Dert yok, Sohbet var.... :)

canım,ben eşinin de kendinden memnun olmadığını düşünüyorum yada hissediyorum diyeyim...

Kendinden memnun değilse de değiştirmek icin bir caba göstermiyor be norem. Valla bi halt yaptığı yokmuş. Var zannediyorum ama yokmuş bak.

bir adet kerpeten getirsene asudem ordan.
elmayracıkdan da dranasdan da bu aralar lafları kerpetenle alıyoruz valla..

Yok valla yazıyordum.

Valla ben önderdeyim yazmış buzdolabının üzerine. Masada da yazdıkları vardı. Sanırım bir gece.

Onu sorumsuzlukla suçluyormuşum ama o sadece iş değiştirmiş. Sorumlulukları da devam ediyormuş hayata tutunma cabası da bana verdiği söz de. Benimle aynı iş ahlakına sahip olmasını bekliyormuşum ama o benim kadar dirayetli ve profesyonel bakamıyormuş. Olumsuzluklarla karşılaştığında aynı hevesle gidemiyormuş işe. Kabullenmemi beklemiyormuş ama saygı duymam gerekirmiş. Evin çekip cevirlmesine eskisinden daha cok özen gösterecekmiş işten cıkmış olması bunu değiştirmezmiş. Yeni bi iş bulmuş bile. Cuma günü eğitime gidecekmiş ve ben istediğim gibi bir süre suratını görmeyecekmişim.

Evim, sen ben aşkımız falan filan. Ama özet yukardakiler

güzel aslında kuzum

yazdıkları da, yeni iş bulması da, bu süreçte bir müddet uzak takılması da..

benim hoşuma geldi açıkçası

güzel aslında kuzum

yazdıkları da, yeni iş bulması da, bu süreçte bir müddet uzak takılması da..

benim hoşuma geldi açıkçası

Asude o kadar cok kırıldım ki normalde 500 kez okumam gereken mektubu okuyup bıraktım. Söyledikleri acaba ben mi onu cok bunaltıyorum diye düşündürttü bana sadece. Yani ben kocamın bir işte 5 yıl 1 yıl calısmasını isterken haksız mıyım yoksa her ay iş değiştirmesi normal mi?

Ben mi katı bakıyorum hayata acaba.

sevo:
nice senelere güzel kadın.
yani yaşın sağlık, mutluluk, huzur, para ve aşk getirsin.
bir de dana bonfilene kardeş...

mutlu yıllar:29::54:

Oyyyyy güzeller güzeli ablamm...
Çok kibar naziksin, çok teşekkür ederim.
Güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun.
Dana bonfileme kardeş mii:20::20:

Asude o kadar cok kırıldım ki normalde 500 kez okumam gereken mektubu okuyup bıraktım. Söyledikleri acaba ben mi onu cok bunaltıyorum diye düşündürttü bana sadece. Yani ben kocamın bir işte 5 yıl 1 yıl calısmasını isterken haksız mıyım yoksa her ay iş değiştirmesi normal mi?

canım iş önemli.. insan mutlu olmadığı, tatmin olmadığı bir işte 5 yıl çalışamaz maalesef..

onun da içine sinen bir işi olsa, o da çalışır..

böyle düşünme..

Valla ben önderdeyim yazmış buzdolabının üzerine. Masada da yazdıkları vardı. Sanırım bir gece.

Onu sorumsuzlukla suçluyormuşum ama o sadece iş değiştirmiş. Sorumlulukları da devam ediyormuş hayata tutunma cabası da bana verdiği söz de. Benimle aynı iş ahlakına sahip olmasını bekliyormuşum ama o benim kadar dirayetli ve profesyonel bakamıyormuş. Olumsuzluklarla karşılaştığında aynı hevesle gidemiyormuş işe. Kabullenmemi beklemiyormuş ama saygı duymam gerekirmiş. Evin çekip cevirlmesine eskisinden daha cok özen gösterecekmiş işten cıkmış olması bunu değiştirmezmiş. Yeni bi iş bulmuş bile. Cuma günü eğitime gidecekmiş ve ben istediğim gibi bir süre suratını görmeyecekmişim.

Evim, sen ben aşkımız falan filan. Ama özet yukardakiler

canım çok mu gittik topluca adamcağızın üstüne acaba?
bak yeni bir iş bulmuş bile.
aslında elbetteki mütemadiyen iş değiştirmesi çok iyi bişey değil, ancak araya araya istediği işi bulacak elbet.
az daha sabır bitanem...

güvensizlik hissetmen çok doğal canım.
ama ben inanıyorum ki zamanla aşacaksınız bunu.
sana ispatlayacak kendini, benim hissettiğim bu...

canım iş önemli.. insan mutlu olmadığı, tatmin olmadığı bir işte 5 yıl çalışamaz maalesef..

onun da içine sinen bir işi olsa, o da çalışır..

böyle düşünme..

