Dert yok, Sohbet var.... :)

nişanlısının annesi demiş ki, burda kal da bize/eve alış
ancak nişandan önce de orda kalıyormuş

ayyy beynim durduuu

eee yuhhhh

gidip gelio :57:

pata yanlış anlama ama ben bitip sonradan tekrar başlayan bir ilişkiden pek hayır görmedim şimdiye dek..

ama umarım siz istisna olursunuz[/QUOTE]

Senden farklı düşünmüyorum noree'ciğim. Ama desem ki mecbur kaldım, abartmış olmam sanırım...

Allah allah o mı ısrar etti canım niye böyle bir karar aldınız ki

Israr? 1 yıldır her ay hortlayan, "hayır" dedikçe daha da gaza gelen hırslanan ve bu süre zarfında bana yeni bir hayat kurdurmamaya yemin etmiş gibi davranan biri oldu bu adam. En sonunda pes ettim. Kurbanlık koyun gibi resmen. Alışmak istiyorum. En azından olmayacağını o anlasın. Olursa da sürpriz olur ve oğlumun babasıyla yaşlanmak kulağa hiç de itici gelmiyor. Mesele alışabilecek miyim...

bana o konu inandirici gelmedi.. bekliyorum..

noree.cim iyi aksamlar canim..

yok yok ben patacığım için yorumsuzum yorumları okuyorum dedim
yakını olarak ben düşüncemi belli edip sizi etkilemek istemediğimden
şimdilik sizi okuyorum demek istedim:34:

Bu arada minik bir sır vereyim size.

Ex koca ile yeniden deneme yolundayım. İnsan sevmekten vazgeçtiği birini tekrar sevebilir mi sizce?
Benim için bir yabancıdan farksız. Alışabilir miyim hiç bilmiyorum...

hayirdir canim siz bosanmamismiydiniz?

gelismeleri paylas istersen bizimle....gerci su psikolojiyle sana pek birsey diyemeyecegim ama....terzi kendi sökügünü dikemez misali....

Sonucunu da yazdım sana, eğer o sürekli vermeye devam ederse sen ona para versen de vermesen de mutsuz olacaksın ve bu ilişki bitecek.

evet aynen böyle olacak...

eee yuhhhh

Senden farklı düşünmüyorum noree'ciğim. Ama desem ki mecbur kaldım, abartmış olmam sanırım...
Israr? 1 yıldır her ay hortlayan, "hayır" dedikçe daha da gaza gelen hırslanan ve bu süre zarfında bana yeni bir hayat kurdurmamaya yemin etmiş gibi davranan biri oldu bu adam. En sonunda pes ettim. Kurbanlık koyun gibi resmen. Alışmak istiyorum. En azından olmayacağını o anlasın. Olursa da sürpriz olur ve oğlumun babasıyla yaşlanmak kulağa hiç de itici gelmiyor. Mesele alışabilecek miyim...

Sadece ona "biz" olamayız artık fikri vermek icin mi yeniden deneyeceksiniz?

gelismeleri paylas istersen bizimle....gerci su psikolojiyle sana pek birsey diyemeyecegim ama....terzi kendi sökügünü dikemez misali....

O parayı versen de vermesen de bu ilişki bitecek. Vermediğin icin huzursuz olmaktansa verip sonuçlarına katlanmayı tercih ederim

yok yok ben patacığım için yorumsuzum yorumları okuyorum dedim
yakını olarak ben düşüncemi belli edip sizi etkilemek istemediğimden
şimdilik sizi okuyorum demek istedim:34:

haaaaa... basim agriyor.. gözlerim iyicene bozuldu sanirim.. :(

denenmisin denemesi olmazmis diye bir laf vardi..

ex esin hala ayni kisi mi degil mi bunu pata bilir en iyi.. ama ayni baskilar devam ederse, sen daha cok kirilmaz misin??

