Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın canım benim...
annem doğumgününe kalmayacak tatlım kardeşimin yemin töreni var ona gidecek...
bu sene gözdenin kalabalık doğumgünü kutlaması hayranları sevenleri tarafından yapılacak ben karışmiiciimm...
bizim evde bile değil yani...
geçen yıl hatırlıyorsan acaip güzel bir doğumgünü pastası vardı...bu yıl klasikle kutlamayı planlıyoruz...
öyle istedi eş dost...gerenk yok dediler...
çok içime sinmedi bu durum ama düşünüyorum işte...
kıyafetleri için de zara pliiisss...öldürüyor oranın bebe kıyafetleri beni...
ayyy bak heyecanlandım şimcik...

kac yasina giriyor gözdemiz?

ne kadar tuttu peki?tabi bi mahsuru yoksa

aa öylemi...iyiymis ya...senin icin kolaylik olur...

gidis dönüs 98 euro tuttu canim.. pegasusta kampanya vardi.. valiz hakkim 20 kg sadece.. ama ekleme yapmam gerekir mi bilmiyorum.. birsürü kapak biriktirdim, onlari getircem.. kiyafet götürmüyorum, kardesimle ortak giyiniriz. bir de cadi kardesimin siparisleri :))

ben oy kullanmıyorum kızlar yaaa...
biçok bişeyi kişiyi bilmiyorum zati...epiciine elamyara csi hanımabla mı yazsam ki...
püfff...

:1::1:

önce romantik bir yemek.. sonra da kuzenin cafeye eglenmeye.. sen sarki da söylersin.. vardir belki bi plani.. ona Bartina gidecegini söylemeden önce, onun planini anlatmasini bekle.. begenmezsen gidersin gezine..

yok ya onun yanında şarkı söyleyemem utanırım :17:
Bartına gideceğimi söylemedim akşam ona haber vermeden spora gittim ya bozuldu
Bundan sonra akşamları spor salonun kapısında beni bekleyecekmiş ne meraklı benle spor yapmaya:27:
Ben de onun yanında çekiniyorum:26:

ben oy kullanmıyorum kızlar yaaa...
biçok bişeyi kişiyi bilmiyorum zati...epiciine elamyara csi hanımabla mı yazsam ki...
püfff...

ben sadece içimden gelenleri oyladım, her birine bişeyler yazmak gerekmez herhalde ya:26:

gerçi her konuda bir fikri olan üye sensin benim için:33:

gidis dönüs 98 euro tuttu canim.. pegasusta kampanya vardi.. valiz hakkim 20 kg sadece.. ama ekleme yapmam gerekir mi bilmiyorum.. birsürü kapak biriktirdim, onlari getircem.. kiyafet götürmüyorum, kardesimle ortak giyiniriz. bir de cadi kardesimin siparisleri :))

20 kg valiz zaten ne götüreceksin ki gerçi hediye falan alırsan dolar heralde
pegasusun uçakları biraz küçük ama belki yurt dışı farklıdır gerçi bu fiyata çok iyi

yok ya onun yanında şarkı söyleyemem utanırım :17:
Bartına gideceğimi söylemedim akşam ona haber vermeden spora gittim ya bozuldu
Bundan sonra akşamları spor salonun kapısında beni bekleyecekmiş ne meraklı benle spor yapmaya:27:
Ben de onun yanında çekiniyorum:26:

2 kisi cok daha keyifli oluyor.. rahat ol bosver.. yalniz fit bir vücudu varsa ve düzenli spor yapiyorsa, kondisyonu cok iyidir, sen yetiscem diye hirs yapma.. patlayiverir dalagin :P

benim dün 3. gündü üst üste, bu yüzden de dayanamadim.. bas agrim olmasaydi da cok yapamazdim ama daha iyi olurdu...

offffffffff
salak bennnnnnnnnnnnnn:47:
telefonu takmamışım şarja
şarjı bitti iyi mi:47:
usb'de şarj etmiyor nedense

kutlamalar için kaç kişi tel açacaktır şimdik,
pehhhh havam söndü:47:

yokmu bi sarj aleti birilerine sorsan?ama tabi benim bb den kimsede yok diyorsan bilemicem....

henüz ortada birşey yok canım

aman ne bileyim,belki sonra veririm

desene simdiden koplekse girdi...

cok hesapli almissin...keske bende gidebilsem...gerci esim gidelim bi yerlere dedi ama bilemiyorum...

fazla yük satin alma imkanin var aslinda ama pegasus da da varmi bilmiyorum...

istanbul ucuyorsun degilmi?

