına sahip olmasını bekliyormuşum ama o benim kadar dirayetli ve profesyonel bakamıyormuş. Olumsuzluklarla karşılaştığında aynı hevesle gidemiyormuş işe. Kabullenmemi beklemiyormuş ama saygı duymam gerekirmiş. Evin çekip cevirlmesine eskisinden daha cok özen gösterecekmiş işten cıkmış olması bunu değiştirmezmiş. Yeni bi iş bulmuş bile. Cuma günü eğitime gidecekmiş ve ben istediğim gibi bir süre suratını görmeyecekmişim.

Evim, sen ben aşkımız falan filan. Ama özet yukardakiler

Back
X