Dert yok, Sohbet var.... :)

bence de biraz kıllı olmalı seninle aynı fikirdeyim ama koyun gibi de olmasın yani mümkünse
hatta ben kantarın bu kadar kıllı olduğunu bilmiyordum ya düğünden önce kendini kırpmış ilk aylar geçti sonra kışa doğru adam bildiğiniz koyun oldu:53:
Ben kızınca zavallım sürekli kendini traş ediyordu:1:

dranas tamam yeter
vallahi karnım ağrıdı:9::9::9:

zaten beti de kızdı:26::14:

bence de biraz kıllı olmalı seninle aynı fikirdeyim ama koyun gibi de olmasın yani mümkünse
hatta ben kantarın bu kadar kıllı olduğunu bilmiyordum ya düğünden önce kendini kırpmış ilk aylar geçti sonra kışa doğru adam bildiğiniz koyun oldu:53:
Ben kızınca zavallım sürekli kendini traş ediyordu:1:

dranas alemsin yaaa koyun :1:

onu bilmem de
topik tavan yaptı bir anda
21 kullanıcı ile

töbe töbeeeeeeeee:33:

vallahi ben de şaştım kendimize
ama geldi valla
neyse bugünü yaşanmamış saysak, olmaz mı???
:26:

yeter ki kızma sen:54:

kızmadım...
şşşttt.csi...bu forumda telde görüştüğüm bir abla 900lü hatlardaki kadınlara benziyor sesin demişti...
benziyor mu şeker..........:51::51:
şimdi sen hiç aramadım ne bileyim gibi akıllıca bir cevap vermeye kalkma...zira ben de ona neren biliyosun o kadınların sesini diye sorma gereği duymamaıştım...
hönkk diye kalmıştım sadece...

hosgeldin canim...

bugün de sizlerle olan beraberliğimizin sonuna geldik..

yarın yine yanı saatte görüşmek dileğiyle esen kalın.

öptüm kızlarrrr.

biraz gec oldu ama hoscakal canim....

iyi sen yine suratını asıp oturmuşsun
ben öğlen arası dışarı çıktım
arabadayım dedim toslayayım şu arabayı duvara
sonra vazgeçtim
yok yok ölmekten korktuğumdan falan değil

bir an düşündüm de
bende bu şans varken felç kalırım devlet bana duvarın parasını ödetir bir de:9::9::9:

tam dayakliksin sen yaaa
:57:

@lal; parayı kocana ver ve ona de ki; bundan sonra senden para ayırmayacağım, ben sana güveniyorum, beni utandırmayacağını cok iyi biliyorum. Evimizi sen idare et bundan sonra bütün sorumluluk sen de yalnız sana güvenmediğim icin değil ama şunu belirtmek isterim, eğer beni utandırırsan tepkim seni şaşırtabilir. Ve öp. Tmm mı?

Akıl istiyorsun al sana akıl.

kızmadım...
şşşttt.csi...bu forumda telde görüştüğüm bir abla 900lü hatlardaki kadınlara benziyor sesin demişti...
benziyor mu şeker..........:51::51:
şimdi sen hiç aramadım ne bileyim gibi akıllıca bir cevap vermeye kalkma...zira ben de ona neren biliyosun o kadınların sesini diye sorma gereği duymamaıştım...
hönkk diye kalmıştım sadece...

ama dicektim "nerden bileyim" diye, tıktın ağzıma. en iyisi başka bir cevap bulayım

sesin 900'lü hatlarda çalışabilecek kadar şuh bir kadına benziyor
nasıl oldu mu???:17:

valla gayet de hoştun bebek....:54:

pata da benim sesimi duymadan önce beni şeye benzetiyordu (gerçi sesini duymadan birine benzetmek nasıl bir fantazi ise artık)
kimdi ya
popstar
mehtap

Ay koptum bu kıldan tüyden muhabbete :)

Merhaba kızlar....

Oğlumun iki kaşı birleşikti doğduğunda. Baktım git gide gelişiyor döküleceği yere, sir ağda ve tek hamle :)
1 yaşındaydı bu işkenceyi yaptığımda. Tabi intikamını düz duvara bile tırmanarak fazlasıyla alıyor o ayrı

Ex kocanın da sağ bacağına yapmıştım zamanında. Tam baldır bölgesine.
E napim, empati kuramıyordu hiç :P

Merhaba kızlar....

Oğlumun iki kaşı birleşikti doğduğunda. Baktım git gide gelişiyor döküleceği yere, sir ağda ve tek hamle :)
1 yaşındaydı bu işkenceyi yaptığımda. Tabi intikamını düz duvara bile tırmanarak fazlasıyla alıyor o ayrı

oyy pataa nasıl kıydın yumurcağa yaa :D tek kaş olmaktan mı kurtardın cocuğu :D

Merhaba kızlar....

Allah'ım; sana yalvarıyorum
bir adet aklı selim istiyorum
bir adet:9::9::9::9::9::9:

bu sahte nişan yüzüğü mevzusunda resmen şok geçiricem he:53:
o ne yahu? bdv mi?

ex kocaya iyi olmustu cocuga yazik...

ben koltuk altina agda bandini boydan boya yapistirdim... hic acimicak dedim.. iki kolundan da ayni anda bi cektim... allahtan geri zipladi, üzerime ziplasaydi kesin ölürdüm :9::9::1::1::27::27:

ben koltuk altina agda bandini boydan boya yapistirdim... hic acimicak dedim.. iki kolundan da ayni anda bi cektim... allahtan geri zipladi, üzerime ziplasaydi kesin ölürdüm :9::9::1::1::27::27:

yok tmm nirvana bu
yeter harbi yeter:9:

Merhaba kızlar....

pata ex kocana bişi demicem ama o yavrucağa nasıl kıydın deli kadın :9:

naptın yavrıu nickini??

merhabalar tasasız muhabbetçiler,

çiftsel kılsal mevzuları okuyunca fikrim açıldı:p
beyaz kadın siyah erkek. erkeklerin beyaz tenli hanıma yönelmelerinin temelinde, masumiyeti,saflığı,temizliği çağrıştırdığı bilinci yatarmış. bunu düşünerek meyillenmiyorlar, kendilerini onları beğenirken buluyorlar.
koyu renk ise güç,erkizm,sahibiyet gibi gerisinde baba rolünün devamını hissettiren öğeler barındırdığından, hanımların da beklentisi büyük yüzde oranı ile bunlar olduğund....

Back
X