Yani ben şu moddayım; cuma günü eğitime gidecekmiş, gitsen ne olur bir ay sonra cıkacaksın naıslsa diye gecirdim icimden :S

Günaydınnnnnnnnnnnn..

sevişcim doğum günün kutlu olsun :71:

Kendinden memnun değilse de değiştirmek icin bir caba göstermiyor be norem. Valla bi halt yaptığı yokmuş. Var zannediyorum ama yokmuş bak.

Yok valla yazıyordum.

evet..ama bak iş buldum demiş,belki gerçekten de bulduğu için o işten çıktı...olamaz mı canım :26:

canım çok mu gittik topluca adamcağızın üstüne acaba?
bak yeni bir iş bulmuş bile.
aslında elbetteki mütemadiyen iş değiştirmesi çok iyi bişey değil, ancak araya araya istediği işi bulacak elbet.
az daha sabır bitanem...

güvensizlik hissetmen çok doğal canım.
ama ben inanıyorum ki zamanla aşacaksınız bunu.
sana ispatlayacak kendini, benim hissettiğim bu...

Doğruyu söylemek gerekirse bir gece önce hayal kırıklığından ben birşey söylemedim ona. Sessizliğim(ki normalde yaptığım birşey değildir) mi ürküttü onu acaba. Dün de hic aramadım.

************Company turkcel cagrı merkezi icin daha önce görüşmeye gitmişti zaten. Çalışma saatleri ağır diye gitmek istememişti paşazade. Burdan istifa ettikten sonra aramış hala uygun kadronuz var ise kabul ediyorum demiş. Onlar da cuma akşamı istanbula gönderelim seni demşler.

Off csi, gerçekten yoruldum. Önümde iki secenek var; ya cantasını eline verip yoluma devam edicem. Ya da dişimi sıkıp bekliycem. Gak guk etmenin manası yok

Son düzenleme:
evet..ama bak iş buldum demiş,belki gerçekten de bulduğu için o işten çıktı...olamaz mı canım :26:

Daha önce görüştüğü yerin onu kabul edeceğine nasıl güvendi de cıktı benim aklım almıyor ki. Rahat işte.:25:

Doğruyu söylemek gerekirse bir gece önce hayal kırıklığından ben birşey söylemedim ona. Sessizliğim(ki normalde yaptığım birşey değildir) mi ürküttü onu acaba. Dün de hic aramadım.

****************** için daha önce görüşmeye gitmişti zaten. Çalışma saatleri ağır diye gitmek istememişti paşazade. Burdan istifa ettikten sonra aramış hala uygun kadronuz var ise kabul ediyorum demiş. Onlar da cuma akşamı istanbula gönderelim seni demşler.

Off csi, gerçekten yoruldum. Önümde iki secenek var; ya cantasını eline verip yoluma devam edicem. Ya da dişimi sıkıp bekliycem. Gak guk etmenin manası yok

Hmmm evet yeni işi ağır ve zorlu.
Ama severse, en azından arkasındaki şirket iyi.
Bir de ordan diğer bahsettiğin operatöre geçme şansı var.
Yani önü açık.

Hadi hayırlısı olsun canım....
Çantasını eline vermek için erken.
Şİmdilik seyret bakalım...

Hmmm evet yeni işi ağır ve zorlu.
Ama severse, en azından arkasındaki şirket iyi.
Bir de ordan diğer bahsettiğin operatöre geçme şansı var.
Yani önü açık.

Hadi hayırlısı olsun canım....
Çantasını eline vermek için erken.
Şİmdilik seyret bakalım...

Sabah 9 akşam 6 ya burun kıvıran adamın 15 saatlik maratonu nasıl kabul ettiğini mantığım su sekilde alıyor; nasıl olsa burdan da cıkacak. Off neyse kötü kedi serafettin modundayım.

Teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz icin:16:

Sabah 9 akşam 6 ya burun kıvıran adamın 15 saatlik maratonu nasıl kabul ettiğini mantığım su sekilde alıyor; nasıl olsa burdan da cıkacak. Off neyse kötü kedi serafettin modundayım.

Teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz icin:16:

Maaşı iyidir, sunduğu şartar iyidir, ne biliyim önü açıktır. Her şey olabilir.
Çık şu kötü kedi modundan.
Cici kedi ol bakiim:29:

Maaşı iyidir, sunduğu şartar iyidir, ne biliyim önü açıktır. Her şey olabilir.
Çık şu kötü kedi modundan.
Cici kedi ol bakiim:29:

poff neyse, minik kuş napıyor, ödevler tmm mı?

Yılbaşı org. stabil mi :D işkolik enişte fikir değiştirdi mi

Back
X