Dert yok, Sohbet var.... :)

sanırım spordan her tarafım ağrıyor
bir saat hocayla birlikte yaptım
bir saatte yüzdüm sanırım abarttım eve gittiğimde saat sekizdi

ne iyi yapmissin... yatmadan dus alip bir de agri kesici icseydin...

ben de dün gittim ama pek birsey yapamadim.. basim cok agriyordu, bi de migdem de bulanir gibi oldu... 30 dk. durup eve gittim geri.. dondum bi de yaa...

ne iyi yapmissin... yatmadan dus alip bir de agri kesici icseydin...

ben de dün gittim ama pek birsey yapamadim.. basim cok agriyordu, bi de migdem de bulanir gibi oldu... 30 dk. durup eve gittim geri.. dondum bi de yaa...

spordan sonra orada duş aldım bir daha yıkanmadım eve gittim yemek yiyecek halim kalmadı bu spor işini sevdim
Akşam tunayı yatırdıktan sonra iki dk alışveriş merkezine gittim estee lauderin makyaj paketinden bahsetmiştim ya kızlar onu aldım iyi ki almışım çok güzel çıktı

günaydın...:12:

@csi..

doğum günün kutlu olsun canım, iyi ki doğmuşsun :38::24:

yaş kaç oldu?:44:

@betişşş gözde nasıl?

doğum günüsü için ne düşünüyon bebem?

tabi annen babangil geldi annecin herşeycikler yapar deelmi?

benim anam burda yokki :43:

Son düzenleme:
ben yine geldim :)) off ya cabucak bu 2 gün bitsin istiyorum... yeter artik.. izne cikmak istiyorum...

hadi bakalım bol bol enerji topla
kızlar nem yılbaşında bartına gidiyorum kesin kararımı verdim yerimizi bile ayırttım
Tunayı kantar alacak onlar ailece beraber olacaklarmış hem tuna için iyi olur kuzenleriyle güzel vakit geçirir

spordan sonra orada duş aldım bir daha yıkanmadım eve gittim yemek yiyecek halim kalmadı bu spor işini sevdim
Akşam tunayı yatırdıktan sonra iki dk alışveriş merkezine gittim estee lauderin makyaj paketinden bahsetmiştim ya kızlar onu aldım iyi ki almışım çok güzel çıktı

spor salonunun dusunu kullanmasan keske ya.. mantar falan vardir..

ben evde bile dus zeminine ciplak ayakla basamam.. simdi evde asla, istanbulda annem hergün temizler, yine de basamam..

hele bir de umumi ortamda.. i ih bana göre degil :))

ben de makyaj malzemelerinden almak istiyorum, ama kullanmadigim icin yazik olacak.. bosa giden para.. alsam, kullansam.. pofffffff zor is..

hadi bakalım bol bol enerji topla
kızlar nem yılbaşında bartına gidiyorum kesin kararımı verdim yerimizi bile ayırttım
Tunayı kantar alacak onlar ailece beraber olacaklarmış hem tuna için iyi olur kuzenleriyle güzel vakit geçirir

bilkentli coook üzülecek.. :1::1:

ben yine geldim :)) off ya cabucak bu 2 gün bitsin istiyorum... yeter artik.. izne cikmak istiyorum...

türkiyeye ne zaman gidiyordun canim sen?biletini almismiydin?

senin yaninda kim kaliyor simdi canim?

spor salonunun dusunu kullanmasan keske ya.. mantar falan vardir..

ben evde bile dus zeminine ciplak ayakla basamam.. simdi evde asla, istanbulda annem hergün temizler, yine de basamam..

hele bir de umumi ortamda.. i ih bana göre degil :))

ben de makyaj malzemelerinden almak istiyorum, ama kullanmadigim icin yazik olacak.. bosa giden para.. alsam, kullansam.. pofffffff zor is..

Ne biliyim salon çok temiz hatta benim banyodan daha temiz diyebilirim:27:

günaydın...:12:

@csi..

doğum günün kutlu olsun canım, iyi ki doğmuşsun :38::24:

yaş kaç oldu?:44:

@betişşş gözde nasıl?

doğum günüsü için ne düşünüyon bebem?

tabi annen babangil geldi annecin herşeycikler yapar deelmi?

benim anam burda yokki :43:

günaydın canım benim...
annem doğumgününe kalmayacak tatlım kardeşimin yemin töreni var ona gidecek...
bu sene gözdenin kalabalık doğumgünü kutlaması hayranları sevenleri tarafından yapılacak ben karışmiiciimm...
bizim evde bile değil yani...
geçen yıl hatırlıyorsan acaip güzel bir doğumgünü pastası vardı...bu yıl klasikle kutlamayı planlıyoruz...
öyle istedi eş dost...gerenk yok dediler...
çok içime sinmedi bu durum ama düşünüyorum işte...
kıyafetleri için de zara pliiisss...öldürüyor oranın bebe kıyafetleri beni...
ayyy bak heyecanlandım şimcik...

Aman üzülsün ne yapayım ya biz onunla dışarda ne yapacağız ki zaten alkol kullanmıyor ben de pek kullanmıyorum ama hani arkadaş ortamım güzelse olabilir
Zaten benim kekimi de o kızla yedi ya onu kolay kolay affetmem :1:

:1::1:

önce romantik bir yemek.. sonra da kuzenin cafeye eglenmeye.. sen sarki da söylersin.. vardir belki bi plani.. ona Bartina gidecegini söylemeden önce, onun planini anlatmasini bekle.. begenmezsen gidersin gezine..

günaydın canım benim...
annem doğumgününe kalmayacak tatlım kardeşimin yemin töreni var ona gidecek...
bu sene gözdenin kalabalık doğumgünü kutlaması hayranları sevenleri tarafından yapılacak ben karışmiiciimm...
bizim evde bile değil yani...
geçen yıl hatırlıyorsan acaip güzel bir doğumgünü pastası vardı...bu yıl klasikle kutlamayı planlıyoruz...
öyle istedi eş dost...gerenk yok dediler...
çok içime sinmedi bu durum ama düşünüyorum işte...
kıyafetleri için de zara pliiisss...öldürüyor oranın bebe kıyafetleri beni...
ayyy bak heyecanlandım şimcik...

dışarda bir yerde mi yapacaksınız

offffffffff
salak bennnnnnnnnnnnnn:47:
telefonu takmamışım şarja
şarjı bitti iyi mi:47:
usb'de şarj etmiyor nedense

kutlamalar için kaç kişi tel açacaktır şimdik,
pehhhh havam söndü:47:

tesekkür ederim canim...

gercekten sacma takildigi sey...

o kadar yükselecekmisinki?

benide 3 yil önce bugün istemeye gelmislerdi...ne maceraydi ama....

henüz ortada birşey yok canım

Forumda dört dönmüşüm :D acaba umutefe olduğum zamanlardan kalma mı

Niye vermiyosun :22: Ben viracocha ya oy kullanıcam :D

aman ne bileyim,belki sonra veririm

Back
X