• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesecek kimsem yok büyüğüm olarak fikir verirmisiniz

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
70
9
1
17
Öncelikle çok yoruldum dertlesecek kimsem yok soylesem yargılayacak insan çok son ilişkim de biz aynı koyluyduk ailelerimiz katı ve sıkıydi falan başta iliskiye başlamak istemedim 4 yaş yaş farkı var vs. Diye bahaneler uydurdum arkadaşımın abisiydi sonra bir şekilde konuşmaya başladık ayrıl barış bir ilişkimiz.oldu şöyleki garip bir insandı değişik ne biliyim mesela anlam veremedigim istekleri vardı omuzdan bir elbisem vardi onun omzunu düşürüp koprucugumu görmek istedi bende zaten straplez giyiniyorum diye önemsemedim hani koprucuk kemiğine bile yükselecek bir zihniyette olduğunu bilmiyodum sonra dediki önceki ilişkilerimde nude aldım ben ama senden asla istemem gözümde evlenilecek bir kızsın eglenilcek değil dedi konuyu kapattık sonra cinsel konular açmaya başladı rahatsız olduğumu her fırsatta dile getirmeme rağmen iki üç kez uyardım sonra bana diyoki bunların hepsi güven testiydi sen bana afedersiniz gotunu bile açsan ben seni tehdit edecek birisi değilim kardeşimin arkadaşın üstelik falan filan dedi sonra ailen sıkı işte ses kayıtlarını arama kayıtlarını atmam yeterli seninle bizi evlendirmeleri için dedi köy yeri olduğu için neyse biz bir şekilde ayrıldık şimdide senden temiz kız bulamam dönmek istiyorum falan diyor sizce tek derdi cinsellik mi bu koprucuk kemiği nude falan gibi bişey olmadığı halde yada cinsellik konusmadigomiz halde bu kadar yükselmesi normalmi birde son zamanlarda gotunu yerim falan diyodu gerçekten kafam çok karışık kendimi namussuz gibi hissediyorum bir köprücük kemiği yüzünden ilerdeki eşim olcak insana bunu söylemem gerekir mi diycem nude bile değil ne saçmalıyorsun diyceksiniz ki haklısınız ama OKB hastasıyım ne yaşadığımı ben bile kestiremiyorum ciddi manada

Diyeceğim tek şey uzak dur. Yani senin gibi temiz evlenilecek biri yok diye dönmeye çalışması bile mide bulandırıcı. Kendi menfaatine yani. Sanki başka bir şansın yok?? Bu arada test vs kesinlikle yalan. İnanma derim eminim biraz yüz verseydin bayıla bayıla da konuşurdu. Ailen sıkı olabilir dediğin gibi ama yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma. Öncelik kalbin olmalı kalbini sevmeli. Ama anlattıklarına göre bence kalbini sevmemiş… Zarardan dönmüşken yeniden düşme derim. Beklemediğin yerde ve zamanda doğru kişi karşına çıkacaktır yeter ki bile bile lades deme 🌸

Diyeceğim tek şey uzak dur. Yani senin gibi temiz evlenilecek biri yok diye dönmeye çalışması bile mide bulandırıcı. Kendi menfaatine yani. Sanki başka bir şansın yok?? Bu arada test vs kesinlikle yalan. İnanma derim eminim biraz yüz verseydin bayıla bayıla da konuşurdu. Ailen sıkı olabilir dediğin gibi ama yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma. Öncelik kalbin olmalı kalbini sevmeli. Ama anlattıklarına göre bence kalbini sevmemiş… Zarardan dönmüşken yeniden düşme derim. Beklemediğin yerde ve zamanda doğru kişi karşına çıkacaktır yeter ki bile bile lades deme 🌸
Ya köprücük kemiğine bile bu kadar yükselmis bir insan zaten nude falan atsam ne olurdu Allah bilir demek istiyorum sadece şuan bile d mistiki ses kayıtı arama kayditini çıkarsam evleniriz (sadece aşkım günaydın dedigim ses kaydı ) bencede haklısınız teşekkür ederim 18 yaşında böyle bir cahillik yapmak istemem temizsem temiz kaliyim o tabirince kirli olanlara layık

Kesinlikle inan kimse mükemmel değil önemli olan zihniyetinin temiz olması. 18 yaş küçük bir yaş değil inan eşimle 19. yaşımda tanıştım çok şükür 10 senedir birlikteyiz. Hayatından kötüleri çıkar ki iyilere yer açılsın.

Back
X