Son düzenleme:
eee yuhhhh

pata yanlış anlama ama ben bitip sonradan tekrar başlayan bir ilişkiden pek hayır görmedim şimdiye dek..

ama umarım siz istisna olursunuz

Israr? 1 yıldır her ay hortlayan, "hayır" dedikçe daha da gaza gelen hırslanan ve bu süre zarfında bana yeni bir hayat kurdurmamaya yemin etmiş gibi davranan biri oldu bu adam. En sonunda pes ettim. Kurbanlık koyun gibi resmen. Alışmak istiyorum. En azından olmayacağını o anlasın. Olursa da sürpriz olur ve oğlumun babasıyla yaşlanmak kulağa hiç de itici gelmiyor. Mesele alışabilecek miyim...[/QUOTE]

zaten hep öyle olur kaçtıkça kovalanırsın

O parayı versen de vermesen de bu ilişki bitecek. Vermediğin icin huzursuz olmaktansa verip sonuçlarına katlanmayı tercih ederim

benim evirip çevirip, uzatıp kısa yoldan söyleyemediğimi, sen söyledin ya sonunda
Allah razı olsun, gel öpücem:54:
:46::46::46::46::46::46::46:

evet pata hanım seni dinliyoruz
anlat bakalım nasıl oldu da oldu:37:

Daha önce defalarca bu konuyla geldi biliyorsun. Her seferinde hayır dedim. Ama artık gerçekten bunaldım.
Hala dini nikahımız sürdüğünden sanırım, beni hala eşi olarak görüyor. Ben de küçük bir plan yaptım.
Eğer yapamazsam, alışamazsam, sevemezsem, ne yapıp edip beni nikahından düşürmesini sağlayacağım.
O zaman dönüşü olamayacak...

sevgi durur patafix. bitmez. durduğu yerden, değişmeye davranışlarını yönetmeye gönüllü ise kişi, durdurduğun yerden tekrar başlarsın. sonrasını süreç belirler.
resmi olarak ayrılmışmıydınız?

Neredeyse 1.5 yıl oldu boşanalı. Artık onu sevdiğimi sanmıyorum. Ama zamanında ona karşı kimseye duymadığım bir aşk vardı içimde.
Şimdi sadece çok sık gördüğüm bir yabancı. Ne kötü...

Sen bi yaz bakalım neler düşünüyosun ne hissediyosun hele :37:

Sadece kurbanlık koyun gibiyim canım inan. Kendimi zorlayacağım ama sonuç ne olur hiç bilmiyorum.
O hemen adapte oldu. Daha 3 gün önce "tamam" dedim, mesajlar aramalar çiçekler...
Allah'ım diyorum "bukalemun bu adam"! Ne çabuk uyum sağladı!

canlarım,güzellerim....

ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar....

pata ;umarım beni yanlış anlamazsın....dilerim herşey gönlünce olur :31:

Hoşçakal... Niye yanlış anlayayım ki :29:

benim evirip çevirip, uzatıp kısa yoldan söyleyemediğimi, sen söyledin ya sonunda
Allah razı olsun, gel öpücem:54:
:46::46::46::46::46::46::46:

Öp beniii :)

bu konuda davranislarini degistirmis olsa bile mi?

Tabi ki hayır. Kötü ihtimalleri düşünüyorum lal. Eğer değişmediyse zaten biter demek istedim. Eğer benim kurduğum cümlelerle ona yaklaşırsan sonuç alacaksın. Sorumluluğu onun üzerine atacaksın. Anlaştık?

Daha önce defalarca bu konuyla geldi biliyorsun. Her seferinde hayır dedim. Ama artık gerçekten bunaldım.
Hala dini nikahımız sürdüğünden sanırım, beni hala eşi olarak görüyor. Ben de küçük bir plan yaptım.
Eğer yapamazsam, alışamazsam, sevemezsem, ne yapıp edip beni nikahından düşürmesini sağlayacağım.
O zaman dönüşü olamayacak...

Neredeyse 1.5 yıl oldu boşanalı. Artık onu sevdiğimi sanmıyorum. Ama zamanında ona karşı kimseye duymadığım bir aşk vardı içimde.
Şimdi sadece çok sık gördüğüm bir yabancı. Ne kötü...

Sadece kurbanlık koyun gibiyim canım inan. Kendimi zorlayacağım ama sonuç ne olur hiç bilmiyorum.
O hemen adapte oldu. Daha 3 gün önce "tamam" dedim, mesajlar aramalar çiçekler...
Allah'ım diyorum "bukalemun bu adam"! Ne çabuk uyum sağladı!

