Dert yok, Sohbet var.... :)

ben bir tm projesi katledip geleceğim...
getirdiniz aklıma doğumgünü mevzusunu pasta bakmaya başladım püfff...
@kate...biliyorum Laliş iyidir...halleder...
gerçi onu ben boşattım ama olsun...
ayyy böyle bir pm almıştı...betiyi dinleme mutluluğunda gözü var boşanmanı istiyor diye...pöfff...
ikinci doğumgününü şahane yaparsın böcükün üzülme...

kisi kendinden bilirmis.. ben de oglagim.. anneme az cektirmedim cocukken, ama o da oglak :)) bazen o bazen ben galip gelirdi :P özellikle de yemek konusunda.. kadincagiz hala suratima üzüntüyle bakar, o zamanlar az daha yedireydim sana keske diye.. :))

sadece dogum günü degil her ani özel, bu yüzden sevdiklerinizle olduktan sonra, birbirinize koccaman sarildiktan sonra, zaten eminim hersey cok güzel gececektir.. csi.a da yazmistim o zaman, 10 dk. icinde yenilip bitecek pasta ya da yemekler önemli degil, onlar sadece arac.. asil amac birlikte mutlu olmaksa neden stres yapip yorasiniz ki kendinizi..

ahhh canım inat ne demek...
taş taşşş...
çatlatacak beni...
çözmüşün beni...sanırım var bissürü alternatifim...
sadece şunda kararsızım...evet geçen yıl daha özeldi diye düşünüyorum...
sonra da diyorum ki kızımın her doğumgünü özel değil mi...niye böyle bir kıyasa gireyim...
aman ne bileyim yaaa...

ben de oğlakım.
hemi de keçi gibi bir oğlak:9:

Son düzenleme:
başak veya terazi ne olduğum belli değil:26:

sinir gün mü?? basak burcu bana cok iliman gelmistir, teraziyi ise nedense sevmiyorum..

ama sanirim sen de terazi agirlik basiyor.. basak in takintilarini pek görmedim sende..

ama ben ilk kez gelmiyorumki sizlerle çokkkk sohbet ettik ama bir ara hiç kimse yokyu ben gelmedim eee nasılsınız

haftasonuysa pek kimse olmaz..

iyiyiz, see nasilsin??

sinir gün mü?? basak burcu bana cok iliman gelmistir, teraziyi ise nedense sevmiyorum..

ama sanirim sen de terazi agirlik basiyor.. basak in takintilarini pek görmedim sende..

iyiyiz, see nasilsin??

opssstttt...
şurda daş gibin bir terazi var...heyttt....

iyiyiz, see nasilsin??

aslında takıntılıyımdır sen beni sevmiyor musun şimdi:43:
akrep nasıl canım burçlardan anlıyorsun

ben geldim..

geçmişi okuyup dönerim aranıza..

dün biliyorsunuz grip olmak üzereydim.. onu halledeyim derken çok yüklenmişim sanırım kendime
yediğim içtiğim karıştı bir mide bulantısı ardından malum.. sabah da devam etti.. gribe yakalanmadan atlattım :1:
ancak gelebildim işe..

ben geldim..

geçmişi okuyup dönerim aranıza..

dün biliyorsunuz grip olmak üzereydim.. onu halledeyim derken çok yüklenmişim sanırım kendime
yediğim içtiğim karıştı bir mide bulantısı ardından malum.. sabah da devam etti.. gribe yakalanmadan atlattım :1:
ancak gelebildim işe..

hoşgeldin canım

opssstttt...
şurda daş gibin bir terazi var...heyttt....

:) ehem öhöm.. (geri adim atan üye moduna girmek istiyorum ama nasil bilmiyorummmm)...

daha önceden bi arkadasla yasadigim problem yüzünden sanirim canim.. bir tek terazi tanidigim o.. bu önyargilarim ondan.. kusuruma bakma.. seni de sevorum bi kerem.. terazi olsan da :1::1::38:

aslında takıntılıyımdır sen beni sevmiyor musun şimdi:43:
akrep nasıl canım burçlardan anlıyorsun

seviyorum canim.. niye sevmiyim.. yukarida da yazdim, garip bi olaydi yasadigim o kizla.. bu yüzden de önyargiliyim biraz..

kirdiysam özür dilerim.. yok burclardan anlamam.. sadece oglak-balik-boga bilirim, ailem ve boyfriend.den..

Back
X