2 kisi cok daha keyifli oluyor.. rahat ol bosver.. yalniz fit bir vücudu varsa ve düzenli spor yapiyorsa, kondisyonu cok iyidir, sen yetiscem diye hirs yapma.. patlayiverir dalagin :P

benim dün 3. gündü üst üste, bu yüzden de dayanamadim.. bas agrim olmasaydi da cok yapamazdim ama daha iyi olurdu...

Evet canım fit boy heralde 190 var gram göbek yok ben 170 boyumla yanında cüce gibi duruyorum ben onunla sporda asla yarışamam gibi geliyor
Hayatımda spor salonuna gitmiş biri değilim ama iyi yüzerim yüzmede bana yetişemez gibi geliyor:52:

Son düzenleme:
20 kg valiz zaten ne götüreceksin ki gerçi hediye falan alırsan dolar heralde
pegasusun uçakları biraz küçük ama belki yurt dışı farklıdır gerçi bu fiyata çok iyi

kücük canim ucaklari.. ama fiyati ögrenci icin ideal :)) zaten 2 saatlik yol.. büyük ya da ekstra konforlu olcak da ne olcak..

ya hediye de cok bisi degil aslinda.. burada olan hersey istanbulda da var.. ama maksat bos gitmemek.. burada suan noel babali cikolatalar dolu.. cok sirinler.. onlardan alirim.. parfüm.. bu..

yav bi görseniz millet neler götürüyor.. bulasik süngeri götürenini biliyorum..

yokmu bi sarj aleti birilerine sorsan?ama tabi benim bb den kimsede yok diyorsan bilemicem....

cok hesapli almissin...keske bende gidebilsem...gerci esim gidelim bi yerlere dedi ama bilemiyorum...

iki mesajında dikkat ediyorum eşin hasta olduğun için işe gitme demiş
tatil planı yapmak istemiş bence bu adama biraz daha şans vermelisin

pegasusta kilo basina 1 euro verip istedigin kadar alabiliyorsun canim check-in den önce..

istanbula ivet :))

çok teşekkür ederim canım:54:

Yaş 35.Yolun yarısı eder:34:

ayy ben senin yaşına gelince nasıl olacağım acaba?
daha çok var..
ama hayatında en güzel yılları derler...

çoluk çocuğu büyütmüş kimseyi ilgilendirmeyen, kimseylede ilgilenmeyen bi sıfat almış olurum inşallah...

günaydın canım benim...
annem doğumgününe kalmayacak tatlım kardeşimin yemin töreni var ona gidecek...
bu sene gözdenin kalabalık doğumgünü kutlaması hayranları sevenleri tarafından yapılacak ben karışmiiciimm...
bizim evde bile değil yani...
geçen yıl hatırlıyorsan acaip güzel bir doğumgünü pastası vardı...bu yıl klasikle kutlamayı planlıyoruz...
öyle istedi eş dost...gerenk yok dediler...
çok içime sinmedi bu durum ama düşünüyorum işte...
kıyafetleri için de zara pliiisss...öldürüyor oranın bebe kıyafetleri beni...
ayyy bak heyecanlandım şimcik...

hımm oda güzelmiş ohh..

evde olmaması ve senın sadece kıyafetinizi ve pastayı düşünmen süper...

içine sinmesse barbili, prensesli :16: bi pasta yaptırabılırsın

ben peppeeli düşünüyorum :emir_bebek: (bıktım bu peppeden):52:

malum bizimki pepenin doğum günüsüne özeniyo

bende geçen yılki gibi abartmayayım diyorum en yakınlarımız gelse yeter

1 ay var ama karar vermedim nasıl yapacağıma..
:44:
:55:

ben sadece içimden gelenleri oyladım, her birine bişeyler yazmak gerekmez herhalde ya:26:

gerçi her konuda bir fikri olan üye sensin benim için:33:

aa heeç de bile...biçok konuda ukalalık yapan üye belkim olabilerim ama yalnız olmam bence...
ahhaaaa...

Back
X