Hoşçakal... Niye yanlış anlayayım ki :29:

Onu sevmesen bu öneriyi kesin bir dille reddederdin. Çabaları takdire şayan. Sen madem bu işin içine girdin, kendini sorgulamaktansa akışına bırak.

Boşandıktan sonra bir araya gelen, sorunlarının farkına varan ve mutlu mesut yaşayan çiftler tanıyorum

ben bu konuda
kate ve banu'nun yorumlarını bekliyorum en çok.
onlar yaşadılar
bence en doğruyu onlar gösterir.

gerçi her ikisinde de sevgi bitmemişti
hoş ben sende sevginin bittiğine inanmıyorum.
neyse biraz daha susayım

ben bu konuda
kate ve banu'nun yorumlarını bekliyorum en çok.
onlar yaşadılar
bence en doğruyu onlar gösterir.

gerçi her ikisinde de sevgi bitmemişti
hoş ben sende sevginin bittiğine inanmıyorum.
neyse biraz daha susayım

Sevgi bitmez üstü örtülür.

canim, benim bildigim resmi nikah düsünce, dini nikah da bozulur..

yok canım dini alimlere göre
3 kere ismini söylerek "boş ol" denmesi gerekiyorMUŞ.

Kur'ân ve sünnete göre boşanma işlemi ancak üç ay içinde tamamlanır. Boşama hakkı kocaya aittir. Karısını boşamaya karar vermiş olan kişi, kadın âdetten çıktıktan sonra, iki şahit huzurunda ona yaklaşmadan "Seni boşadım" veya "Boşsun" der. Ona yaklaşmaz. Kadın âdet görür, ikinci temizliğine girince yine "Boşsun" veya "Seni boşadım" der, yaklaşmaz. Kadın bir kez daha âdet görüp üçüncü temizlik süresine girince yine "Boşsun" veya "Seni boşadım" der. Üçüncü temizlik sonuna dek karısına yaklaşmaz. Böylece kadınla bütün nikâh bağları kopmuş olur.

Ama kansına birinci defa "Boşsun" dedikten sonra üç ay içinde bu sözünden dönen veya onu öpen veya onunla cinsel ilişkiye giren kimsenin boşaması geçerli değildir. Yalnız bu adam, üç boşama hakkından birini kaybetmiş olur. Kendisinin iki boşama hakkı daha vardır. Şunu iyi bilmek gerekir ki her boşamada eğer adam üç ay içinde sözünden dönmezse üç ay sonra kadın otomatikman boşanmış olur. Ancak her ay bir boşama vermek üzere üç boşamayı yapmış ise üç aydan sonra artık karısına dönemez. Ancak sadece bir boşama verip üç ay kansına yaklaşmamışsa üç ay sonunda kadın razı olmadıkça ona dönemez. Bu kimsenin tekrar kansına dönmesi için yeni bir nikâh kesmesi ve kadına mehr vermesi gerekir.

Son düzenleme:

Açıkçası ben de aynen muhtarım gibi düşünüyorum.
Yerinde olsaydım mutlaka bu yolu denerdim. Beklediğim ve istediğim sonucu yaşatırsa eğer eyvallah.
Ama yok yine gidip ailesini beslemeye devam ederse kendi ailesini bırakıp, tavrım net olurdu.
Göze alabileceksen eğer, denemeye değer...

Sadece ona "biz" olamayız artık fikri vermek icin mi yeniden deneyeceksiniz?

Ben gerçek anlamda ne hissettiğimi bilmiyorum ki. Bazen düşününce çok endişeleniyorum, olmaz yapamayız diyorum.
Ama girdim artık bir kere. Allah utandırmasın...

haaaaa... basim agriyor.. gözlerim iyicene bozuldu sanirim.. :(

denenmisin denemesi olmazmis diye bir laf vardi..

ex esin hala ayni kisi mi degil mi bunu pata bilir en iyi.. ama ayni baskilar devam ederse, sen daha cok kirilmaz misin??

Yeni nickini beğendim gizem'ciğim...

Benden kapanmamı istemişti beyefendi geçen yıl. Artık o halinden eser yok. "Seni asla zorlamam artık" dedi.
İbadetlerini yapıyor ama. Yapsın zaten, o onu ilgilendirir...

Back
X