Öncelikle çok yoruldum dertlesecek kimsem yok soylesem yargılayacak insan çok son ilişkim de biz aynı koyluyduk ailelerimiz katı ve sıkıydi falan başta iliskiye başlamak istemedim 4 yaş yaş farkı var vs. Diye bahaneler uydurdum arkadaşımın abisiydi sonra bir şekilde konuşmaya başladık ayrıl barış bir ilişkimiz.oldu şöyleki garip bir insandı değişik ne biliyim mesela anlam veremedigim istekleri vardı omuzdan bir elbisem vardi onun omzunu düşürüp koprucugumu görmek istedi bende zaten straplez giyiniyorum diye önemsemedim hani koprucuk kemiğine bile yükselecek bir zihniyette olduğunu bilmiyodum sonra dediki önceki ilişkilerimde nude aldım ben ama senden asla istemem gözümde evlenilecek bir kızsın eglenilcek değil dedi konuyu kapattık sonra cinsel konular açmaya başladı rahatsız olduğumu her fırsatta dile getirmeme rağmen iki üç kez uyardım sonra bana diyoki bunların hepsi güven testiydi sen bana afedersiniz gotunu bile açsan ben seni tehdit edecek birisi değilim kardeşimin arkadaşın üstelik falan filan dedi sonra ailen sıkı işte ses kayıtlarını arama kayıtlarını atmam yeterli seninle bizi evlendirmeleri için dedi köy yeri olduğu için neyse biz bir şekilde ayrıldık şimdide senden temiz kız bulamam dönmek istiyorum falan diyor sizce tek derdi cinsellik mi bu koprucuk kemiği nude falan gibi bişey olmadığı halde yada cinsellik konusmadigomiz halde bu kadar yükselmesi normalmi birde son zamanlarda gotunu yerim falan diyodu gerçekten kafam çok karışık kendimi namussuz gibi hissediyorum bir köprücük kemiği yüzünden ilerdeki eşim olcak insana bunu söylemem gerekir mi diycem nude bile değil ne saçmalıyorsun diyceksiniz ki haklısınız ama OKB hastasıyım ne yaşadığımı ben bile kestiremiyorum ciddi manada